Vægttab og hvad trænere Må ikke forberede dig til

Jeg har arbejdet hårdt ud og ser min kost i flere måneder nu, og jeg gør godt. Jeg nyder motion, og det er en af ​​de få øjeblikke, jeg kommer til at have for mig selv i løbet af en travl dag. Det er egentlig ikke så meget om at ændre den måde, som jeg ser i modsætning til at ændre den måde, at jeg føler. Min rygsmerter er blevet mere overskueligt og mine stemninger er blevet stabiliseret. Jeg sover bedre om natten, og også kan skifte mellem tidszoner lettere. Der er en fjeder i min trin og jeg føler yngre samlet.

Selvfølgelig Jeg elsker mad og jeg snyde på min "diæt" hver dag, og når jeg siger "kost" mener jeg spiser temmelig meget glutenfri / korn-fri / sukker-fri fødevarer, men selvfølgelig er der altid cookies og lort derinde . Det handler om at være konsekvent og gøre noget for mig selv fysisk hver dag.

Jeg arbejder med forskellige trænere, og de har hjulpet meget - men hvad de ikke kan forberede dig til er, når din krop ændrer sig. Hvordan kan du håndtere at være fysisk anderledes? For mig manifesterer sig i en meget mere opmærksomhed fra andre. Dette er ikke altid positiv. Faktisk kan det være ganske foruroligende. At være tyndere, har jeg lagt mærke til folk nærmer mig - meste mænd, og det kan være meget mærkeligt. Jeg ved ikke, hvad det handler om. Når du overholder mere til en socialt »acceptabel« krop, er der noget, der tiltrækker andre mere til dig. Sidste uge på Atlanta lufthavn sporvogn, en vred mand satte sig ved siden af ​​mig og forlangte at vide, hvorfor jeg var havde så mange tatoveringer, fordi det var indlysende, jeg var gammel og virkelig kun unge mennesker skal have dem. Han var meget aggressiv, og jeg tror forsøgte at ramme mig, men virkelig kunne kun komme på mig i denne meget fornærmende måde. Jeg sagde ikke noget - som jeg var faktisk virkelig rædselsslagen. Han holdt siger jeg var for gammel til at have så mange tatoveringer og holdes kigge på min krop og mit ansigt forsøger at finde en forklaring. Jeg ønskede at løbe væk, men jeg var fanget på sporvogn og kunne ikke finde en flugt. Jeg forblev tavs, hvilket udløste ham videre og gjorde ham komme tættere på mig. Heldigvis sporvogn stoppet og jeg var i stand til at løbe væk fra ham. Den mandlige opmærksomhed, jeg har modtaget siden tabe har været både aggressive og fjendtlige som dette og mere tam, men stadig grænse overtræder ligesom nogle fyr sensationsprægede min talje og brystkassen på gaden, catcalls, etc. Jeg er ikke sikker på hvad at tillægge dette til andre end min ændrede udseende.

Jeg har også fået mere positiv opmærksomhed - og det er lidt af et problem også. Jeg tror, ​​at undervisere har brug for at uddanne deres kunder om, hvad de skal gøre med den mængde opmærksomhed, vi modtager i vores nye organer. Jeg tror, ​​at for mig, at være tyndere altid ment at være mere seksuelt, og det er ikke nødvendigvis hensigtsmæssigt for mig. I fortiden, når jeg fik tyndere, jeg ville vise min krop til så mange mennesker som jeg kunne, fordi jeg var overbevist om, jeg ikke ville have det for længe, ​​og så jeg ønskede bevis for, at det eksisterede i godkendelse blikke andres. Jeg er gammel nok (ikke for gammel til tatoveringer) og moden nok nu til at vide ikke at gå amok på denne måde længere. Jeg vil beholde min krop sund og nyder at være fit, og ikke føler, at jeg skal være tynd for at blive værdsat. Jeg værdiansættes til enhver størrelse.

