David Duke Cock

John Mayer er dybt ked af det , og alle er at acceptere det. Vores samfund tillader racisme i mennesker, så længe der er en undskyldning efter. Det er bedre, hvis det er tårevædet og virkelig bør ledsages af et ikon som Rev Al Sharpton eller biskop Desmond Tutu i dit hjørne, ligesom de har din ryg. Ligesom de skal nok notarize din 'hood pass'.

Jeg er vred over den hadefulde ord, han brugte. Og jeg super gale om den anden ting .... Hvad betyder det, at han har en "David Duke pik? "Er det meningen at betyde, at kvinder af farve er ikke sexet og smuk? At kvinder af farve er unfuckable for ham? Det er uhøfligt og modbydelige, og jeg er ligeglad med om hans musik er god (jeg ikke kender det godt, så jeg kan ikke sige. Jeg kun elsker Jon Brion og Garrison Starr og Ani Difranco og Grant Lee Phillips og Tegan og Sara og Cypress Hill og Billie Holliday og Doria Roberts og Fiona Apple og Joan Armatrading og MIA og The Cliks og Miles Davis og David Bowie og Ben Lee og Susie Suh og Rachael Yamagata og Andrew Bird og jeg ved ikke meget om, hvordan John Mayer lyde).

Hvad jeg ved, er at sige, at du har en "David Duke pik 'er nedværdigende for kvinder af farve. Hvad jeg ved er at det er et slag i ansigtet på alle smukke kvinder af farve. Og jeg må sige, det er svært nok at være en kvinde af farve i denne verden og føle sig smuk. Det er svært nok at leve i denne hud og føle sig godt uden at have rockstjerner siger, at du ikke er værdig. Vi føler uværdig nok. Samfundet fortæller os nok vi er ikke det værd, ved ikke at medtage os i noget. Ved ikke at vise os i vores herlighed. Vi er ikke præsenteret i film eller tv så meget som smukke ønskelige skabninger. Vi er knap nok vist overhovedet. Og så - John Mayer - rock 'gud' fortæller os, at vi ikke er fuckable? Jeg er ligeglad, hvis du ikke ønsker at kneppe mig. Men holde det til dig selv. Hold den idé, at du ikke kan lide at kneppe kvinder af farve til dig selv. Hold det fra vores ører, fordi vi ikke behøver at høre, at den mand, der ville sige "din krop er et eventyrland" forstås det virkelig kun, hvis vores kroppe er hvide, hvis vores hår er blond. Hvis vi er Jessica Simpson. Og kun hvis vi er Jessica Simpson.

Hold dette fra ørerne af alle de unge smukke unge piger, der elsker dig, som har dine plakater på deres vægge, og nu ser på disse plakater og føler mærkeligt, fordi de ikke er hvide, og nu din musik, som de så elsket, gør dem føler sig dårligt indeni. Ligesom du ikke elsker dem. Ligesom du aldrig gjorde. Ligesom hvis du så dem, du ville se den anden vej. Ligesom de ville være usynlige for dig, fordi de ikke er hvide. Disse unge piger, der er ikke hvid - de elskede din musik så meget, og du betaler dem tilbage for det med arrogance og blærer had, som du ikke engang kender ville ondt som det gjorde. Jeg er glad for ikke at have kendt din musik før dette, og været en fan af det, fordi hvis jeg elskede dig før, og du sagde det, ville det gøre mig til at hade mig endnu mere, end jeg allerede gør. Denne åbenbaring af jeres ville have knust mig. Hvis jeg var en ung fan af dig, og du sagde, at det ville såre mig så meget. Gudskelov er jeg ikke. Var det ikke. Men jeg såre nu for de mange mange mange mange mange unge piger, der er fans af jeres. Du sårede dem, og de vil aldrig være i stand til at helbrede. Nogensinde. Jeg håber du læser dette. Jeg håber, du synes om denne del af det. det er ikke blevet talt om i pressen. Men jeg håber, du ved, at en del. De unge piger, der elsker dig, som ikke er hvid. Tænk over dem. Så det holder dig fra at gøre det igen.

Jeg forsøger at tænke på Duran Duran, og hvordan jeg elskede dem, og hvordan de havde altid kvinder af farve som objekter af begær i deres videoer. I "Hungry ligesom Wolf," Simon var jagter ned en smuk sort / asiatisk blandet pige. I "Rio", hun var latino med kurvede hofter og sort hår og en lys lyse smil. Hvis de havde sagt noget dengang gerne, hvad du sagde John Mayer, ville jeg have dræbt mig. Jeg ville være døde. Hvis de sagde kun hvide piger fik dem hårdt, ville det have været i slutningen af ​​mig.

