Baby jeg er med Band - New Music Video

Vi har lavet denne video i højden af sommeren på Bonnaroo, og det var en stor fornøjelse. Båndene var så elskværdig, især GWAR , og jeg var så ked af at høre om den seneste vedtagelsen af Cory Smoot. Det er dedikeret til ham. Jeg elsker GWAR, og jeg elsker alle i dette vilde freak fest. Kameraerne overophedet i lummer, svedige øjeblikke, vi forsøgte at fange for eftertiden, og alle havde taget små bandannas og tørklæder og dyppede dem i isvand og bar dem rundt om halsen, så vi alle lignede lidt skæve spejdere. Dette er min rock and roll livet som det er og har været i hvad der virker som hundrede år, krybe i mellem turistbusser og interimistiske omklædningsrum og trailere og Port-O-potties, stjæle vand og mad elementer fra krævende og fordringsløs tour ryttere , bliver fascinere og overvældet og derefter blandt familie og derefter nye venner. Hele besætningen, herunder Liam Sullivan , der har instrueret denne lille mesterværk, og john roberts , min fyr - omkring 8 af os opholdt sig i en lille trailer alle sammen. Vi lader alle senge ned og alle faktisk sov natten. Vi var overtræt fra varmen og forsøger at filme så meget og så mange, og det var en masse store præstationer og ingen tid i mellem at komme fra bandet til bandet. Brendan Benson medbragt den meget nyfødte Declan, og så vi blev virkelig en alle aldre udstyrsstykke. John holdt spøgende, at han skulle vendes traileren med sin mode dans, og vi lo så meget, at det hele virkelig rocking. Det var parkeret direkte på en sø af mudder, og så at komme ind og ud af traileren betød at suge dine fødder i det mindste delvist. Vi holdt vores sko udenfor ligesom en ordentlig asiatiske familie, selv om jeg er den eneste, der var faktisk asiatiske. Vi oplevede så mange ting, og vi fangede nogle af de mest fantastiske scener i sten endnu. Tak så meget til alle, der hjalp ud i denne video. Nyd ......

Baby jeg er sammen med bandet - med Brendan Benson

Baby I'm with the Band - featuring Brendan Benson

1 Kommentar.

  1. Pingback: Forum Akurat

Efterlad et svar