Den anden ting, undervisere ikke rigtig advare dig om er shopping. Det er sådan en rush at gå til en butik og være i stand til at købe tøj! Før, da jeg gik med min smukke, tynde skuespillerinde venner, jeg ville aldrig kunne købe noget, men Housewares! De ville være at forsøge på de sødeste outfits og jeg var begrænset til krus og perle gardiner. Nu kan jeg bære forskellige slags ting, og det er så spændende, at jeg ønsker at shoppe hele tiden! Det er absolut vanvittigt! At se på tøj tags, der siger »m« og »s« og endda "XS" nogle gange er en total rush for mig. Det er et dyrt high selv, og det er ikke det rigtige at gøre. Det er dejligt at være i stand til at forkæle dig selv med smukke ting, især hvis du har arbejdet hårdt hen imod et mål, men for mig er det en farlig optagethed!

Undervisere har hjulpet mig så meget i at finde en god balance med kost og motion, men de sociale adfærd er noget, som jeg har brug for hjælp med også!

38 Kommentarer. Tilføj til mix ...

 1. Margaret,
  Jeg kan ikke tro, at du har lagt mærke til det også. Jeg troede, jeg bare forestille det. Efter mange år som en buttet teenager, jeg mistede en god bid af vægten temmelig hurtigt (og ikke sikkert ... der kendte kost piller dengang var hastighed?) For første gang, jeg var mager og dressing på mode. Pludselig, jeg blev inviteret til fester, ramt på venstre og højre, og behandles helt anderledes af mennesker, jeg havde kendt hele mit liv. Folk, der aldrig har haft selv bemærket mig før. Jeg gætte, psykologisk, jeg kunne ikke klare det. Efter et par år begyndte vægten til at komme tilbage. Jeg så det ske, men gjorde intet for at stoppe det. Jeg tror, ​​jeg kunne lide det bedre, når jeg var buttet. Jeg vidste, hvem mine venner var.

 2. Jeg er helt enig. da jeg mistede vægt, jeg befandt mig at blive accepteret i kredse, der havde afvist mig før, blev folk kommer til mig (hvilket sjældent sket før), og jeg havde ingen idé om, hvem der skal virkelig stole på. Jeg følte ingen kunne lide mig for det, jeg virkelig havde at tilbyde, men kun for min nyfundne "acceptable" ser ud. Jeg ikke havde ændret indeni, kun udenfor, men det næsten gør du lyst til en ny person på grund af, hvordan forskellige mennesker behandler dig, når du "get tynd"

 3. Jeg tror en masse af undervisere selv er så fokuseret på vægttab aspekt af fitness, de er altid så "fedt frem" med deres uddannelse. Mange undervisere har heller aldrig haft til at beskæftige sig med at være overvægtige. Jeg selv mistede £ 80 og blev en træner og aldrig pressede på for mine klienter til at se en bestemt måde. Men jeg har bemærket de andre trænere omkring mig altid med vægt vægttab. Samme med kost. Der er en million kostvaner, der hjælper dig med at tabe, men hvad med den generelle sundhed? Jeg vil altid fortælle mine klienter "Jeg kan ikke gøre dig se en bestemt måde, jeg kan kun hjælpe dig være stærkere og mere fit og give dig hjælp med din ernæring, men hvordan du ønsker at se er ude af min kontrol." Atlanta sporvogne er fucking skræmmende periode, og det bedste råd er, hvis nogen begynder selv taler til dig bare begynde macing. Du må ikke glemme, hvad motion er virkelig om der føler stor og strækker dit liv og øge din livskvalitet. Ikke faldende din størrelse.

 4. En del af mig nyder distance / barriere, være fedt skaber. Ligesom iført ratty sweatshirts og solbriller, der gør du føler sødmefyldt usynlig. Med hver cyklus af vægttab Jeg mindes min "transformation" mellem 6. og 7. klasse, da jeg gik fra at være en tyk pige med funktioner, der var for stor til hendes ansigt til en slank "eksotiske" udseende kvinde barn. Min vægt ofte svinger og med hver ny periode med "skinniness" kommer et nyt niveau af "opmærksomhed fra fremmede / gade seksuel chikane", som ofte kan være ganske skurrende. Tak for den interessante overvejelser, jeg ikke ofte kommentere på blogs, men dette virkelig genklang hos mig.

