Harajuku Girls

Gwen Stefanis Harajuku piger har været at få masser af tomme ord på det seneste, og jeg må sige, jeg er forvirret.

Jeg kan godt lide Gwen Stefani, hun er okay. Hun er meget stilfuldt og har en dejlig stemme og en virkelig flad mave. Hun er en rockstjerne, og ganske god til det. Jeg er altid imponeret over hendes platin hår og hendes utroligt organiseret damper kufferter. Hun holder alle hendes armbånd i separate zip-lock poser. Jeg har også masser af pæne ting, men de er alle at få møl spist og mosede sammen i en bunke på mit skab gulv. Jeg kunne aldrig forstå begrebet et par: sko, handsker, strømper, øreringe, hjerter, uanset hvad. Hvordan kan du overhovedet holde to separate og helt hele ting sammen i den skøre hvirvlende verden, vi lever i? Anyway, Gwen formår at gøre det hele med stor elegance.

Nu har hun 4 ting alle sammen, de Harajuku Girls . Jeg ønsker at lide dem, og jeg vil gerne tro, at de er store, men jeg er ikke sikker på, om jeg kan. Jeg mener, racemæssige stereotyper er virkelig søde tider, og jeg ønsker ikke at bum alle ud ved at pege på trubadur show. Jeg synes, det er helt acceptabelt at nyde de Harajuku piger, for der er ikke mange andre asiatiske mennesker derude i medierne virkelig, så vi er nødt til at tage, hvad vi kan få. Amos 'n Andy havde masser af fans, ikke? I det mindste er et mål for synlighed, som er meget bedre end usynlighed. Jeg er så træt af ikke eksisterende, at jeg ville nøjes med efter enhver hvid person omkring med en paraply lige så jeg kunne sige, at jeg var der.

Det er underligt at være Asian American lige nu, fordi jeg ikke præcis, hvad mit sted er. Amerika formodes at være for alle, og folk forventes at behandle mig som jeg hører til her, og alligevel ville aldrig vide, at fra at se tv eller film. Jeg stadig få spørgsmål om, hvor jeg er virkelig fra. Så når jeg forsøger at forklare denne følelse af usynlighed til dem, hvis hver eneste bevægelse og øjeblik er helt synlige, de kommer tilbage på mig med, "Måske asiatiske amerikanere ikke ønsker at være i underholdning!" Jo han virkelig sagt. Jeg skreg, fordi der ikke var nogen anden måde, jeg kunne svare uden at ramme ham.

Selv om mig, en japansk skolepige uniform er lidt ligesom Blackface, Jeg er bare i accept over det, fordi noget er bedre end ingenting. En grim billede er bedre end en tom plads, og det betyder, at en dag, vil vi have en anden skærm på Museum of Asian Usynlighed, at grupper af børn vil fortrænge rundt i vantro, fordi engang, var vi ikke der .

46 Kommentarer. Tilføj til mix ...

  1. Pingback: bedste blender
  2. Jeg har lyst til det er lidt uhensigtsmæssigt at sammenligne iført skole pige outfits til at Blackface. Jeg forstår dine intentioner, men det er en meget grov sammenligning, især i betragtning af intense, dybt rodfæstede historie Blackface. Mens jeg, en fyr Asian American, sætter pris på dette indlæg, jeg føler ligesom det bør være kendt, at vi skal passe på ikke at træde ind i rum af andre mennesker af farve. Måske kan vi gøre nogle forbindelser, ligheder og forbindelser, men en skole pige outfit og Blackface ikke næsten deler den samme mængde smerte.

  3. Enighed, at det er utroligt kulturelt ufølsom at sammenligne japanske skolepige outfits til at Blackface.

    Derudover er Japans kultur bygget på eget vane bevilling (japansk skolepige outfits er baseret på engelske uniformer. Deres skrivning er baseret på Kinas skriftsystem).

    Alle kulturer tage fra andre kulturer. Når du kun klage over folk fra en bestemt region at gøre dette, baseret på deres hudfarve .... godt, du ved, hvad dømme folk ved deres hudfarve gør dig ....

    Bam Bam og Celeste var en af ​​de mest racistiske ting, jeg har set (uden forsætlig kommentar om, hvordan racisme er dårlig). Du kan ikke gøre din lever spottende din stereotype koreansk mor og derefter få pissed over manglen på nøjagtige "asiatisk" repræsentation.

  4. Pingback: On Privilege

Efterlad et svar