Det er kvalmende at tro, at vi kan eksistere i en verden, hvor disse ord af had kan lukkes hurtigt uden konsekvenser eller skylden. Folk glemmer. Men det gør ikke racisme gå væk. Det infuriates mig, fordi jeg ikke kan lukkes min etnicitet med en undskyldning. Det er mennesker, som aldrig er blevet diskonteret på grund af deres race. De har aldrig været forladt ud af en komedie show, fordi de allerede har fået en asiatisk eller en bøsse eller en kvinde. De har aldrig været forbigået til en del, fordi producenterne har besluttet ikke at "gå etniske." De har aldrig haft til at udholde den usynlighed, at mennesker af farve leve med på daglig basis.

Jeg er så vant til at være usynlig det overrasker mig, når folk opmærksomme på, hvad jeg siger. Jeg er så vant til at blande ind i landskabet, at det er chokerende, at nogen bekymrer sig, hvad jeg gør. Jeg er så vant til at folk kigger på mig, som om jeg er "den hjælp«, at det ikke engang gider mig. Jeg bare bo der, og jeg prøver at hjælpe. Og jeg er ligeglad. Disse stjerner der kaste om racistiske hadefulde tale har aldrig følt, hvordan det føles at blive kaldt noget hadefuldt - at de ikke kan benægte. De har aldrig været i den situation, når du er et offer for had, men du er nødt til at blive enige. Det er, hvad racisme er. Hvad hadefuld tale er. Hvorfor det er så forfærdeligt, er, at det ord, du måske har kaldt mig - det er korrekt, i din racistiske skøn. Det gør ondt, fordi dens betød til. Det er derfor, vi ikke bruger disse ord. På grund af den historie og den smerte og skam og tårer og vrede, de har forvoldt.

Selvom jeg elsker Lenny Bruce, jeg må sige, at jeg er uenig, når han siger, at disse ord ikke kan skade dig. Jeg tror, ​​de gør. De sårede mig. Når folk bruger hadefuld tale, det gør ondt mig. Det gør ondt, selvom jeg ikke er det bestemt race. Det gør ondt, fordi jeg ved, hvordan det føles at være i en uundgåelig hud. Jeg kan ikke undslippe denne farve. Jeg kan ikke være den rigtige farve. Jeg kan aldrig.

Det kan være svært for for dem, der ikke er "farve". Jeg kommer aldrig til at være hvid, og jeg kommer aldrig til at vide, hvordan det føles at have ansvaret for ikke at være racist. Jeg tror jeg føler dårligt for hvide mennesker til tider, fordi de har for at se, hvad de siger, men så igen, det virkelig betyder ikke noget gør det? Michael Richards er tilbage på tv, og det er cool. Alle har glemt sin frygtindgydende, voldelig skråle det til mig lød som hvad Klansmen ville sige før de lynchet en person i 30'erne. Jeg kender ham ikke, og jeg kender ikke personligt, at han er en racist. Alt jeg ved er, at i de to gange, jeg har set ham i offentligheden, tæt nok til at røre, har han været skrigende på nogen, og disse mennesker var ikke hvid. Jeg tror, ​​at han var ked af, fordi han blev fanget gør, hvad han normalt gør, og det var på TMZ og det gjorde ham til at se dårligt til verden. Han var super ked af det. Vejen super ked af det. Og det er rart, at han var ked af det. Han gik endda til Mexico bag det, som om der var nogle særlige tilbagetog for racister, der hvor man kunne læse klokke kroge og Angela Davis og Cornel West hele dagen og tænke over, hvad der er galt med dig og til højre med dem.

Hund Bounty Hunter forlod aldrig den lille skærm. Hans racisme var slags bare begravet under denne fantastiske multe. Jeg ved ikke, om han er racist, men jeg tror, ​​at hans hår er racist.

Og Mel Gibson aldrig haft til at stoppe med at lave film. Han er selv i en stor en nu. Virkelig store. Og ingen nævner en ting.

Er racisme såre din karriere eller er det godt for det? Det ved jeg ikke. Hvis jeg var hvid, jeg tror, ​​jeg ville forsøge at være så racistiske som muligt, fordi det holder dig løbende. Holder dig relevant. Folk vil tweet om dig mere. Folk vil blive forargede, men du vil stadig være på hjemmesiden af ​​Yahoo og alle ønsker at vide præcis, hvad du sagde, da du sagde det, og hvordan du sagde det. Og er det ikke showbiz?