 5. Dude ....

  Det er indbegrebet af præcis, hvad jeg har følt i årevis om at tabe sig og blive tyndere. Mere opmærksomhed skræmmer mig. Jeg kan ikke lide at være i rampelyset, men jeg elsker hvordan jeg føler, når jeg er tyndere. Ligesom du, har jeg aldrig haft shopping, fordi jeg kan tælle på én hånd hvor mange gange jeg har haft det sjovt gør det og forsøger på tøj.

  Den opmærksomhed fra mænd (positive eller negative) er skurrende, og jeg tror på en meget dyb ubevidst plan er det det, har hindret mig i at lade mig selv til at gå til gymnastik for at passe på mig selv. Selvfølgelig er der da masse andre lort derinde, også, men den opmærksomhed ting er et ømt punkt. Jeg ved ikke, hvor jeg får det fra ... ..except sige, jeg var nok dårligt forberedt for at være på den modtagende ende af mandlig opmærksomhed.

  Annnnnd som dig, når jeg har været på en sund vægt, jeg ville tage det for vidt, og føler, at jeg var nødt til at "bevise" mig selv, nu hvor jeg så "normal" og "socialt acceptabelt". Selvværd og værdi til en tungere vægt har været en sten om halsen i årevis.

  Anyway, jeg troede bare hele dit indlæg var kortfattet og gør en stor punkt, som jeg har læst andre steder. Jeg er sikker på psykologer og andre fødevarer terapeuter diskutere disse ting, men ikke formuleret i så læsbare vilkår. Tak så meget for at skrive dette. Jeg håber at få nogle personlige frihed fra dette "aha" øjeblik!

 6. Folk er dumme, tror jeg. Men du ser godt ud, og hvis du føler dig godt, det er det vigtigste. Great igangværende Margaret!

 7. Tak så meget for dette! Jeg har været på et vægttab rejse mig selv (jeg hader hvordan prætentiøse at lyde, men jeg ved ikke, hvad jeg ellers skal kalde det), og de mindre jeg får, jo mere opmærksomhed jeg får fra mænd. Det er virkelig svært at gå fra at være usynlig for at få bare på at du er i en Tex Avery tegneserie.

  Jeg er stadig på ingen måde i nærheden af ​​den vægt, som jeg gerne vil være. Når jeg får at en sund vægt, hvad skal jeg forvente? Hvordan skal jeg reagere på uønsket opmærksomhed? Jeg er 29 og har et godt hoved på mine skuldre, men at få den slags blikke er påtrængende og gøre mig usikker. Jesus! Dette er grunden til at jeg fik fedt til at begynde med! Hvorfor ikke Oprah og Bob Greene forberede mig for dette (haha) ?!

 8. Tak for det, Margaret. Jeg er i øjeblikket at tabe, men jeg er mere i begyndelsen faser. (Indtil videre har jeg gået ned en størrelse eller to). Jeg er allerede begyndt at få begejstret bære mindre størrelser på tøjbutikker. Du har ret - det er sådan en rush at prøve en mindre størrelse i en butik, og ikke kun det passer - det ser godt ud.

  Og tak for heads up på de andre ting, der kunne ske for mig, da jeg mister mere vægt. I det mindste kan jeg være lidt forberedt på det (i hvert fald mere end hvis jeg ikke havde den advarsel) og ikke føler sig alene.

  Den tatovering holdning fra den fyr var dum. Tatoveringer formodes at være for evigt, ikke? Og de har været rundt i årevis, så der er masser af mennesker i forskellige aldre med tatoveringer. Jeg tror, ​​at han prøvede at finde en halt måde at ramme dig. Jeg har også bemærket, at når nogen har tatoveringer, nogle mennesker har lyst til det er pludselig i orden at røre ved dem og tatoveringer, selvom du er en komplet fremmed. Ikke okay.

  Anyways, Margaret - Kudos til din forbedre sundheden og alt det du har opnået.

