Tatovering Age

Jeg får en tatovering i dag, og det gør mig vildt følelsesladet. Jeg har fået masser af arbejde udført sidst, alle i områder, der er forholdsvis målbart; mave og ryg, lår og ribben, ryg ben, indre arme - bevæger sig ned mod mine knæ nu. Det lader til, at folk ikke tror, ​​du er tatoveret, hvis du holde dine underarme og hænder og hals og ansigt nøgne, og det er hvad jeg går efter, en slags usynlighed og stealth med min egen tatovering samling. Dette er (lidt) hemmelig kunst for mig og for dem, der er heldige nok til at have set det, og også skatte fra kunstnere, jeg elsker og grine med og nyder at dele mit liv med. Når du tatovere mig, jeg er din for evigt, i en vis forstand. Vi vil for evigt være tilsluttet, som jeg er dit lærred og bære din vidunderlige arbejde ind i min uundgåelige ende. Og da jeg meget fotograferet og filmet og HD vendt og Canon 7d'd og YouTubed og Vimeo'd og malet og tegnet og kvarte - både påklædt og til tider nøgen, kan dit arbejde godt være evig. Jeg drømmer en dag, at mine tatoveringer vil blive indgraveret på et glas indkapslet voks figur i et museum for naturhistorie, sammen med en udstilling af mine Bongs, dvd'er, digitale optagere, brudte guitarer og banjoer og talrige halvt fuld, ulæselige notesbøger og at du vil være i stand til at trykke på en knap for at høre uddrag af min komedie. Ja, det er min drøm.

Det bedste show om tatoveringer og tattooers er den fantastiske tatovering Age på vice.com . Kunstnerne fremhævede er stjernernes, uden Geni, visionære og revolutionære. Der er også lyse og interessante kommentarer og gæsteoptrædener fra kunstnere, der har gjort arbejdet med mig som Don Ed Hardy, Eddy Deutsche, Chris O'Donnell - og kunstnere jeg dø for at få arbejde fra ligesom Henry Lewis <3, Grime <3 < 3, Freddy Corbin, Dan Santoro, Mike Rubendall, Troy Denning - helvede - alle involverede med showet. Jeg ville ønske, jeg havde mere hud. Artists - Jeg hilser dig! Amazing job Chris Grosso og vice.com! Kan ikke vente til sæson 2!5 Kommentarer. Tilføj til mix ...

  1. Fantastisk indlæg! Har en fantastisk tid i dag! Jeg vil helt sikkert tjekke ud "tatovering Age." Jeg har fire, og kan ikke vente med at få en anden.

    Elsk dit arbejde btw. Det er så dejligt at se et mindretal kvindelig ROCKIN 'det i denne branche. Du er sådan en inspiration.

    ;) XO h

  2. Jeg er en kunstner, og hvis youd som dig selv udødeliggjort krop og alle tatoveringer ...... im op til udfordringen!

  3. Jeg tror, ​​at en kvinde, der nyder skønhed skjult blæk har en utrolig sexet hemmelighed. De design og oplevelser bag skabe hver ny tilføjelse er virkelig personlige, og bør forblive din egen, hvis du beslutter dig for at holde dem på den måde. :)

  4. Pingback: wpcontent.net

Efterlad et svar