93 Kommentarer. Tilføj til mix ...

 1. JC siger:

  For eksempel

  "Dog The Bounty Hunter forlod aldrig den lille skærm. Hans racisme var slags bare begravet under denne fantastiske multe. Jeg ved ikke, om han er racist, men jeg tror, ​​at hans hår er racist. "

  Wow, i løbet af to linjer, du går fra den meget alvorlige anklage for racisme til indrømmelsen af, at du faktisk ikke har noget bevis til støtte for denne afgift. Flot arbejde Margaret, måde at miskreditere dig selv. Hvor meget tro kan jeg sætte i din dømmekraft og opfattelse nu? Hvis du kommer til at leve ved sværdet, havde du bedre være rede til at dø af det.

  ----------------------

  Dog The Bounty Hunter gentagne gange opfordret sin søn kæreste (en sort kvinde), en offensiv udtryk igen og igen i en optaget samtale. Du kan gøre en søgning på internettet af optagelsen.

  Hvis du kommer til at argumentere Margaret ord, bør du gøre herom.

 2. "JC siger:
  2010/02/15 på 05:57

  Måske en mere nuanceret tilgang til din kommentar ville være tilrådeligt i fremtiden. Erkend, at hvis jeg skulle give en seksuel præference for én hudfarve over en anden, der ikke som standard betyder, at jeg er racist, selvom jeg bruger ufølsom sprog, som du finder stødende. Hvad det betyder er, at mennesker er en smuk vifte af forskellige smag og visioner. Pleje til at forklare det had i det? "

  John Mayer har ingen skide takt eller klasse, er hvad det er. Det er ikke så meget, hvad han sagde, så meget som, hvordan han sagde det. Det var ikke bare "Jeg er ikke seksuelt tiltrukket af sorte kvinder", men "Min penis er en hvid racist". Det er ikke "Jeg tror, ​​sorte folk som mig", men "jeg kan smide rundt N ord! Se, hvordan jeg i kontakt med de farvede folk er! "

  Vi * alle * har præferencer og smag. Men vi er ikke * alle * berømtheder enten. John Mayer var en rollemodel, deres idol, før dette. Han bor i søgelyset. Hvad han gør og siger, vil have en langt større indflydelse på sine fans end Joe Schmoe den Racist ned på gaden siger til sine venner.

 3. Hvad Alex sagde ovenfor tåler gentagelse (og gentagelse og gentagelse og gentagelse - da nogle hvide ikke kan synes at høre dette klart nok) -

  Forskellen er: Vittigheder om hvide mennesker har aldrig nogensinde forhindret en hvid person, fra at finde boliger, bliver hyret til et job, at være sikker fra politi / stat vold, at blive optaget på en skole osv. Ingen hører en vittighed om hvide mennesker og derefter går ud og undertrykker hvide mennesker. Beviserne for dette? Hvide mennesker er ikke undertrykt.

  Og: "De ville blive dræbt?" Really?!?!? Vidste du skriver, at med en straight ansigt?!?! Hvor vover du? Margaret lige givet dig flere eksempler på hvide mennesker, som har gjort racistiske bemærkninger i offentligheden og går stadig rundt-ikke kun meget levende, men stadig gør, at papir. I mellemtiden, farvede mennesker dø i dette land hver dag som følge af systemisk racisme.

  Selve definitionen af ​​hvide privilegium: At være i stand til at læse en veltalende formuleret svar på racisme-én, der taler til den dybe gør ondt opleves af forfatteren-og derefter reagere med "Hvad med MEEEEEEEE? Jeg er et offer for racisme toooo!

 4. Jeg voksede op i en multi-race husholdning og jeg voksede op at være i stand til at skelne og sammenligninger, at meget få af de mennesker, jeg møder er i stand til at gøre. Selv i et rum fuld af mennesker af farve er der forskelle, at hver og en af ​​os har, og vi kan identificere hinanden som individer på denne måde.

  John Mayer siger, at han har en "David Duke" Cock ... men er bare dum. Hvem i deres rette sind ville finde, at beskrivelsen endda fjernstyre attraktiv.

 5. Du er altid så på punkt, så til højre, og så fremragende til at forklare disse ting på en måde, der gør det let at forstå, gør det så klart. Det ville tage mig for evigt at forklare nogle mennesker, jeg kender, hvad der er galt med det interview - jeg mener * evigt *, og ikke kun på grund af deres egen racisme, men fordi det ville tage mig så lang tid at formulere alt dette, som du lige fik ret ned til.

  Damn. Jeg elsker dig, Margaret Cho. Du er fantastisk.