 9. Hey Margaret Cho,

  Jeg siger kneppe alle de mennesker der giver dig lort om dine tatoveringer. Jeg arbejder i kirurgi, og en doc spurgte mig den anden dag "hvorfor i alverden ville du nogensinde gøre det til dig selv" (hvilket betyder mine tatoveringer. Jeg har på mine underarme, venstre og højre "Sindsro, Courage, visdom" og "Happy , Joyous, gratis ", henholdsvis skrevet på hindi) Ved første, jeg følte begge lide at reagere negativt, og / eller tænke, hvad jeg gjorde, var dum, For et millisekund. Så jeg lige fortalt ham, at jeg ikke tror, ​​nogen mindre af ham for ikke at have nogen. Jeg har lært at lade negativitet flytte lige igennem mig. Og så vidt din vægttab, du går, søster, og rock dette organ. Jeg har selv arbejdet ud, og miste nogle lbs., Og folk har bemærket, selvom jeg bærer scrubs! Jeg finder det opmuntrende, og det tvinger mig til at fortsætte, ikke mod nogen bestemt mål, vel at mærke, bare for sundhed, både fysisk og psykisk. Jeg vil aldrig have liget af en 21 år gammel igen, (jeg er 52), og det er ok. Og jeg gør det ikke for nogen, men mig og mine dawgs. Men jeg kan godt lide at se de fremskridt; den anden dag jeg fangede mig selv i spejlet, og så konkret fantastisk bi-cep action! Jeg har lyttet igen og igen til Eckhart Tolle er 'Power of Now "på CD-hvilken forskel det har gjort i mit liv. Jeg er gået fra pit af fortvivlelse (wah!) Til en vidunderlig lykkeligt liv. Elsker dig, baby!

 10. Ja, jeg faktisk besluttet at tage på i vægt om 6 år siden, fordi jeg blev træt af det latterlige mængde af uønsket og til tider skræmmende opmærksomhed. Jeg drøftede tage en selvforsvar klasse eller noget, men kunne ikke råd til de almindelige klasser, så jeg besluttede det ville være billigere, nemmere og lækrere at få doven, stoppe med at arbejde ud, og spise, hvad jeg ønskede ... jeg kan være en størrelse 20, (bruges til at være en 12/13), men folk forlader mig alene nu. men yeah, shopping er en alvorlig træk og når jeg ønsker at blive bemærket det ikke sker årsag, jeg er, ya know, FAT nu. Det er øjeblikke som dem, jeg fantaserer jeg er samantha fra forhekset ... * suk *; )

 11. Jeg har haft denne oplevelse. I de sidste 6 år har jeg mistet over 100 pounds gennem kost og motion alene. Forskellen i opmærksomhed fra begge køn er mærkbar. Mænd er meget mere brugervenlige og omfatter mig i flere aktiviteter, og jeg får kontaktet af kvinderne nu da jeg aldrig gjorde før. Det overrasker mig ikke, hvad der overrasker mig, er det hykleri, jeg ser i mennesker, der aldrig gav mig tidspunktet på dagen, da jeg var fedt. Guys hilsen mig ligesom gamle venner, piger chatter mig op. Den anden uventede resultat jeg har oplevet er så subtile had og jalousi fra mine tunge venner, som håne eller latterliggøre mig for den opmærksomhed, jeg får, som om jeg søger det. Jeg tabte vægt, fordi jeg ønskede at være sundere og føle sig bedre, ikke at vinde popularitet. Ligesom Julie sagde, selv tror jeg, det er et problem, de fleste trænere ikke engang klar over eksisterer. De fleste undervisere aldrig behandlet vægt spørgsmål. Hvis de gjorde, var det normalt at være for tynd i stedet for at være for tung. Det er den type erfaring kun en anden person, der har gjort, at transformation kan forholde sig til. Jeg har overvejet at blive en træner med speciale i overvægtige kunder, fordi der er så mange problemer (fysiske, mentale og følelsesmæssige), at kun en tidligere overvægtig person kan løse. Det er nemmere nu at finde support online blandt folk der har været igennem lignende erfaringer, men næsten umuligt, når du er på gym.

