Den "Fuck It" Kost

Jeg har mistet nogle vægt, der har modregne en mærkelig bølge af paranoia blandt folk, som jeg har enten havde min mave hæftet eller slukker med en elastik, eller am på nogle freaky rå fødevarer kost eller hvad.

Hvad der skete var, at jeg var fucking syg og træt af slankekure og arbejder ud. Jeg skide var syg og træt af at købe tøj, der var for lille til mig, så jeg kunne "tynd i dem.« Jeg var skide syg og træt af at spise 5 til 7 små måltider om dagen. Jeg var syg og træt af ingen carbs. Jeg var skide syg og træt af at tænke på mad og ikke tænke på mad. Jeg var skide træt af min træner og enhver form for motion. Jeg gik til en ernæringsekspert og jeg mistede en masse - penge. Jeg forlod aldrig hans kontor uden at tabe mindst en grand på lort. Shakes, piller, kosttilskud, fødevarer erstatninger, træningsprogrammer. Jeg sagde "FUCKING FUCK DENNE FUCK IT FUCK det alvorligt fuck det fuck det fuck det FUCK FUCK FUCK DET !!!!"

Jeg stoppede gå til Fred Segal og få den ene ting i hele butikken, der passer mig. Jeg begyndte at købe tøj, der skide passer mig, ligesom nu. Jeg lagt væk alle forestillinger om, hvad kost betød for mig, hvad jeg skulle spise og ikke formodes at spise. Jeg helt mistet tankeproces der bar mig gennem mit liv - min slankekure og motion regime - og begyndte at tænke på de mennesker, jeg elskede, hadede, tolereres, lo, lo med. Der var en masse tid til at læse. Jeg ønskede at se gamle film. Jeg spiste en masse lorte mad. Jeg fik nogle vægt, og det var skræmmende. Men det gjorde ikke virkelig gøre en forskel. Fuck det. Fuck det. Fuck det. Jeg stoppede udøver, og begyndte at skrive. Jeg spillede med mine hunde. Jeg kiggede på lort på Ebay. Jeg begyndte at spise, hvad jeg ønskede - og holdes gør det. Ikke en fødevare ferie - ikke et pusterum mellem kost. Jeg skulle til at spise spise spise spise spise spise og fucking spise nogle flere.

Så jeg slags begyndte at få weirdly tyndere. Jeg får det nu. Fordi jeg er ligeglad med mad, det er der, når jeg vil have det, kan jeg ikke beder om det og ønsker det og tænke over det. Da jeg kan have alt, intet er så vigtig. Jeg behøver ikke at spise en hel kage, fordi jeg kan spise en hel kage hver dag, hvert måltid, hvis jeg vil, og jeg er ligeglad. Jeg har ikke forberede sig på at spise, fordi jeg måske være sulten senere og "de" vil ikke have, hvad jeg nødt til at spise. Når jeg er sulten, spiser jeg. Du ved, det er, hvad den underlige kost er.

Her er hvad jeg plejer at spise hver dag. I morgen har jeg en skål af korn med to slags blandet, granola og LIFE. Hvis jeg i et hotel, jeg har granola og yoghurt, croissanter, en chokolade og en regelmæssig og derefter en stor tranebærsaft. Jeg drikker en masse vand, og en masse saftevand, regelmæssig KOKS - ingen kost noget nogensinde. Efter det, jeg plejer at spise en jordnøddesmør kop eller noget lignende. Så får jeg at arbejde, som skriver sædvanligvis, optagelse til tider, interviews, osv .. Jeg bliver sulten senere rundt tidligt på eftermiddagen, og så spiser jeg, hvad jeg synes er en god ting i øjeblikket, som kunne være mac og ost, eller pizza. Jeg spiser så meget, som jeg vil, men det er som regel alt for rige til at spise det hele, og da jeg ikke slankekure, og jeg behøver ikke at proppe den forbudte fødevarer i før diæten starter op igen, jeg spiser så meget som jeg føle sig godt at spise og forlade resten. Jeg forlader en masse på pladen, fordi jeg ikke behøver at rengøre min plade. Hvorfor? Jeg behøver ikke at. Og værdien af ​​ikke at skulle afslutte alle mine fødevarer, sandsynligvis har været den største bidragyder til min helbredelse omkring mad. Jeg plejede at føle, at jeg havde brug for at spise det hele, alt og derefter nogle, men faktisk er det ikke føles godt at gøre det. Det smager ikke godt. Jeg kan have mere, når jeg er sulten igen. Jeg spiser middag sent, som regel med venner. Jeg kan lide appetitvækkere. Jeg vil bestille 3-4 typer, så jeg kan have en bred vifte af spiselige godbidder, i stedet for en Hovedretter. Hvis jeg bestiller forretter, ville det være mere end én, fordi jeg fortjener at spise, hvad jeg kan lide. Jeg spiser aldrig rester. Jeg har aldrig tage noget hjem. Jeg spiser aldrig noget, der ikke smager himmelsk. Jeg spiser aldrig når jeg ikke er sulten. Jeg har aldrig lade mig få alt for sulten. Jeg har aldrig nægte mig en fucking ting, fordi jeg har nægtet mig nok for 1000 livstider, og der er ikke mere benægtelse for mig på den måde, at jeg lever. Jeg fortjener alle de mozzarella sticks, alt den skide chokolade, al den skide pizza, hele kylling a'la konge, og jeg fortjener at forlade hvad jeg ikke færdig på pladen.

Så der du går. Stor hemmelighed kost. Elsker. Kærlighed og den frækhed at faktisk spilder mad.

54 Kommentarer. føje til mix ...

  1. Jeg knepper luv dette indlæg. Jeg har været på fuck det kost for et stykke tid nu ... glad for at høre andre er på samme tog :)
    Lets get fanatiske om dette ligesom freaky røv rå foodists! De prædiker skyld og vi prædiker vores "fuck det logisk" at støtte vores "fuck det kost". Skam over dem, der spreder elendighed!

    Det er alt sammen blot nogle syge spil alligevel ... planter og dyr dør, så vi kan brændstof vores kroppe, skal vi bare være taknemmelige for dem og udtrykke vores tak med mindst nyder vores mad med "fuck det" joyfulness!

Efterlad et svar