 6. Dejlig essay.

  Men jeg tror, ​​den tanke, at disse celebs, der siger offensive ting slipper scott gratis eller har overgået deres karriere, er ikke helt sandt. Mel Gibson er ikke set på samme måde, han plejede at være af mange årsager, og en af ​​de vigtigste er, på grund af hans anti-semitiske bemærkninger. Og, tro mig, selvom John Mayer karriere vil gå på de fleste, der køber hans musik ikke er sort, vil han blive føler virkningerne af disse bemærkninger i små måder, der vil vise sig smertefuldt for ham resten af ​​hans karriere. Jeg har ingen tvivl om dette. Dette vil hjemsøge ham og hans billede på måder, han aldrig kunne have forudset.

  Jeg har lige læst nogle gruppe vil protestere uden for en af ​​sine kommende koncerter, også.

  Når jeg tænker på ham nu, vil jeg tænke "Mr. David Duke Dick ".

 7. Jeg er ikke en kvinde af farve, men jeg kunne ikke have været mere fornærmet ved hvad John Mayer sagde. De ting han sagde i sin playboy interview var chokerende, uansvarlige, tankeløs og uvidende. Nedværdigende og ulækkert. Stødende for mig som en kvinde.

 8. Jeg hører til dem, er taknemmelig sagde manden, hvad han gjorde, fordi jeg nu ved, han er en dum racist, og jeg vil aldrig bruge en skilling på hans musik. Og ja, faderens / døtre sang var utryg nu hvor jeg tænker over det ...

 9. "Jeg er glad for ikke at have kendt din musik før dette, og været en fan af det, fordi hvis jeg elskede dig før, og du sagde det, ville det gøre mig til at hade mig endnu mere, end jeg allerede gør."

  Du hader dig selv ...? Du bruger så meget tid på her tale om selv-kærlighed - du faktisk hader dig selv, eller var du melodramatisk at hjælpe indlæg?

 10. Du ved, Margaret, det lyder som en YP Det er ikke verdens opgave at skifte til skåne dine sarte følelser. Det er dit job at lære at lade denne lort roll off af dig.

  Deres klager her er virkelig ikke anderledes end Sarah Palin klager over en dum joke på Family Guy. Tror du virkelig, John Mayer blev alvorligt sagde hans pik var racist? Tror du virkelig, John Mayer er en racist? Det var en joke ... en dårlig, lidt ligesom din ting om \ The Gay \. Kun det er cool, når du gør det ... og ikke når ... han ... gør det? Igen, Sarah Palin.

  Holy shit - \ Margaret Cho IS Sarah Palin. Kommer dette efterår til HBO. \

 11. Hej Margaret, den fyr kalder sig John Q, som om han er John Q offentligheden, er stort set forkert. På den ene side sørge for, at vi har at arbejde med lort, så det ikke ødelægger os. På den anden John Mayers kommentarer er på ingen måde en joke, og hvad han tror måske, jeg vil vædde hans African American samarbejdspartner Steve Jordan er ikke griner lige omkring nu. Det er heller ikke min kære ven, som er en japansk kvinde, Jeg er heller ikke og er heller ikke dig, fordi vi er 'humourless' angiver, tørret op. Det er en holdning, at kvinder har sat op med for længe nok. Én stor John Mayer melodi er ironisk kaldes \ Venter På World at ændre. \ Nå, vi selvfølgelig ikke waitin 'på Mr. Mayer til at ændre sine uvidende måder, og jeg er en fan af hans evne som en spiller for sikker . Ikke længere vil jeg komme med undskyldninger for idioter, der er fucked up og prakke det på os.

  Godt for dig for at tale ud for retfærdighed. Der er et ordsprog, \ nam myoho renge kyo, \ mening, hengivenhed til den mystiske loven om årsag og virkning. Man skal tale ud, selvom man står alene. Du er ikke alene, min pige. Du er avantgarden og fremtiden. Det er ligesom Dixie Chicks i \ Shut Up and Sing, \ at dokumentarfilm, der viser, hvordan de mistede deres højre fløj efter og fået verden. John Q taler ikke for, men et lille segment, eller i det mindste en lille minded, segment af offentligheden. Må ikke du elsker, hvordan folk forsøger at undskylde uvidenhed som en 'joke, "dette er etos af vores verden nu. Grænser? Hvilke grænser?

 12. Først: Jeg er nødt til at rose dig Margaret for at tage sig tid til fuldt ud at udtrykke dybden af ​​smerte, der er oplevelsen af ​​kvinden i farven. Der er meget, meget mere i det end virkelig kan sættes ned her også! Men tak for at være så ærlig og sårbar.

