Intervention - featuring Tegan og Sara

Jeg gik fra Fez, den dusky 9. city århundrede i det gamle kongerige Marokko, til moderne, gnistrende juvelbesatte Vancouver i lyse lyse British Columbia, konstant flyvende og om igen og flyve igen i næsten 36 timer at gøre min indspilningssession med Tegan og Sara , sygepleje langsomt døende tarmparasitter undervejs. Det var en lang rejse, men jeg kunne ikke sove på alle, fordi jeg var så begejstret, at jeg skulle til at hænge ud med Tegan og Sara og deres udvidede familie, både biologisk og rock, i to dage. Jeg har været en rabiat mangeårig fan af deres musik, og havde selv fik til at opfylde Sara gang backstage på en udstilling af mine i Montreal år siden. "The Con" er den sang, jeg går til, når der er ingen andre steder at vende, når jeg har udtømt alle mine auditive muligheder, og jeg er alle "en million timer tilbage at tænke på dig og tænke på det."

Jeg elsker at gå at se dem leve også. Tegan and Sara spille for tusindvis af fans hver aften, og de gør deres fans føle, at de er vigtige, at de eksisterer, at queers og piger kan være rockstjerner også, at det handler om dem og om deres liv og om guitarerne, og som de er defineret af musik, de er lavet virkelige i verden. Tegan and Sara gøre mere end musik. De gør en hel generation af queers og piger føle, at de har noget. Det er stærkt og dybtgående. Når jeg kigger ud i mængden på en Tegan og Sara show, føler jeg en slags opstemthed, ligesom sammen i musikken, kan vi gøre noget. Det er den måde, rock and roll gør os uovervindelig. Med Tegan and Sara kan vi overvinde noget - homofobi, sexisme, selv hjertesorg. Jeg elsker dem. Jeg elsker dem så fucking meget.


Foto af Lindsey Byrnes

Jeg kunne ikke have været mere begejstrede for at arbejde med dem i studiet , efter flere måneders jonglering vores gensidigt hektiske tidsplaner og finde tid til at gøre den sang, perfekt åbner denne rekord, "Intervention". Det er det første nummer på albummet, fordi det er den første, jeg ønsker alle at høre. Det er så sjove, men også dybt sympatisk og sandfærdig og også bare skide klipper. I øvrigt blev teksterne ikke skrevet for at tilfredsstille min egen tvangspræget forhold til tv-show "Intervention", som kulturen i afhængighed og inddrivelse har fascineret mig måde før reality-tv var en ting, men jeg graver showet. Jeg kan stadig ikke tro de alkoholikere og narkomaner fremhævede ikke regne ud højre væk, at de er på "Intervention", og at der kommer til at være en snart. De skal virkelig fucked up. Og jeg skal virkelig fucked up fordi der ofte finder jeg mig lidt jaloux på folk på programmet, fordi de synes ligesom de har en god tid, i hvert fald før de får alle interveneret på. Det er der, min jalousi ender. Jeg tror, ​​at skulle have en egentlig indgriben ville være et sandt mareridt, og så skrive ordene til sangen var en slags bøn, et mantra mod det nogensinde rent faktisk sker for mig.

Preview "Intervention - featuring Tegan og Sara" på Spin.com

Cho Dependent hits butikker 8/24. Pre-Order Cho Dependent her for en instant download af albummet!

7 Kommentarer. føje til mix ...

  1. Pingback: penis udvidelsen
  2. Pingback: Møde Kvinder

Efterlad et svar