 12. Tak Margaret for at dele din historie, jeg er glad for nogen åbner diskuterer dette!
  I midten af ​​januar besluttede jeg at begynde at få sundere og i denne sidste 6 måneder har jeg mistet 17 £. Som en kinesisk amerikansk, næsten alle mine kinesiske kvindelige venner er tynd. Således har jeg altid været presset til at være tyndere. Siden tabe nogle vægt, de reaktioner, der har overrasket mig og forstyrret mig mest, er dem fra min familie. Min mor plejede at kritisere mig hver dag om min vægt, og nu smiler hun mere, når hun ser mig. Andre mennesker også fungere venligere så godt. Jeg kan virkelig ikke lide, hvordan jeg bliver behandlet med mere værdi eller med bedre holdning, blot fordi jeg har ændret i udseende.
  Samtidig tabe føles fantastisk, det tilføjer også en frygt. Jeg begynder at tænke omgosh hvis jeg gå tilbage til £ 17 tungere så alt dette godkendelse ville gå væk. Ligesom mange af de commentors, vil jeg gerne blive behandlet med kærlighed på grund af hvem jeg er på indersiden. Jeg forsøger ikke at opbygge tillid er baseret på den måde, jeg ser, men baseret på styrken og ånden jeg føler på indersiden.

 13. Grunden til at vi hænge på overvægt er ikke, fordi vi er altid sulten og elsker mad; er det fordi vi ubevidst forsøge at undgå den meget ting du lige bemærket. Det er en konstant skub og træk mellem ønsker sundhed og ønsker at blive ladt alene. Hvis mennesker, hovedsageligt mænd, ikke handlede så underligt, ville vi alle være tynd og passer ind i ethvert par jeans.

 14. Jeg har bemærket en ændring i måde folk behandler dig, når du tager på i vægt. Det er sværere at få et job, ingen fyre ser på dig og dine venner ikke kalder dig til at shoppe mere kun at have frokost, fordi de tror, ​​det er hvad din god til nu. Eller de kalder dig op og spørge dig, om du ved, hvor et godt sted at spise, selv om du aldrig har været til dette område ?! Embrace din opmærksomhed, fordi det er ensomt, når det hele er væk !!!

 15. Jeg har faktisk et lignende problem ... Jeg kan ikke lide at gå udenfor eller gå til gymnastik for at udøve, fordi jeg ikke kan lide at få opmærksomhed fra mænd, og jeg er bange for en nat jeg vil walking hjem, og jeg vil få voldtaget eller noget. Jeg ville ønske jeg havde råd til et løbebånd. -.-

 16. Jeg er enig i, at der er behov derude for den sociale tilpasning af vægttab, der skal behandles, men jeg er ikke sikker på det er en træner job. Indrømmet, en træner, der gjorde det ville sandsynligvis have en meget loyal følgende, men det lyder som noget, du vil finde lettere i en støttegruppe eller online støttegruppe. I hvert fald er det været min erfaring. Her er til dit helbred og lange, tatoveret eksistens!

 17. Jeg talte med en ung kvinde, der er en ekspedient på afsnit 9 i Los Gatos i morges, som er meget tynd, og jeg er højere, wiegh mere, og bare større end hendes ... alligevel hun ikke helt få det tøj, som vi får større eller er større, ikke ser så godt på os, som de gør på tyndere mennesker. Jeg er 5'4 "på 160. Jeg er fit og se godt for 56, men jeg kan huske, at 125 og føle bedre, fordi jeg ikke trækker al denne vægt omkring. Ligesom en tidligere plakat sagde, vi vil aldrig se, at vægten igen, så nyd det mens du kan. Som vi alder det bare bliver sværere og sværere at tabe fedt, så fortsæt det gode arbejde Margaret og alle andre, løfte disse vægte, komme ud og gå eller hvad du nyder at gøre og være tilfreds med, hvem du er.

  Nu, hvor du kan flytte dette organ bedre ... prøv hundeslædekørsel !!!!