  Wow ... Som en afrikansk amerikansk, bøsser kvinde, jeg såret og fornærmet på flere niveauer om JM er forfærdeligt kommentarer i denne artikel. Hvor vover du synes, det er okay at udtrykke sådan snæversyn og uvidenhed som til at antyde, at du har en, undskyld mig for selv at gentage dette: "hood pass?!" Eller en "David Duke Cock!" Hvad fanden var denne fyr tænkning ? At ingen nogensinde ville læse det lort? Wow ...

  Der er aldrig en grund til had, og jeg er mest enig med Margaret siger, hvis det er den måde, du føler indeni, holde det lort for dig selv! Ingen behøver at tage i en anden persons (uanset om det er racistisk, sexistisk, fordomsfuld, elitær eller andet) uvidenhed. Tænk på, hvad du vil, og desværre alt for mange af os stadig holder antikverede, uvidende, uerfarne udtalelser om hinanden, men vi kan alle styre vores mund! Det er helt nedslående, at "nogle" (overvejende hvid) berømtheder er fra for sprøjtende off racistiske, anti-homoseksuelle, latterlighed og så, når støvet lægger sig, at komme helt tilbage til ekstremt indbringende arbejde. Jeg tror, ​​en kold, hård lektie skal læres ... Den slags, der virkelig kan kun læres af en god, gammeldags "boykot". Mind Mr. Mayer at de folk, der støttede hans karriere og stige til all-out assanine adfærd vil ikke tolerere en sådan bafoonery! Jeg personligt vil aldrig bruge en skilling på noget musik er forbundet med ham. Jeg vil heller ikke støtter tv viser, at han er featured på, eller læse en anden tidsskriftsartikel om / interviewe ham. Periode. Måske en gang sine ratings virkelig falder kort og hans lommer begynder at bære en lidt tynd, vil han virkelig forstår konsekvenserne af ord ... "undskyld." Jeg er så ked af det Mr. Mayer, men det er en ny dag, og du er uvidenhed er ikke velkommen vil heller ikke blive tolereret. Periode.

 13. Hey Margaret,

  Lyder lidt whiny for mig. Alle de fyre jeg kender fantasere om smukke + talentfulde asiatiske kvinder. Den hvide pige-next-door er fyldstof til filmaften.

  Msweet

 14. Amazing blog-indlæg, ret på punkt. Jeg kan godt lide hvordan du siger noget, selvom der er en risiko for, hvad du siger, fordi virkeligheden er, at mennesker i dag gør det umuligt at have en alvorlig samtale om et meget alvorligt emne. Jeg har så meget respekt for dig, bare fordi du siger ting, som er svært at sige, men du siger det alligevel. Fordi nogle gange er sandheden gør ondt.

 15. Tak for at skrive dette. Du sætter det så tydeligt.

  Jeg kan ikke engang få mig selv til at læse mange af de kommentarer til dette indlæg.

 16. wow jeg vidste ikke om dette indtil læser din blog, så jeg er meget chokeret over at høre, at John Mayer har sagt dette. tak så meget for at skrive dette.

 17. Jeg har ingen idé om, hvem John Mayer selv er. Jeg nægter at finde ud af, fordi jeg ikke vil have ham til at få omtale af dette.

 18. Vi har alle vores præferencer, men det er den måde, at John Mayer udtrykte sin der var så utroligt offensiv. Jeg er enig med dig, at en undskyldning ikke gøre op for det. Jeg er uenig, at som en offentlig figur, han skulle ikke være i stand til at udtrykke sine præferencer. Hvis han havde sagt, at han foretrækker blondiner, der ville have været offensiv? Må alle "Rock guder" har brug for at repræsentere alle lige for at undgå at blive racist? Han er ikke ansvarlig for den måde, at alle kvinder af farve føler. Han er ansvarlig for at have takt og hensynet til andre. Han havde tydeligvis ingen, når han udtrykte disse racistiske og stødende følelser.

  En ekstra lille punkt: John Mayer skrev og indspillede "Din krop er et eventyrland", længe før han havde et forhold til Jessica Simpson eller endda Jennifer Love Hewitt.

 19. Jeg elsker dig Margaret Cho ... ikke nogensinde ændre sig for nogen!

  Jeg tror, ​​racisme, selv subtile og overtrukket med sukker racisme, er modbydeligt. Jeg er en hvid pige, men jeg arbejder på et koreansk selskab (i en Ktown i NJ) ... og jeg kan ikke holde det, når nogle af de hvide mennesker på mit job synes det er okay at gøre dem \ subtile \ racistiske bemærkninger, at på overfladen, synes ikke racistisk .... men de er.

