Tak for dansen!

Så det er næsten slut! I dag har vi gå til NYC at danse på The View morgen. Jeg havde sådan en stor tid på Dancing with the Stars , og jeg takker alle for at stemme på os. Det betyder en masse.

Det kommer til at være underligt ikke at danse, men jeg ønsker at beholde min fysiske kondition. Jeg føler, at jeg har fået en god start på et nyt sundt liv, og jeg ønsker at forblive aktive. Det har altid været et problem for mig, fordi jeg er bare ikke vant til at flytte, men nu er jeg allerede i gang, går det at være lettere at bo i bevægelse. Jeg har lært så meget gennem denne rejse og jeg er så glad for, at jeg fik muligheden. Og det er ikke ligesom jeg kommer til at få nogen tid ud til at slappe af, da jeg vil højre back ud på turné i denne uge ! Hvad jeg vil først og fremmest selv er en pedicure. Mine fødder er så hårdt og barket - de er lige op Fred Flintstone. Jeg kunne starte en bil med dem. Yababdabba doo!

43 kommentarer. Tilføj til mix ...

 1. Der er ingen grund for mig at fortsætte med at se dwts, men jeg vil fortsætte med at være mere aktive.

  <3 til dig, Margaret!

 2. du bragte det, fuldt. Jeg ved, vi vil se dig og Louis laver alle former for Gay Pride awesomeness, så jeg vil ikke være så trist. du var en fantastisk inspiration. :)

 3. Margaret, jeg er overbevist dommerne styre showet mod, hvad de opfatter vil bringe i ratings, så vidt jeg er bekymret, jeg nød din tid på showet med Louis, jeg troede, du fyre havde fantastiske kemi, og jeg troede du rystet gulvet. Bergeron syntes virkelig skuffet. Jeg ved, jeg er.

  Meget stolt over at være en fan af dig. Du står op til så meget BS. Også, du er freakin 'gorgeous.

  xoxoxoxo

 4. Damn. Du skal først og ikke på situationen? Latterligt. Se, det er derfor, jeg ikke følger shows som denne, og American Idol. Offentligheden er idioter, for det meste. Du sparkede røv derude. Du har intet at skamme sig over.

 5. Jeg ville snarere fik at se dig i Detroit i person end se dig dreje hele på tv.
  WTF Jeg har lige fået en tilbagebetaling fra dig på mit kreditkort. Betyder det, at din aldrig kommer tilbage til Detroit? Men, men, vi elsker dig, hvis jeg ikke vidste bedre ville jeg sige dig, hvor en af ​​os. Tellin det som det er, ikke takin nogen $ 4DET !!
  Glad for din få din lund tilbage på, men når det hele er overstået du bedre få det lille bag tilbage til Motor City, vi ved, hvor du bor !!!

 6. Holde det! Den stop og start igen er yderst vanskeligt vs holde tingene. I to er AWESOME!

  Luv & masser af stemmer fra ATL!

 7. Du var den eneste grund til jeg iagttog dwts. Jeg vil nu vende tilbage til min sædvanlige apati mod net-tv, ser ting streaming levende eller fra DVD. Jeg håber dog, at vi vil se dig gøre mere dans! Har du ikke tage op mavedans et par år siden?

 8. Margaret,
  Du var fantastisk! Jeg har kæmpet m / kropsbillede hele mit liv (44 år!), Og jeg forstår helt, hvad du mener. Det var så dejligt at se dig danse. Jeg troede, du var forbløffende, og jeg kunne se glæden i dit ansigt, som du mestrer noget nyt hver uge. Jeg ønsker, du kunne have opholdt sig længere. Jeg stemte!

 9. Tak for de smukke & inspirerende erindringer. !!!! Amerika bare ikke har accepteret det faktum, \, at du ikke ved, hvad du fik 'til det er gået. \ De kommer til at savne dig hver uge på dette stadium. Men ikke at bekymre dig. Du tilbage med stil og ynde. Og de vil huske, at de fleste af alle. Bare husk Phoenix, AZ elsker dig !!!!! Kom tilbage snart !!!!!!!!!

 10. Margaret,
  Du var så god! Jeg var så ophidset, når jeg fandt ud af, at du var støbt på dwts jeg faktisk så showet bare for at se jer to danse. Du vidste, da du kom ind, der viser dig havde danser i dig; Det var blot forsøger at finde en måde at komme ud af dig! Du virkelig frigivet den indre danser ud, og det var fantastisk! Jeg håber, du virkelig tage dette som et springbræt, du vil gå en til at gøre mange store ting og bevise alle forkert, ligesom du altid har i din fortid! Vær forsigtig, og vi alle ønsker dig noget, men det bedste!