 18. Jeg er helt, hvad du mener, men i den anden retning. I mit thiner men ikke tynd liv de eneste mennesker, der ville ramt på mig var den ældste og / eller grimmeste fyr i stedet med ud mislykkes, har jeg sat på omkring £ 40, og jeg må sige, det eneste jeg kan lide ved det er, at nu ikke engang den fyr tror jeg er værdig. Det generer mig ikke en smule, og jeg tror, ​​det kan være grunden til jeg savitoging mig hver dag. Hvorfor skulle nogen ønske at gå tilbage til det liv. Men du har ret omkring det tøj så godt. Et skab fuld af smukke og søde lukker, og ingen til at bære dem. Tak så meget for at se mere til vægttab derefter en mindre #.

 19. Gode ​​punkter. Jeg kan relatere og undervisere ville være klogt at løse disse problemer. Efter at have tabt vægt og bliver forfulgt af mænd, der tidligere havde afvist mig, da jeg var buttet (ofte med grusomhed) Jeg fandt, at når jeg er tynd jeg ikke har tillid til de mænd, jeg dato. Jeg ved ikke, de ville stadig ønsker mig, hvis jeg taget på i vægt. Det bidrog til at udvikle en spiseforstyrrelse. Jeg var overbevist om min kæreste ville forlade hvis jeg taget på i vægt. Det er ikke en nem ting at overvinde. Jeg absolut føler sig mere trygge og tillidsfulde i relationer, når jeg er tungere.

 20. Margaret, jeg har været fan og beundret dig i lang tid, og jeg virkelig sætter pris på dette indlæg. Jeg sympatiserer med dig om trækket af at ville de gode ting om vægttab, men er klar over de dårlige ting. Det er forfriskende at se en person, der har mistet vægt og vundet sundhed (som er to separate ting, der ikke altid følges ad) erkender, at der er nogle følelsesmæssige minefelter at gå igennem. Så mange mennesker, der mister vægt svælge i den øgede opmærksomhed og deres øgede tøj muligheder og sådan, men ikke anerkender hvordan fucked up det er, at pludselig folk behandler dig som du er mere værd, hvilket betyder, at du var mindre værd, når du var større, selvom du var den samme person indeni. Nogle mennesker har internaliseret, at fedt had så meget, at de mener, det er hensigtsmæssigt og naturligt for folk at respektere og ligesom dem mere, når de er tynde. Jeg er så glad for, at du høster de sundhedsmæssige fordele ved dit hårde arbejde, men stadig har dine øjne på vid gab for virkeligheden, selvom jeg er virkelig ked af du nødt til at affinde sig med lort fra folk som Scary Tram Guy. Rock på, pige.

 21. Jeg har været der, og jeg er enig med dig. Jeg var absolut ikke vant til den opmærksomhed, da jeg tabte vægt år siden og føler, at en del af grunden til at jeg satte vægten tilbage på var på grund af nogle af turbulens jeg oplevede. Min mor blev jaloux, så gjorde mine kvindelige venner, og som et resultat jeg tabte de venner. Plus der var den nye opmærksomhed i mit liv fra mænd, jeg ikke altid velkommen, og en ny mistillid til dem, som var en smerte at behandle. Jeg tror, ​​det ville have været godt for mig at tale med nogen om det, men jeg aldrig gjorde. Jeg tror trænere bare vant til at være i et anfald fysisk tilstand, men ingen forbereder dig mentalt for nogle af de negative aspekter af at være mere attraktiv. Du er en indsigtsfuld person, og jeg tror du vil arbejde gennem ting. Livet altid nye udfordringer, som du går gennem sine succeser såvel som sine fiaskoer og nogle gange kan vi alle bruge nogle vejledning, når vores liv ændrer sig. Dens gode at du genkende disse udfordringer, så du kan beslutte, hvordan du ønsker at beskæftige sig med dem. Du er altid så inspirerende for mig * hugs *. Står højt, forblive centreret, og når nogen generer dig, kan du altid sige "Hør, nogen lovovertrædelse men jeg forsøger at tænke, og jeg vil bare gerne være alene ok? Tak. "Virkelig. Du har brug for din plads.