  Hold bliver awesome Margaret Cho!! ^ _ ^

 20. John Mayer også kommentaren i sin seneste Playboy interview, hvor han diskuterer sin David Duke c @ # k:

  "Ville bryde dit hjerte som en hvid pige"

  Hvad betyder, at selv betyde?? Betyder det, at du kun kan have dybe følelser af kærlighed og kammeratskab med en hvid kvinde? At seksuelle relationer med kvinder, der ikke hvid er kun overfladisk eller for kinky spark? At du ikke kan virkelig følelsesmæssigt knyttet til en kvinde, der er ikke hvid?

  Jeg hader denne pseudo-ironisk selvbevidste hipster crap. Pick up en bog!

  Hey John, som du sagde Jessica, du ser bedre med din mund lukket!

 21. Først og fremmest, jeg elsker dig. Du er min foretrukne kvindelige komiker. :)
  Anden af ​​alle jeg elskede artiklen. Det var grundig og sjove. Den del om Dog kun om gjort min dag. Og endelig, jeg har ondt af racistiske mennesker. Normalt betyder, at de er opdraget til at være racistisk, og så det er en ond, endeløse, unødvendig cyklus af had, der blev lagt på dem af de mennesker, der formodes at elske dem betingelsesløst. Undskyld mine venner, det er ikke kærlighed.

 22. Tak for at sige det Margaret. Som en homoseksuel asiatiske mandlig jeg hører ting som dette hele tiden, og det gør mig bedre til at læse fra en person, der kan føle.

 23. Skønhed bør bedømmes ud fra, hvad der er på indersiden, ikke udenfor. Det er skuffende og nedslående, når folk minde dig om, hvor vægelsindet, overfladisk og fordømmende de er.

  Verden ville være så meget bedre uden fordomme mod race, køn, alder, seksuel orientering, social status osv.
  Hvis John venter på verdensmarkedet til at ændre han bør indse, at han har brug for at sætte en førende eksempel for andre.

  På den lyse side af ting, jeg tror, ​​vi er alle taknemmelige for folk som folk som Margaret. Hun har styrken til at tale hendes sind er påståelig, en kraftfuld positiv indflydelse på dem omkring hende, og hun er bare bemærkelsesværdigt. Jeg har stor respekt budskabet fik hun på tværs i hendes Revolution turné.

  Margaret, du er fantastisk, smuk, intelligent og en sådan inspiration! Vi elsker dig! xxxx

 24. Margaret Cho, jeg elsker dig for at sige dette. Jeg var ikke i stand til virkelig at sætte ord på det, som en sort kvinde, der elskede John Mayers musik indtil hans uvidenhed gav mig pause, men du lægger det meget veltalende. Tak for at give stemme til kvinder af farve fans af såkaldte rock "guder" der kommer til at undslippe deres sårende ord med små, ubetydelige undskyldninger. Du er en gudinde.

 25. mag cho du er en af ​​de uheldige asiatiske amerikanere .... for ung til at huske og forbinde med de radikale praksis i borgerrettighedsbevægelsen, for gammel til at forstå, hvordan asiatiske racialiseringen i dag er overbevisende global og forfriskende hvis de bliver forstået i den rigtige miljøer af post-kolonialisme, trans-nationalisme og radikal socialistisk feminisme. asian am etniske undersøgelser bør gå videre i eftersynkronisering denne generation vores "tabt generation", men i mindre polemiske mode vi kalder asiaterne lide m.cho "post asiater borgerlige rettigheder" eller "80'er asiater"

  80s asiater behændigt kombinere de værste dele af begge krydsende Kategorier al selvoptaget titlen, multikulturalistiske assimilationistisk retorik af 80'erne, og alle de åbenlyse / skjulte lyster til at være en del af mainstream hvidhed. 80s asiater privilegium deres udnyttelse over virkelige undertrykkelse (ligesom fattige sorte eller andre fattige asiater), fordi de er privilegerede ved klasse klager over race og køn straf uden så meget som en hilsen til grunden race og køn straf stadig findes (på grund af, hvordan vi behandler vores mest nedbrudte klasser).

  rig Aoki, japanske, et af de første medlemmer af det sorte pantere parti havde noget at sige om, hvorfor han var involveret i et overvejende sort, arbejderklassen bevægelse trods hans race, det var, at den sorte arbejderklasse var "fronten" af denne krig på racisme og at mennesker af farve, dig og mig, mag kun vinde krigen ved at indordne vores egne klager over ulighed i service af vores mest forringe klasser, de fattige, de stemmeløse, de misbrugte.