  Love ya,
  Marcus

 11. Du var den eneste grund til jeg så og den første person, jeg nogensinde har stemt for på enhver virkelighed konkurrence-stil show nogensinde. Du er en vinder for mig, dukke!

 12. Jeg er også ked af at se dig gå. Og i perfekt verden ville du have overlevet Bristol Palin, The Situation og Firenze Henderson. Men min favorit er Rick Fox. Hvorfor han ikke få flere stemmer? Anyway jeg håber du vil med tiden parabol nogle bag kulisserne sladder om showet! Og med alle midler at danse!

 13. Hit mig op, når du er i DC - jeg ville elske at have en samba med dig. Enhver danser ved, at den scoring / afstemningen om at showet har intet at gøre med hvem der er en bedre danser. Og nu hvor du er en danser, det ved du også.

 14. Det var en glæde at se dig genopdage dans og holde det til de forkrampede ingen ballerinaer fra din fortid. Hvor er de nu? Hvem ved, hvem bekymrer sig! Du vil altid være en forkæmper for dem af os, der er lidt skæve / buttede / bøsse / deaktiveret / mobbet / etc

 15. Det var en fornøjelse at se dig hver mandag aften. Du bragte så meget liv på dansegulvet. Det vil blive bittersød ser i mandags uden dig på. Jeg vil stadig se selv, for at heppe på min anden favorit Florence Henderson.

  Jeg elskede at se din forbindelse med Louis. Jeg kunne fortælle, at de to af jer ramt det utroligt, og jeg håber, at du fortsætter med at være venner i lang tid.

  Jeg er så til at savne dig denne mandag. Vid, at på grund af Dancing With The Stars du har nogle nye fans (herunder mig!) At elske dig for hvem du er. Hold et åbent og fantastisk person Margaret. Vi elsker dig! <3

 16. FABULOUS! Du var så smuk og yndefuld! Jeg har virkelig ingen grund til at se nu, fordi spekulerer på, hvad du ville gøre næste var den eneste, der var virkelig spændende. Jeg er så ked af, du ikke gå videre, men jeg er så glad for dig! Du viste dem, hvad du kunne gøre, og du var vidunderligt.

  Og, du fik til at bruge den bedste sendetid til at sige noget, der betød noget, og bringe nogle solskin og medfølelse til en masse mennesker, der har brug for det, og elske dig for det. Jeg troede aldrig jeg ville føler virkelig tårer i løbet af "Copacabana", mens ædru!

 17. Tak for alt. Ligesom mange, dette var første gang, jeg har set dwts og vil kæmpe for at fortsætte med at se. Du var strålende, og du viste hvad ægte skønhed er.

  Tak for at fejre stolthed. Med alt det der foregår i verden, dine ord var forbløffende.

  Måske vil vi se dig igen i en dwts All-stars udgave!

 18. Det bliver trist at skulle vente til finalen at se dig danse igen, men det eneste, forurolige mig, er du fik slået af den forbandede Palin pige!
  Elskede kjole mandag elskede shoutout for de unge går gennem så meget; Jeg er LGBT-tilstødende (Jeg har nogle venner, der er LGBT), og skammer mig ikke over at sige ...
  DU rocke (og) LOUD !!! Kærlighed fra Buffalo, NY ...

 19. Du blev røvet, Margaret! Du er en inspiration, en helt, og vigtigst-danser. Jeg har ekstrem ærbødighed for dig som performer og en person.

  Jeg skriver et kapitel i min ph.d.-afhandling på dig !!!

 20. Margaret,
  Du er en sand mester i mine øjne ... .whether du har et spejl bold eller ej. Og du er en smuk menneske, som mestre en sag, der er mit liv. Tak ... .fra bunden af ​​mit hjerte for at være den smukke person, du er. Tak for at tale op til det homoseksuelle samfund, som du gør. Hvis en dreng ikke skader sig selv på grund af at høre dine ord ... ..det må betyde mere end 1000 spejl kugle trofæer ...... ..thank dig.

 21. Margaret,
  Jeg tror ikke, jeg nogensinde har skrevet noget til en berømthed, men der var noget meget rørende om at se dig på dwts. Det var tydeligt, at du virkelig sætte dig selv derude og lad dig leve i nuet. I betragtning af din normale sardonic offentlig personlighed dette skal have taget en masse mod. Jeg skulle bare fortælle dig, at du er fucking awesome og du er fuldstændig rystet på showet. Du er inspirerende, og jeg håber du fortsætter med at danse efter showet.