 22. Jeg kan sympatisere med nogen, der siger "de ikke ved, hvem de skal stole på", når folk behandler dem forskelligt afhængigt af deres størrelse, men det ville være godt at huske på, at 99% folk ikke gør det med vilje. Det er en uncoscious adfærd meget gerne internaliseret sexisme.
  Som en introvert, har være tungere altid været en slags beskyttelse, selv om jeg ikke klar over det indtil for få år siden. Det har været som at bære en burka: Jeg kan nemt fortælle mig selv, at min fysiske tilstedeværelse bør ikke noget så meget og være et seksuelt væsen er over populære og fordi jeg har en awesome personlighed, min forsømte fysiske udseende tvinge mig selv og andre til blot koncentrere sig om "hvem jeg virkelig er." Men jeg er ikke bare en hjerne i en krukke og bliver en seksuel væsen er en stor del af mig selv og mit liv, og det har været så dejligt at huske, hvordan det føles at være til stede i min krop og liv som vægten er faldet fra (tænkte naturligvis forbinder med din kropslighed betyder ikke nødvendigvis at tabe). Men det fik mig også huske, hvordan udmattende det kan være at eksistere på andre folks radar. Når du er overvægtig, at du Ted blive usynlig, men det er ikke kun, hvordan andre mennesker behandler dig, er det også, hvad du ønsker for dig selv, når du lægger op, at beskyttende skjold og "fortælle" dem til ikke behandle dig som en fysisk væsen, men bare se på din personlighed.

  Vi er komplekse væsener for fysisk, seksuel og psykologisk. Alle disse aspekter af os selv er lige værdige og vigtige. At være til stede i alle disse aspekter desværre betyder at skulle beskæftige sig med alle dem fra andre mennesker også.

 23. Pingback: Lipo seks
 24. Margaret, du var smuk før din forvandling, så behøver du ikke tør for en anden tvivl om, at. Hvis der er én ting, jeg lærer fra livet det er bestemt ikke give af-k, hvad folk siger. Bare vær glad! Vi elsker dig uanset din ydre fremtoning. Jeg vil gerne tro, at vores krop er kun skaller af vores sjæl. Så hvis du skinne lys på indersiden, du vil helt sikkert have energi til at skinne lys udenfor. Jeg hader at lyde så teatralsk, men jeg følte bare jeg havde brug for at tilføje til dette. Samfundet er så fordømmende på ydre optrædener! Jeg føler, at vi alle kæmper en krig mod os selv. Ved ikke om du læser dette, men jeg er helt sender dig og din indsats for en sund livsstil. Tak for at dele din indre spekulationer. Godt at vide andre mennesker overveje disse ting også. ; )

 25. Jeg er så glad for en person med en så fremtrædende - og strålende - røst taler ud om noget, der er faktisk en temmelig almindeligt fænomen ... fordi det sker en masse, til en masse mennesker, og der er ikke en masse mennesker, der er villige at tale om det.

 26. Jeg bruger til at være den sjove fedt fyr. Nu er jeg skinny a-hul. ..og jeg er den samme fyr fortæller de samme vittigheder også.

  Du ser godt ud Margret, ..men miste alt det vægt gjorde dig mindre sjove og dræbte dit komedie karriere.