  ms. cho en masse af din skrivning handler om asiater i branchen. Jeg bruger til at tænke på samme måde som dig, jeg ønskede at komme i manuskriptforfatter, fordi jeg troede, at alt tog det var viljen, det hårde arbejde for at få asiater på skærmen. du indser jo længere du går, jo mere af dig selv, du er nødt til at give op. temmelig snart du vågner helt selvsupplering. Jeg fornemmer dette at være den ultimative spænding i din karriere. problemet er, at Hollywood er en hvide racist, race gør institution.

  det skaber en bestemt virkelighed, en hvide racist, neo koloniale virkelighed, ethvert forsøg på at arbejde uden at ændre denne institution indefra er det samme som at forsøge at få koreanske ord i Oxford Dictionary-de koreanske ord selv i romaniseret form, er stadig ikke engelsk ord; de vil aldrig være i Oxford Dictionary, uanset hvor hårdt du prøver, og hvor mange tweed kappe albuer du gnide op imod.

  for eksempel i forbindelse med John Mayer, emnet for hans pik, hans subtile overtagelse af racerenhed er noget røde sild. det spørgsmål, vi bør stille os selv er derfor, vi ligeglad hvor hvide mennesker tænker på os? hvorfor er det vigtigt for WOC at føle ønsket i den "hvide blik", skulle WOC føle sig helt ønsket af "farvede blik", men det er naturligvis farvet blik er utilstrækkelig ... betyder det ikke fuldt ud legitimere den fragmenterede WOC kroppen, især en asiatisk organ, der er både stedet for så mange modstridende reaktioner, hyperseksualitet, naiv-koketteri, hån, fascination, afsky og eksotisme.

  det rigtige svar er at skabe parallelle institutioner parallelle institutioner for begær og kultur. hvorfor er det, at kung fu-film gjorde det så godt, hvorfor er så mange Hong Kong film hemmeligt om koloniale kamp? fordi de tappet ind i en alternativ virkelighed af magt lige så virkelige som hvide magt (et par sort pyjamas iført risbønder afvise den største militære magt siden Rom, med bambus pinde og gamle sovjetiske kanoner) ... Bruce Lee skabte en anti-anti-helten, en asiatisk god fyr ikke en anden til Fu Manchu skurk. han var i stand til at ændre sig, fordi den større sammenhæng var på udkig efter en person som ham, var unge radikaler opbygge deres samfund, og den globale scene lignede det blev kraftigt stigende op mod hvide racist, anti-kolonialisme, borgerlige rettigheder, den kolde krig, strejke, vold, revolution. 80'erne kom og slettet de fleste af disse gevinster og især og mest tragisk begreberne, at folk i farve kan slutte sig sammen for at skabe deres egne muligheder og deres egne samfund og lokalsamfund.

  i stedet, og 80s asiater har gennem deres underdanighed, egoisme apoliticalness, optagethed med deres egne seksuelle usikkerhed og deres paradoksale forhold med hvid dominans har gjort til virkelighed den evige kamp for at "blive tilstrækkeligt accepteret i det hvide samfund." den smertefulde sandhed er, at vi aldrig vil lykkes i dette spil, de skriver de regler, vi spiller med ladte terninger. Jeg finder alt dette klager over asiatiske race straf så uvederhæftigt, snæversynede, selvoptaget og ikke konstruktiv.

  bliver begået til racemæssig ligestilling betyder opløftende de mest truet af det. hvis man er seriøs omkring forandring, så den starter på græsrodsniveau, det starter ved extricating sig fra matrix af hvide racist dominans, en, der er alt for deterministisk i form af race og seksualitet, please, få en politisk uddannelse, før du begynder at kommentere din race, jeg bønfalder dig, fordi alt, hvad du har bygget dine drømme rundt (ved at blive en del af den hvide racist underholdning regime) tjener kun til at forstærke fordommene mod os alle mennesker af farve, selv de mest udelukkende lesbiansy teater mime truppen er stadig en del af den hvide racist matrix, når den ikke for alvor konfrontere race.

  der er ingen ændre strukturen indefra, vil du blive selvsupplering, kun dannelsen af ​​konkurrerende strukturer er levedygtige mekanismer i bekæmpelsen af ​​undertrykkelse. vietnameserne ikke vinde krigen ved at slutte det amerikanske militær, de fyrede tilbage, kugle for kugle, uden for systemet af regler for moderne krigsførelse (regler, som stærkt begunstigede dem med de største kanoner og bomber). gode strukturer har gode fonde, hvilket er grunden til anti-racisme mod en racistisk institution er altid græsrødderne. det er ikke så flotte som en populære tv-show ms. cho, det er ikke en sjov ting at gøre, det er hundrede tusinde anonyme hænder tager hinanden hvide overherredømme sten for sten.

