RIP min kærlighed, min Ralph.

Kan du huske da vi mødtes? Jeg var kommet til West Valley dyr husly, og jeg så dig, før du så mig. Du var selv i en lille bur for enden af ​​den lange korridor. Når du så mig, du forsøgte at bide dig vej gennem ledningerne. Jeg stoppede og tog et øjeblik at forelske sig i dig. Åh, du var lille. Et komma lavet af sort skind, sætter punktum min kærlighed med licks og nips. Vores affære var bestemt til at være en køre på sætning om og om og om og om og om og om. Men så var det kun begyndelsen af ​​historien, og du kan sidde godt og meget værdig i min håndflade, mens du udgik taknemmelighed og varme og forelskelse. Der var et stort sår på toppen af ​​dit hoved, der var caked i snavs og tørret blod, og du havde en lille wobble i din tur, fordi folk på krisecenter sagde, du var blevet sparket meget hårdt. De sætte dig på et bord og nogen forsøgte at fodre dig en fransk yngel, men du nægtede det, fordi det ville have betydet, du ville have haft til at stoppe stirre på mig. du aldrig ønsket at stoppe stirre på mig. Du var en mester i forførelse, selv da, på blot et par uger gammel.

Vi gik hjem sammen, og du var bange. Jeg var nødt til at bade dig i vasken, og du hadede det! Du var endnu mindre uden pels. Den tørrede blod og lopper var væk, og så var det bare dig, våd og perfekt og lille og snart i søvn mellem mine gigantiske plateausko. Det var i 90'erne efter alle.

Jeg opkaldt dig efter Ralph Fiennes. "The English Patient" lige var kommet ud. Du blev hårdt såret, men jeg var fast besluttet på at være din Juliette Binoche og sygeplejerske tilbage til sundhed, mit hoved på dit bryst, da du fortalte mig alle de store historier om krigen og din kærlighed. De dyrlæger troede ikke, du ville få det bedre, men jeg holdt dig dag og nat og græd sagte ind i din pels og fodret dig nutrical fra mine fingre, og du voksede og pludselig, tilsyneladende natten, du var min store hund. Min store dreng. Min Ralph.

Du ville sove på sengen med mig, i mine enkeltdage, og du vil sætte dit hoved på puden, resten af ​​din hund krop under dynen, ligesom en mand. Før jeg blev gift, du var min hund mand. Da vi flyttede til det store hus, du var forfærdet, og du gøet på de movers ligesom du forsvare dit hjemland, men du kom til at elske det nye hus, og så vil din nye far, og modstræbende, dine nye hund søskende.

Jeg er ikke sikker på, hvad jeg skal gøre uden dig. Min kærlighed. Min Ralph. Jeg ved det ikke endnu. Jeg er glad for, du ikke længere er i smerte. Alle de penge i verden kunne ikke helbrede tiden. Hvor skal du flyder nu? Blandt alle de berømte mennesker i himlen? Jeg vil vædde på det er store scene deroppe. De bør lade dig ind i VIP-loungen. Bare fortæl dem, som din mor er.

Jeg sørger over dig, så, min elskede. Min store hund. Hvem var så bange for vinden. Da jeg kælet dig, kunne jeg høre den dybe tilfredshed, vældede op inde i dig. Din store hund suk var dyb. Du ville ryste etagerne. Da du var meget syg, ville jeg forsøge at lindre smerten ved at lyve ved siden af ​​dig i din seng, hele min krop omkranser dit, tænker, hvis bare jeg kunne absorbere den smerte, tage sygdommen ind i mig selv og tage det ud af dig. Vi kan kun gøre så meget, vi kan kun gøre så meget på jorden, min kærlighed.

Jeg er overbevist om, jeg vil møde dig igen en dag, når det er over det hele. Når der ikke er flere job eller dage eller nætter eller hverv eller ting eller shows eller alder eller sol eller måne eller ture eller liv eller noget. Det bliver bare os, og der vil være et felt, og du vil køre til mig, uden smerter i hoften. Du vil køre til mig og banke mig ned.

Ralph Puppy

Ralph BW

Margaret og Ralph

DJ Ralph

Ralph Senior

Blå Ralph

Ralph og Auriana

137 Kommentarer. Tilføj til mix ...

 1. Gud velsigne dig for udstationering denne hyldest og deling Ralph historie. Der er ingen smarte ord eller sætninger, der vil fylde det tomrum eller lette sorg, så jeg vil bare sige, hvor ked af det jeg er for dit tab.

