Den gayest "Vild med dans" Endnu

Selene Luna og jeg fik alle klædt og gik til premieren på Vild med dans i aftes for at se gayest sæson endnu. Du har den utrolige Carson Kressley, den yndig Chaz Bono og den smukke Ricki Lake alle konkurrerer og jeg synes virkelig, det vil være et diskotek blodbad. Det er fag-on-trans-on-fag-hag-vold. Der er så meget GLBT sker jeg kan ikke tro, at der ikke er en læder kontingent. Hvem skal gå hjem med den Mirrorball trofæ? Spørg ikke !!! Må ikke fortælle !!!

Tættest på mit hjerte er Chaz, som er den første transman jeg har set på mainstream tv, og han var stor. Der er så meget polemik omkring ham, og jeg forstår ikke, hvad det handler om. Han er respektabelt Hollywood royalty - det bliver ikke mere legit end Sonny og Cher har han flytter - hvad er problemet? Hvorfor homofobi nå ind i folks liv, hvor meget deres deltagelse i livet bliver en kontrovers? Hvorfor er folk vilde med en transman være på tv? Jeg er gal, når transseksuelle mennesker ikke er på tv. Hvorfor skulle de ikke være på tv? Det hedder skide "TV".

Jeg var opstemt at se Chaz på dansegulvet, og dommerne gav ham masser af vidunderlige feedback på sin præstation. Han har også fået den hotness som partner. Selene og jeg var simpelthen freaking ud over hypnotiske magt Lacey Schwimmer røv. Jeg har forsøgt at dyrke min egen røv som hendes, men det fungerer ikke. Jeg har brug for at plante nogle ass frø. Hvad er fantastisk er, at Lacey udgående personlighed og Chaz søde generthed blend godt - sammen de er absolut gorgeous og jeg håber, de går langt. Jeg elskede Carson Kressley præstation også. Han havde på det mest uventede nuance af brun, jeg nogensinde havde set, næsten en brændt sienna, en meget 70s instant kaffe med brandy brun, og han og Anna syntes at have den mest sjov for alle. Jeg tror at få succes på showet, skal du være, hvem du er, og Carson var helt Carson og det er den bedste. Ricki Lake var en smuk danser, og jeg elsker hende klassisk perfekt ansigt glødende, da hun gled hen over gulvet i hendes ballroom sko.

Jeg virkelig ikke ønsker at se nogen gå hjem, bare fordi det er så sjovt at se fjernsyn, og føler inkluderet. Når jeg ser Chaz, Carson og Ricki føler jeg, at jeg er i spillet eller anden måde også (jeg var i spillet, men gik hjem tidligt). Jeg spekulerer på, om nogen kommer til at gå hårdt som mig - jeg fik stemt ud efter at bære regnbuen flag og danse til Barry Manilow, men jeg føler, at jeg primet den gule mursten vej for denne sæson af dwts, hvilket er det gayest endnu, og at siger en masse. Jeg vil være tilbage at se fra publikum så meget som jeg kan - for at vise støtte og kærlighed, og også fordi det er min store sværvægter mesterskabet / superbowl / verden serien samlet i én. Kan ikke vente!

24 Kommentarer. Tilføj til mix ...

 1. Jeg så håber de viser den her i Australien. Elsk din indledende afsnit, LMAO! Alt, hvad de havde brug for at afrunde den støbte var Lady Bunny eller RuPaul. Måske næste gang. Kærlighed Ya arbejde xoxoxox

 2. Ooo gurrrrr. Jeg glemte Carson var på! Jeg har lige fået virkelig begejstret. Jeg savner ham så meget, hvor har han været?

  Anyway, gå Chaz! Din mamma er CHER og det bliver ikke længere reel end det.

 3. Elskede læser dette. Du har fuldstændig artikuleret alle mine følelser om controvery af Chaz være på showet. Jeg elsker dig, Margaret!

 4. Det er latterligt for mig, at fordi folk ikke forstår, at Chaz er en mand, de føler behov for at være kritisk og hadefulde og gøre en stink om ham danse ?! Come on!

 5. Nogle gange har jeg føler, vi er stadig i den mørke middelalder .... Alle dommen mennesker gør i Chez valg af livet gør mig syg .. "Please Jeg beder ikke, at du accepterer mig, men du respekterer mig" Det er sagt af en transvestit af mine venner ... Hvorfor kan folk bare respektere andres seksuelle muligheder? Uanset hvad jeg gør inde i mit soveværelse i min seng er min forretning. Jeg må sige, det tager masser af mod til at gøre, hvad Chez gjorde. Flere mennesker kommer ud og mere og mere håber vi en dag vi vil have et mere lige samfund. Hvor vi ikke vil have børn, der begår selvmord, fordi de blev mobbet i skolen af ​​klassekammerater, fordi de var homoseksuelle. Af den måde Chez gjorde store Tillykke !!!!

 6. Chasity suger dans som en mand eller kvinde, tage din pick. Og du kan lide homofile og lignende på showet, fordi du er bøsse. Der er en stor bid af Amerika, der bryder mig ikke om dette på tv, og viser ratings vil afspejle dette. Min kone fik endelig en anelse, da vi kørte thru Californien og min 5 år gamle datter så 2 fyre kysse i offentligheden og begyndte at stille spørgsmål. For mig, der kan have en effekt på et barn lige som at blive forulempet som barn. Starter mange problemer og ideer vil thru deres hoveder vej, før de har brug for. Hvorfor kan homofile være glad gør deres ting bag lukkede døre? Vi giver ikke en hoot hvad du gør!

 7. Stop sige "transman", som om vi er nogle Sooper-speshul ButchPlus / NotARealMan ™.

  Du er virkelig ikke bedre end dem, der insisterer på at fortsætte med at henvise til ham i det feminine, når du gør det.

 8. Pingback: club djs
 9. Pingback: Freac Standalone
 10. Pingback: Computer Angebote
 11. Pingback: Praca za Granica
 12. Pingback: opbevaring
 13. Pingback: 酒店预订
 14. Pingback: jeux de keno flash

Efterlad et svar