  en bror i arme

 26. John Mayer er en douchebag. En talentfuld douchebag men klart en douchebag. Ingen skal tage noget, siger han alvorligt. Det gør mig trist at tænke, at eventuelle unge piger af farve, der elsker hans musik kan være blevet såret af hans modbydelige kommentarer. Jeg tror, ​​der er noget racistisk over ikke at tiltrukket af en person udelukkende baseret på deres etnicitet, når de ellers opfylder den pågældende persons æstetiske smag. Noget i personens underbevidsthed fortæller, at personen, som folk af farve er anderledes eller ringere. Måske kan du ikke undgå at føle den måde, men hvis du gør du helt sikkert bør ikke prale om det i et interview.

 27. John Mayer er så irriterende. Han var en grim pimply konfronteret løsere, da han var teenager, så jeg ved ikke, hvordan hans hoved blev så stort. Hvide fyre med gul feber irritere mig også. Ur højre tho .. John Mayer er f * cked op.

 28. Husk der er en masse virkelig dumme mennesker derude. Jeg husker en kvindelig ven af ​​min storebror taler om at se nogle fyre fra Indien taler arabisk, og jeg var alle gerne "hvad er du dum, har ikke du nogensinde kigget på en globus før og så, at Arabien er omkring 1000 miles væk fra Indien? "(der er en lille chance for at de var arabisktalende indianere, men jeg tvivler på, at). Så igen har jeg også kaldet People kvaboddere for ikke at vide, hvad SAC (Strategic Air Command), den gruppe, der er ansvarlig for vores atomarsenal (over 9000 skide nukes) under den kolde krig.

  Jeg har virkelig ikke nydt godt eller lidt af racisme på nogen direkte måde at jeg kan nævne stående fod. Måske er det jeg er hvid kyniker og der tror, ​​han er mere en generel misantrop end en racistisk person. Min definition af racisme er en smule anderledes og ofte bruge udtrykket berører stedet for en række forskellige årsager.

  Personally, I'll date a woman of any race, though I have a preference for Latinas and South Asians (India, Sri Lanka, etc.). I think anyone who would kill themselves because some douche singer said he didn't want to bang members of their race is a pathetic idiot.

  I refuse to use the term “person of color” since it's ill defined and 9 times of 10 is really just referring to people who aren't white; that's crap because a) the experiences of various non-white (keep in mind most white people wouldn't be defined as white 90 years ago) groups are unique, b) there is nothing that really binds them as a group (is there a common religion of people of color, language, nation state, etc?) and c) it's just a fucking reversal of the offensive term colored person.

  Hell Asian is a stupid term if you really think about it; one word to describes 2 billion people with one term (that was mostly chosen by American who arbitrarily decided for those 2 billion people what they would be called with little democratic input) in spite of them being of extremely different religions, cultures, and languages. I remember an argument with a guy in a class on Asian Americans (I think it was over whether “Oriental” was an offensive word and that “Asian” should be the accepted one) and he kept on referring to asians as “we” and I eventually asked “who is this we you keep referring to, what are Asians the borg now, all one consciousness?”

  Also what is “white” anyway? Europe and Asia are one continent so where does white end and asian begin, I mean, is there a line out there somewhere. What is white thinking as well? Is it a desire to grab a sword, throw on some chain mail, jump into a long boat, and start pillaging villages? Though I must admit I find the idea of crushing my enemies under my heel and making the rivers run red with their blood very appealing.

  And that is enough insanity for one post, good day.

 29. cho, you systematically made me hate asians with this stupid essay. congrats, there's now one more racist in this world thanks to you. keep fighting that good fight ya ugly chink bitch.

 30. Fuck you, ihaveajesuscock. Fuck you in your stupid racist face with the biggest blackest dick in the world.

  Kærlighed,
  A white man

 31. Oh so it's perfectly ok for a gay person to say they are not attracted to the opposite sex, but for a straight white person to say they aren't attracted to black people is somehow morally objectionable? Basically you're saying one form of discrimination is justified and another is not, even though they are both on the same par. You are such a predictably irrational liberal extremist.

 32. Pingback: asya dizi izle
 33. To say you feel it is demeaning because a white man doesn't want to sleep with you is just plain STUPID!!! Why do you even identify yourself in such a way? Do YOU think you aren't good enough for them? I'm white and if an Asian, Black, or whatever , doesn't want to sleep with me ; who cares? I sure's hell don't! Like I said , I do NOT identify myself by who wants to SLEEP with me! Just STUPID! STUPID! STUPID!

Efterlad et svar