 2. Smuk hyldest ... Jeg mistede min "Killer" - en Pommerns Chi mix fra et krisecenter i CA 3 år siden ... smerten bliver lettere og langsomt du kan huske med latter i stedet for tårer,

 3. Læse dine smukke indlæg mindede mig om vores elskede kat 'G2 "(han var vores andet ingefær kat, deraf underlige navn). Han var med os i 18 år, og hans bortgang var en af ​​få gange, jeg har set min far græde. Som Joyce skrev et par indlæg siden, vil den sorg falme, men den glæde, vi delte med vores ledsagere vil vare evigt. Mine tanker er med dig, Margaret.

 4. Jeg er så ked af det. Jeg græd så meget på din indtastning.
  Jeg begyndte at skabe en stor voksen hund 3 dage siden. Jeg tænkte på at returnere ham, fordi han er bange og derfor aggressive.
  Du post gjorde mig klar over jeg ikke sende ham tilbage. Jeg har tænkt mig at holde ham, jeg har tænkt mig at elske ham, jeg har tænkt mig at kæmpe ham om nødvendigt for at redde ham. Jeg vil ikke give op på ham.

 5. Jeg tror at miste en hund er sværere end at miste nogle venner ... de er så give og enkel. Så svært at lide. Mine sympatier.

 6. Åh, Margaret, jeg er så, så ked af det. Din hyldest til Ralph var smukt skrevet og gjort tårerne bare rulle ned ad mine kinder. Vi har to 12 år gamle pugs fra mops redning og en 14 år gammel kat, der var en vildfaren. Vedtaget dyr synes at forstå, at vi reddede dem, en eller anden måde, ikke? Deres taknemmelighed, på toppen af ​​deres ubetingede og udødelig kærlighed, er virkelig en af ​​de bedste gaver, at livet har at tilbyde.

  Min DH og jeg har altid været store fans af din. Tak for det, du gør, og for at være sådan en vidunderlig vogter af Ralph. Du var begge så heldige.

 7. Jeg er så ked af dit tab. Vores kæledyr er sådan en enorm del af vores familier dens altid devestating at miste en.
  Din hyldest til Ralph var meget bevægende, thankyou for at dele dine minder med os alle. Jeg håber du kan føle alle vores knus at vi sender din vej.

 8. Margaret,
  Jeg er så ked af at læse, at du har mistet din ven. Han var faktisk en ven, men han havde en skytsengel.
  M

 9. Ked af at læse om Ralph. Det lyder som om han havde en vidunderlig liv sammen med dig.

 10. Margaret,

  Jeg elskede din smukke historie om Ralph! Fik mig alle diset eyed!
  Hvad en dejlig obligation dig og din lille hvalp til at vokse protektor aktie.

  Masser af kærlighed
  VenusDeMila

 11. Awwwe ... han voksede op til at være Alice Cooper: P RIP Ralph. Sig Hej til Beau og Jackson for mig. Wouf!

 12. Det var så smukt, Margaret. Jeg håber, dit hjerte er healing.

  Fred og Muppets, for dig og Ralph.

 13. Kære Ms Cho,
  Modtag mit hjerte-filt medfølelse på tabet af din elskede ven, Ralph. Jeg er ikke i tvivl om, at det vil være lige som du siger, og han vil køre for dig og banke dig over i glæden over at se dig igen.
  Vi mistede vores elskede sort kat, pyewacket denne måned. Så jeg er med dig i din sorg og mangler din lodne familiemedlem.
  Et lys brænder til din Ralph samt min Pye.
  Mange velsignelser.

 14. Im så ked af at høre om Ralph. :( Jeg husker, da jeg læste din bog billederne af ham var så håbefuld og kærlig. Hvad du har skrevet om ham er smuk og dybtfølt. * hugshugshugs *

  Im ikke religiøs, men jeg er nødt til at tro på en himmel for hunde. De kan spille, og køre i store værfter, og jage bolde, og slikke klistrede ansigter, og lægge alle strakt ud på gulvet som tæpper, og stjæle den varme plet i sengen.

