RIP Alexander McQueen

Jeg har en smuk Alexander McQueen kjole. Det var uhyre dyr for mig, da de fleste af hans designs er, men jeg elskede denne kjole så meget jeg bare måtte have det. Jeg aldrig havde det før. Jeg har bare det, tags hængende stadig, hans imponerende navn fed og store på silke mærke indeni. Jeg kan ikke lide at bruge for meget på tøj, men denne kjole, jeg kunne ikke forpasse, og det var på salg, så jeg kunne retfærdiggøre det lidt, men det er for smuk for mig, og jeg er bange for at bære det, fordi jeg elsker Alexander McQueen så meget. Hans fantasi og hans vision, hans kærlighed til de kvindelige former, og hans naturlige og naiv alligevel enorm evne til at manifestere den fantastiske med lethed og lethed, fordi han var som en magisk barn. Smukke væsen.

Jeg troede, jeg ville redde den kjole til den dag, at jeg kunne spille guitar meget godt. Det er, hvad kjolen er. Det hedder guitar kjole. Fronten er meget enkel, ligesom de almindelige sorte klæder båret af cellister eller koncert violinister, alvorlige musikere, der ikke kan begrænses af farve eller form. Deres kroppe er udvidelser af deres instrumenter. De er deres instrumenter. De er deres musik. Noterne er farver og design og form og konsistens, og så de har ikke behov for yderligere pynt. Denne kjole er for musiker tænkte jeg en dag ville blive. Da jeg havde ikke behov for yderligere skønhed andre end mig selv og min elskede guitar, fordi den musik, jeg lavede ville blive pynt nok. Men den måde, disse musikere kjole er stadig smuk i sin elegance og enkelhed. Det er poetisk i rolige linier den drager mod kroppen, så for ikke at overdøve den herlige lyd.

Guitaren Kjolen har en særlig McQueen hemmelighed selv. Bagsiden af ​​kjolen har en uventet, næsten chokerende lutter laserskåret omvendt billede af en guitar, efter en kurve over mine hofter, strengene løber langs min rygrad. Jeg instrumentet; lyd og mig, og hvad gør lyden og mig er alle de samme. Det er en kosmisk vittighed med en strålende punchline. Jeg tænkte, da jeg en dag ville bære denne kjole - jeg vil være dette. Jeg er smuk og enkel i front, og et velsignet overraskelse i ryggen.

Jeg havde gemt denne særlige kjole, min eneste ene Alexander McQueen til den dag, jeg kunne gøre det retfærdighed, men jeg er klar over min evne og min praktiserende og de sange, jeg forsøger at gøre bedre og bedre hver dag, for at en dag skal stå på scenen i denne kjole og spille ligesom kjolen fortjener ikke noget nu, fordi han er væk. Og så jeg sætte på kjolen i dag. For ham. For min smukke Lee McQueen. Jeg har aldrig kaldt ham det. Jeg har aldrig kendt ham. Men jeg vil ringe til ham, at nu. Fordi han følte ligesom familie i min psyke, i mit hjerte, i mine drømme om skønhed og måske en dag bliver smuk i opfyldelse. Smukke Lee. Jeg vil savne dig.

Find andre indlæg om blog .

14 Kommentarer. føje til mix ...

 1. Åh Margaret. Jeg elsker dig, og du gør mig græde i morges. Verden er et greyer mindre fantasifuld sted for ikke at have det fremtidige arbejde i Alexander McQueen i det.

 2. Tak Ms Cho dine inspirerede ord. Jeg vil nu begære de 5 eller 6 stykker jeg formåede at betale. Jeg bærer min favorit i dag; i hans ære. Jeg vidste aldrig ham enten; men også troede, jeg gjorde i min psyke. Han og hans ånd afspejler mig og mine. Han er savnet. FRYGTELIG

 3. Jeg ved hvad du mener. im traumatiseret da han har været en helt siden jeg var ti. Jeg græd hele dagen i går, og sandsynligvis vil noget mere i dag. da jeg var en lille pige, som jeg håbede at en dag bliver rig og vigtig nok blot at have Lee McQ designe mit klædeskab og Tim Burton designe mit hus. (Som naturligvis aldrig skete alligevel, og nu er endnu mindre sandsynligt)

  og im så trist jeg vil aldrig møde ham, selv om det var usandsynligt, at begynde med så godt. dens ikke ligesom en musiker (eller smuk komiker), hvor selv hvis du ikke møde dem, kan du se dem leve og sige, at du var der. ... Jeg mener, hvordan fanden skulle en civil som mig (og mange af jer) kunne se ham?

  ive allerede besluttet im går ikke sikker endnu at få en krone og MCQ logo tattood på min røv (carebear stil) eller noget ....

  Jeg skrev en blog om ham også, om alle de grunde, han var stor og vigtig for mig ... med en samling af billeder og tilhørende runway youtube links ... jeg ved ikke, hvis du læser ting folk lægger her, men jeg vil bogføre bare incase: http : //www.facebook.com/ianawi v = foder & story_fbid = 312444443896 # /note.php note_id = 293500517561?!?

  alligevel, elsker dig Margaret, tak for den smukke blog, og elsker dig lee <3 hvile i voldsomhed.

 4. Det var så smukt. & Den kjole du vælger Alexander McQueen synes passer til din personlighed og skønhed så perfekt.
  Jeg kan ikke vente med at se et billede af dig i det =)
  Det er tidspunkter som dette, vi reflektere over virkelig nyder de mennesker og ting, vi elsker. Jeg er sikker på Alexander McQueen ville være så glad for at læse dine dejlige ord. Meget gerne din Alexander McQueen kjole Margaret, du er en omvandrende kunstværk, Veltalende og fuld af overraskelser.
  Stor kærlighed,
  Bernie Dexter

 5. Guitaren design lyder dejligt.

  Kærlighed til skønhed er smag. Oprettelsen af ​​skønhed er kunst.
  ~ Ralph Waldo Emerson

  Du må ikke erkende dette, men du er smuk allerede. Vid, at Smukke Lee forbliver med dig altid.

  Tak for deling.

 6. Sådan en vidunderlig blog Margaret. Jeg kunne ikke tro det, da jeg hørte nyheden om ham. Sådan en skam og spild.

  Kjolen lyder fantastisk. Kan ikke vente med at se det.

 7. Tak for for udstationering denne meget personlig blog, Margaret. Jeg var meget ked af det i går, da jeg læste overskriften og brugt timer på at kigge på billeder, videoer osv Han var virkelig en fantastisk mand, tilsyneladende rolig og barnlig alligevel med sådan en kraftfuld stemme og vision. Aldrig købt noget af tøjet, han skabte, men har beundret så mange på racket. Så glad for, at du har den lille del af ham til treasure altid. Fred.

 8. smukt skrevet, Margaret. Jeg vil vædde på Alexander ville elske, hvad du sagde om ham her.

  også? Jeg forlanger pics af dig i denne kjole. : D Jeg vil vædde på du ser fantastisk i det!

 9. bohzo (Hej)

  Det er meget venligt, at du dele dit liv i sådan en åben og ærlig måde. Hav en dejlig dag.

  Bodewadmi (Native American)

Efterlad et svar