Hvordan til at se godt Naked

Jeg er helt ind i det nye reality show â € œ Sådan Look Good Naked â € hostet af Carson Kressley. Det er lidt ligesom en traditionel makeover show med shopping og finde det rigtige tøj til din krop type, hår / makeup, etcâ € | bortset fra det er mere målrettet, fordi i slutningen, Carson gør kvinder føler så overbeviste om, at de er i stand at udgøre nøgen og har deres herlige billede blæst op og sprøjtede på siden af ​​en bygning. Jeg synes, det er fantastisk, og selvfølgelig er der masser af gode gråd muligheder, fordi du se processen rent faktisk gør disse kvinder føler stor om sig selv og også hvordan forvrænget vores krop billeder kan blive. Plus, Carson er så sød og sjov og sød â € "han spiller den perfekte fe.

Vi kvinder er konstant i krig med vores kroppe, er det svært at finde amnesti for os selv. Jeg gjorde det ved at danse nøgen i et par år med "den sanselige kvinde." Jeg tror, ​​den bedste måde at komme over din krop problemer er bare at flagre din krop ved enhver lejlighed. Det er svært, fordi trangen til at kritisere os selv er overvældende stærk. Jeg ved ikke, hvorfor det er. Jeg tror, ​​at alle organer er smukke i millioner af forskellige måder â € "men jeg kommer ned på mig også! Da jeg blev en danser, har jeg det meget bedre med mig selv. Jeg selv gjorde en nøgen foto skyde mig ikke alt for længe siden, med min favorit fotograf Austin Young. Min ven Suhaila var der for moralsk støtte, og hun har gjort en masse modellering. Hun gav mig nogle gode råd. "Når man bliver skudt, så prøv at tænke på en hemmelighed. Noget smukt. Noget som kun du kender. En hemmelig. Hold fast i den. Lad dem se hemmeligheden i dine øjne. Føl det. "Austin skudt fantastiske fotos af mig den dag. Bagefter Suhaila spurgte mig, â € œWhat var din hemmelighed? Â €

Jeg sagde: "Jeg prutter."

Jeg gætter det virkelig wasnâ € ™ ta hemmelighed, fordi de allerede vidste om det !!

Denne post er krydspostes på The Huffington Post

6 Kommentarer. føje til mix ...

 1. Hej - jeg kunne ikke være mere enig med dig, RE: Jeg tror, ​​den bedste måde at komme over din krop problemer er bare at flagre din krop ved enhver lejlighed.

  Vi skal bringe tilbage badeanstalt / spa / sauna i hver by !!! Jeg synes, det er en fantastisk måde at lære, at der er forskellige former for organer, ved at se forskellige organer på et offentligt sted!
  Jeg elsker dig sååå meget, og jeg kan ikke vente med at tage et bad med dig !!!

  Ligesom der er mange forskellige racer af hunde, der er mange forskellige former for mennesker ... føler mig?

 2. Hmmm ... Jeg ved ikke, om selv Carson kan gøre mig se godt nøgen. Efter alt jeg tilbringe de sidste 33 år outting på fedt lag. Jeg mener, jeg ikke spiser pizza, McD, chips, sodavand og alt andet, der smager godt til at se godt, når jeg er nøgen.

  Plus jeg håber, når jeg er nøgen og nogen kan se mig, det er i mørke, og vi "arbejder ud".

 3. Den britiske version af denne er stor - en af ​​de få stumper af make over TV jeg kan se uden at ville gøre nogle ene en skade - Gok rools ok!

 4. Margaret! Jeg elsker ya pige, men du har glemt at nævne, at homoseksuelle mænd har kroppen problemer så godt. Og du er en smøg kælling burde vide, hvor hårdt presset kan være på os at være smuk :)

  Ophold gorgeous!

 5. Hej,
  Jeg så dig på Chelsea seneste og elskede hele din holdning. Jeg er en kunstner, der maler nøgenbilleder hele tiden. Alle størrelser, former, køn + farver. Jeg har lært en masse om mit eget kropssprog ved at observere nøgne mennesker poserer. De fleste af disse "ufuldkomne" af sociale standarder købe perfekt af Moder Naturs standarder er meget komfortable i deres eget skind. Det er en smuk ting, at alle skulle opleve at komme over deres usikkerhed. Venligst tage et kig på alle mine nøgenbilleder på min blog for at se, hvad du tænker og også - jeg er til rådighed for portræt provisioner - selvfølgelig ville jeg elske at gøre dig NUDE! Cheers, Gretchen - http://www.gretchenkellyart.blogspot.com

 6. Pingback: pige

Efterlad et svar