 27. Wow! Jeg er virkelig sent på denne ene, men kunne ikke hjælpe mig. Cho, jeg elsker dit stump komedie og stil. Tillykke med at få din krop til en sund tilstand. Til dig eller nogen andre, der ønsker at spilde tid på at læse mine tanker: Først og fremmest, jeg er ikke her for at løse, hvorfor eller hvordan undervisere generelt ikke træne folks bevidsthed. For det andet, vokse op mennesker! Selvfølgelig fremmede ikke kender dig for, hvad du er værd på indersiden, da de er fremmede. Den næste ting, vi alle analysere ved er udseende. Hvis du er overvægtig, har tendens til at sige, at du ikke respekterer dig selv nok til at behandle din krop til højre og du sandsynligvis have en meget lavt selvværd og skruet op liv. Indrømmet, kan du være tynd og stadig have alt dette lort galt med dig, men denne fortolkning er naturligvis mere tydeligt, når du er overvægtig, og folk først se på dig. Nogle gange er det bevidst og nogle gange er det underbevidste. Hvorfor skulle nogen ønsker at være med sådan en person, når det er de første vibes de stige fra dig? Samme ting med tyndt klædt kvinder og dårligt klædt Slaske mænd, så igen er der nogen derude for alle, men tænke på de mennesker, der ville blive tiltrukket af disse ser ud og hvad der generelt siger om dem ...... .. Forkæl din krop lige ved at få i form og ja, vil du få positive, uønsket og negativ opmærksomhed på forskellige måder. Folk er mere tilbøjelige til at henvende dig, hvis du er godt klædt, strigles og pasform da der ubevidst viser det samme om andre aspekter dit liv. Det er bare, hvordan det er, og om det er den opmærksomhed fra den person, du ønsker eller ikke bare afhænger af situationen. Ja der er douche-poser / respektløst / overmodig / etc. (Mænd og kvinder) derude, der er i god form, og kan komme på tværs den forkerte vej, når de søger din opmærksomhed, men ved det, det kommer med område og hver egnet person for det meste går igennem det ligesom alle overvægtig person går gennem det på en lignende, men forskellige plan. Du er ikke immune over for uønsket opmærksomhed, bare fordi du er naturligt tynd enten ... Skinny og fit mennesker har måttet beskæftige sig med det i et stykke til det punkt, at det har en tendens til at være en del af livet. Ja, hvis du er fit, medlemmer af det modsatte køn, vil blive seksuelt tiltrukket af dig og dine fit venner er generelt mere indbydende. Duhhhh! Med hensyn til familien, hvis du er overvægtig, der fortæller andre mennesker du ikke er ved godt helbred, og de vil være tilbøjelige til at handle på det, afhængigt af graden af ​​fedme, om du vil det eller ej. Du ved allerede, hvordan de handler på det (skubbe dig til at tabe, undgå dig, hvis de er problemet undgå typen, mere subtile måder, etc.) Ville du ønsker dine børn vokser op at se en 400 £ onkel Joe eller en fit £ 180 onkel Joe ? Grow up, vokse nogle bolde og håndtere det folk, det er livet!

 28. Jeg snuble her via et link efter at have set et billede af en meget slank Margaret Cho. Jeg har altid kunnet lide Margaret og hendes komedie og hendes holdning ... men jeg er meget imponeret over hende at få sunde og vælger at føre en sundere livsstil. Hun er mere en inspiration end hun ved, er jeg sikker på. Jeg er ked af at høre om de negative og aggressive mandlige opmærksomhed, men jeg tror, ​​at hvis du fortalte dem noget lignende, "Hey, du vil have mig til at lære dig karate på den hårde måde?", Og så vil de bare luske væk, fordi gettin 'slå -op med en pige er pinligt, og de vil aldrig vide det var en spoof. Anyway, jeg lookin 'frem til at se mere Margaret Cho komedie i en ikke alt for fjern fremtid. Hvad med dig?

 29. 101 Vægttab Tips anmeldelse:
  Denne bog indeholder over 101 tips til dit ønskede vægttab, især for folk, der er overvægtige og fede.
  I dag har vi en tendens til, vil afsløre sandheden om 101 vægttab tips. Er det meget nyttigt for dig, eller er det bare en anden fidus?
  Derfor kan jeg ikke gå ind i den lille print af dette produkt, og om det kan arbejde eller ej med you.101 vægttab tips Matt Morgan.
  101 Vægttab Tips anmeldelse

 30. Jeg værdsatte virkelig læser dette og alle kommentarerne. Jeg følte mig lidt skør for nylig med al opmærksomheden. Jeg er lidt vred over det, men også prøver bare at tage det et skridt ad gangen og lære at navigere. Jeg ønsker ikke at få vægten tilbage, men jeg vil gerne have en mand, der er interesseret i min person, først og fremmest.

Efterlad et svar