I min krop

Jeg danser bedre. Det hele bliver bedre. Min krop føles godt. Ikke så øm og i chok, som det var. Louis og jeg er også at have det sjovt på vejen, på min Cho Dependent Tour , som er fantastisk. Jeg ville ønske, at han kunne komme med mig hele tiden.

Jeg tror, ​​at hele denne dwts erfaring har tvunget mig ind i min krop, og jeg elsker det. Dette er, hvad folk skal føle sig som hele tiden. Jeg bor ikke i min krop normalt. Det er som om der er et skilt op, "Back in 5" - med et lille ur er udstyret med bevægelige hænder, men jeg faktisk aldrig kommer tilbage. Jeg bor i et lille rum over, dybt i mit hoved, ligesom jeg leje pladsen, men ikke ejer det. Nå, det er tid til at komme nedenunder.

Det er underligt at være i din krop. Jeg plejer at forsøge at undslippe det så meget som jeg kan. Hvis jeg er nødt til at sidde et eller andet sted i et minut, jeg har brug for en bog eller min computer eller min blackberry eller min ipod. Når jeg spiser jeg ønsker at se TV. Når jeg er her, jeg ønsker at være der. For mig, 'autopilot' er 'på'. Jeg kan sagtens blive tatoveret i timevis, fordi jeg ikke føler det. Jeg er ikke i mig. Selv når en anden person er i mig. Er det ikke trist?

14 kommentarer. Tilføj til mix ...

 1. Margaret, jeg er så glad for dig. Du ser fantastisk, og jeg tror, ​​at danse er netop slags kreativ øvelse, der passer til dig! Du er en sand inspirations- hård, talentfulde, smart og altid sjovt. Tak for rockin det altid og holde styrken! (Gå nu ud og vinde det for os koreanske sistas!)

 2. Sommetider min krop føles som et værelse i mit hus, der aldrig bliver brugt, eller at rummet bag din brændeovn, som du har aldrig en gang rengøres. Indtil jeg begyndte at gøre yoga jeg aldrig rigtig købte den idé, at den fysiske fusion kan skærpe mental koncentration, men nu har jeg tørster at forbindelsen mellem mit sind og krop.

  Da jeg først hørte, at du var i gang med dwts jeg ikke rigtig få det, men nu kan jeg se, at du er alt om at prøve nye ting, og strækker sig selv som person. Jeg håber, du inspirere en masse af os dovne søstre ikke at vente med at begynde at rejse!

 3. Jeg har været der. Men når det kom til at håndtere min bulimi, jeg var nødt til at genoprette forbindelsen. Da det kom til at forsøge at have et sundt sexliv ædru, havde jeg at genoprette. Dens en meget bedre her, ... det hele! ;)

  Jeg tror på dig Margaret !!!

  Love Love Love

 4. Margaret, jeg virkelig kan forholde sig til dette indlæg.
  Som en sidebemærkning, jeg er så glad for at jeg opdagede din blog! Ikke alene er du sjove, du er en talentfuld forfatter. Jeg har været en fan af dig i 16 år (wow, jeg kan ikke tro, hvor hurtigt tiden går!) Jeg har tænkt mig at se du bor i Toronto i næste måned for første gang, og jeg kan ikke vente!
  Hold blogging; du er fantastisk :)

 5. holde på believeing ​​i dig selv. Du er en fantastisk person, og du inspirerer mig.
  Kan ikke vente med at se dig i New York. Jeg har allerede min billet!

 6. WOW! Du verbaliseret noget, jeg kunne aldrig rigtig forklare, men at jeg føler mig helt. Jeg er så glad for at du er at finde din krop og din vej til at være mere til stede. Jeg håber, jeg kan gøre det samme! <3 dig.

 7. Hej Margaret,

  Tak for denne post.
  Jeg har det samme problem. Måske har det at gøre med at elske din krop, eller bare acceptere, hvad der er. Jeg, ligesom du, er asiatiske og "big udbenet". Altid kæmper med min vægt og forsøger at passe en "standard" er f ** king udmattende! Jeg er altid på udkig til det næste øjeblik :( fordi jeg holder tænker på, hvornår og hvordan jeg kommer til at ændre sig. Er til stede giver ændringen ske naturligt. Det er folk som dig, der er i sandhed en inspiration, fordi du ikke kun stemme dine kampe, men du giver resten af ​​os med håb om, at vi ikke behøver at lade det helt ødelægge vores chance for at være funktionelle og relevante mennesker!

  Rock på pige!

Efterlad et svar