Alt Sunny All The Time Altid

Jeg var på "30 Rock" i aftes! Du kan se episoden online nedenfor.

Jeg havde en sjov tid på settet, og jeg elskede den måde, det kom ud! Det er sådan en fantastisk show, og som altid det er super surrealistisk at være på noget, som du allerede er fan af! Spiller også Kim Jong-Il er en mangeårig drøm. Han er min Evita.

Nogle pics fra sættet:

19 Kommentarer. føje til mix ...

 1. Her håber du kan gøre et ekstranummer, en dag, som en del af en befrielse-fest-indrammet "Def Comedy Jam Pyongyang" show.

 2. Dette er en af ​​mine foretrukne episoder til dato! Din karakter var sådan en uventet og forfriskende overraskelse! Det var sjove!

 3. Super-Margaret!

  Jeg sad og så den episode, tænker, "hvem er det forbløffende koreansk karakter skuespiller, hvem der spiller Kim Jong Il så glimrende ...". Og så i de kreditter, det var dig !!!!! Elskede det!

  Af den måde, har jeg været en super-fan siden 1993, da jeg så du adresserer en gruppe studerende ved Stanford på opfordring af det asiatisk-amerikanske studerende Assn. Og så så jeg dig på Josies Juice Joint i SF og gav dig en "George Stephanopoulos Fan Club" knappen.

  Jeg ser frem til at se din genialitet for de næste 50 år! I mellemtiden, kom tilbage til New York!

  Michael

 4. Jeg bogstaveligt talt skreg, da jeg så, at du spillede Kim Jong-Il. Jeg læste din tidligere blog om dig at være på 30 Rock og var så ophidset. Og så spillede Kim Jong Il og min verden var fuldstændig.

  PS du er min helt - på alle fronter. Tak for at være vidunderlig.

 5. Det er nu min favorit all-time episode af 30 Rock. Jeg gjorde alle mine venner se det gentagne gange ligesom den irriterende lille queer jeg! Du var perfekt, og slags skræmmende. Jeg kan ikke tro, at der er kun 6 kommentarer til dette indlæg ... måske kan du læse det, og vi vil blive bedste venner! Nej? Nå, kan du ikke bebrejde en pige fer tryin '.

  Du er min favorit tegneserie nogensinde. NOGENSINDE. Jeg tror, ​​jeg kan gøre hele din "Jeg er The One" show udenad. Alt for sjovt, pige.

  Tak for alle de griner! Mwah!

 6. UR så sjovt, og du kan gøre noget! Jeg tror, ​​med nok hår og make-up en efterligning af kong Abdullah af Saudi-Arabien ville Triple Rock!

 7. Hej Margaret,

  Jeg har været en fan af 30 Rock siden den første episode luftet, og - jeg mener det oprigtigt - du har været den eneste berømthed gæst stjerne, der var sjovt på showet (jeg normalt stønne, når der er en gæsteoptræden, som det generelt betyder en mindre sjov episode samlet). Ikke blot var dit udseende sjovt - det var sjove!

  Elsker dig for så mange grunde!

 8. My Dear MC-du repræsenterer asiatiske kvinder overalt i alle vores stemninger og aspekter. nogle gange føler jeg usynlig. verden har en tendens til at se asiatiske kvinder kun, som de vælger at mærke os og nægter at anerkende os uden for deres boks. You Go i alle jeres magt og herlighed !!!

 9. Jeg tilslutter mig nogen kommentarer fra oven. Jeg har holdt øje med 30 Rock siden sin fremkomst og du bogstaveligt talt gjort mig tisse i bukserne af grin så hårdt (ingen vittighed). Hurtigt frem til KJI død i går, havde jeg absolut dit klip som min Facebook-status. For snart?

  Hold på at være sjove.

 10. Muligvis den mest lattervækkende episode af 30 Rock hidtil (som siger en masse siden, at showet er konsekvent geni).

  Den Glengarry Glen Ross spoof i slutningen havde mig griner højt. "Det kaffe til crosers onry!"

  Fremragende stykke arbejde!

 11. Hey, har ikke sin far Store Leder Kim Il-Sung kaste en sten og slog ned en imperialistisk spion satellit? Og hans billede efter sigende dukkede op i en tortilla.

 12. Pingback: 100 Yogastillinger

Efterlad et svar