  <3

 15. Åh, Margaret, jeg er så, * så * ked af at læse om dit tab. Han var en smuk og meget heldig dreng.

  Jeg mistede min far hund Hugo i begyndelsen af ​​juni, og det er kun, når jeg tænker på min kære, kære hunde, der har bestået, at jeg forestiller mig og håber på et efterliv, og beder til endnu engang se på deres øjne, slagtilfælde den velkendte kurver af deres hoveder, og begrave mit ansigt i deres pels. Bare endnu en gang.

  Mine tanker er hos dig. Godspeed, Ralph. God hund.

  "The elendighed holde en hund er hans døende så snart;
  men for at være sikker på, om han levede i halvtreds år, og derefter døde,
  hvad ville der blive af mig? "
   Sir Walter Scott

 16. Mens du ser din rutine på kabel, jeg googlede dig og fandt dette. Sådan en smuk hyldest og så rå. Jeg er ked af Ralph. Nogle gange tror jeg en hund er det absolut sværeste ting i denne verden for at tabe. Alle de bedste.

  "Vi, der vælger at omgive os med liv endnu mere midlertidige end vores egne, bor i en skrøbelig cirkel; let og ofte overtrådt. Kan ikke acceptere dets forfærdelige huller, ville vi stadig leve nogen anden måde. "- Irving Townsend

 17. Jeg er så ked af dit tab. Din veltalenhed bragte mig til tårer, og jeg er sikker på, at du og Ralph mødes igen i en solbeskinnet slette, hvor der ikke er nogen smerte, kun glæde ved din reunion

 18. Der er ikke noget jeg kan sige, at andre mennesker ikke har sagt i kommentarerne, men jeg er ked af dit tab; Ralph vil altid være en del af jer.

 19. Jeg er meget ked af dit tab. Dette er en smuk hyldest, og jeg er ikke i tvivl om du vil møde ham igen.

 20. Ord er ikke meget komfort, når vi mister vores lodne elsker. De har aldrig brugt dem og alligevel altid talte til vore hjerter. Jeg er ked af dit tab, og håber, at en dag minder om din Ralph vil fylde dig med smil og latter.

 21. Tak for at sige, hvad jeg ikke kan. Jeg for nylig satte min barndom hund på 18 år. Som en 20-noget, kan jeg næsten ikke huske et liv uden den hund på mine hæle. Jeg ved ikke, hvordan man gør det uden ham. Hvis du finde ud af det, så lad mig det vide. Jeg ønsker dig det bedste.

 22. Jeg er så ked af - jeg har lige fundet ud af om Ralph bortgang og blot ønskede at nå ud. Jeg var nødt til at sætte min første hvalp til at sove sidste år - hun var kun 4 hendes navn var Marilyn - hun fik sit navn, fordi hun vrikkede hendes røv, da hun gik ligesom Marilyn Monroe. Mine venner var med mig, når jeg adopterede hende fra en rednings gruppe på PetSmart. Hun var denne lille perfekt smukke hvide hvalp - 1/2 JRT og 1/2 Corgi. Jeg var faktisk bange for at bede om hende, som jeg var sikker på, nogen havde allerede vedtaget hende. En af de frivillige bemærket mig kigge på hende og lad mig holde hende. Jeg var en han er færdig ... Hun var hele min verden. Jeg til sidst vedtaget 3 andre redningshunde. Sidste år Marilyn havde anfald og var ved at blive voldelig over for de andre hunde. Det kulminerede i en kamp - virkelig dårlig. Jeg var hjerte knust, men indså, efter at have talt med mange dyrlæger, at der ikke var noget jeg kunne gøre, så jeg havde hende aflivet. Jeg endte med at få hendes navn tatoveret i et hjerte på min arm. Jeg håber, at hun er et sted at ride haglgevær med min tante Rachel i hendes '59 T-Bird går for Arby Roast Beef sandwich.

  HUGS fra os til dig og dine!

 23. Margaret, dette bragte en tåre til mit øje. En bevægende hyldest til en lille hund med en stor personlighed og billederne var dejlige. Han havde tydeligvis et vidunderligt liv med dig - Jeg elsker alle dine hund indlæg - du får, hvordan transformativ kærligheden til en god hund kan være. Min medfølelse for dit tab.

Efterlad et svar