 22. Du er i sandhed en inspiration. Du er fuldstændig sparkede røv på dansegulvet. Ville have elsket at se mere. Jeg har aldrig bemærket, at du har rigtig pæne ben. ha! Hvis du har fået det flagre det pige! Men seriøst, du var virkelig god. Jeg tror, ​​dommerne var for hård ved dig. Og du er helt sikkert en smuk ballerina!

 23. Kære Margaret,
  Jeg var den buttede dreng også ... det sjove, chunky pige på party..and hver guys "storesøster". Jeg ikke bruge tid i spejlet, jeg har brugt det gør akavet føle sig godt tilpas. Jeg jokede først om mig selv, så jeg kunne slå min frygt for utilstrækkelighed til sagen. Jeg forstår dig godt her, og jeg kender den personlige glæde, der kommer fra at gøre andre se skønheden i latter ... det bringer os tættere, og det efterlader os lettere og smukkere.
  Du gør, hvad mange andre kan not..and det er okay:
  Du danse latteren på gulvet i darkness..and forlade 'em med dejlig lys.
  Tak for at være lige, hvem du are..thank dig
  Jessica

 24. Det er for dårligt, at du ikke kommer til at gå videre på DWTW, Margaret, jeg troede, du kom sammen, og du var at få lidt mere selvsikker, og viser en god personlighed, også! Du var virkelig modig, du var så ud af dit element, og du var så bange, jeg trækker for dig at bo i mindst en uge eller to, fordi du var bedre! Jeg fik ikke at bo omkring den endelige cut, så jeg kunne ikke se, hvem det var, og måtte stille ag / f den næste dag, og hun sagde, at det var dig. Jeg spurgte hende, hvis du var ked af, og hun sagde ja, og jeg følte mig virkelig dårligt. Men jeg kender en masse af os var at trække for dig, os om en "bestemt demografisk!" ... Anyway, nyde alle de gode ønsker, som jeg er sikker på du får! <3 <3

 25. Åh, og BTW, jeg er fuldstændig enig med Mike S over hvem talte om $% ^ (for at blive slået ud af DPG !!!

 26. Margaret,

  Du var wondeful !. Det var dejligt at se dig have sådan en stor tid! Og WoW! Hvilke store ben du har, super dukke!

  Ikke sikker på, at vi interesserer os for resten af ​​dwts nu, at du er væk tho '. Synes meget mindre interestingThundering Word

 27. Margaret, Du og Louis var den største hold på dwts endnu. Store Kemi Sjov, lykke, glæde, talent og inspiration! Så .... Tak for minderne. Jeg vil savne at se jer to!

 28. Margaret,
  Tak så meget for din vidunderlige homoseksuel samba. Jeg ELSKEDE DET !!! Jeg ønsker dig fortsatte på med dwts. Jeg har aldrig set showet, indtil du blev kastet til at blive vist på den. Du var fantastisk, og jeg nød virkelig at se din entusiasme, mens du dansede. Du kiggede så smuk i denne Rainbow kjole ... SEXY !!!
  Tak for altid stående ved det homoseksuelle samfund. Du er en inspiration!

 29. Tak, Margaret !! Du var dejlige og sjove og så dybt venlig. Du hjalp så mange mennesker med dit budskab og dit hårde arbejde. Vi elsker dig! Fortæl Louis vi elsker ham, også !!!

 30. Margaret - dwts er helt kedeligt uden dig - Linda og jeg så savner dig, og så fortryder dit fantastisk (og meget alvorlige) indsats var mindre end hyldet af dommerne - men vi bifalder dig og savner dig !!! Du rock !!!

  Du

 31. Jeg bliver nødt til at forsøge at finde en måde at se det.

  Jeg forstår at komme i bevægelse og opholder sig i bevægelse ting. For et par år siden, var jeg så hårdt såret, at jeg ikke kunne gå et stykke tid. Det har været en lang, langsom bedring, men nu har jeg ride heste og praksis Kyokushin karate. Jeg finder det svært at ikke at bevæge os!

  Nu er mit knæ er rodet op, og jeg har svært ved at holde mig tilbage længe nok til at helbrede. Bleh! Men jeg føler mig så meget bedre, så meget mere centreret og afbalanceret, når jeg kan gøre disse ting. De er begge på deres egen måde, en form for dans ...

 32. Margaret! Dine komiske rutiner til at sætte fut i dwts var forældede og misvisende, og derefter dansegulvet slå din røv op med flair og lidenskab. Så har du græd som en baby.

Efterlad et svar