Tak Memoir Tattoo

Art driver mit liv og holder mig i gang. Jeg tænker over kunst hele tiden, i mode at gøre kunst, at være sammen med kunstnere, indsamling kunst, er et kunstværk. Kunst er alt og min barndom og min voksenliv kombineres. Jeg voksede op omkring malere, der ønsker at være ligesom dem, der ønsker at få tatoveret ligesom dem, og jeg er nu i selskab med de mest ekstraordinære kunstnere i verden, og jeg føler, at jeg voksede helt op, og jeg tror, ​​at min 14-årige selv ville have troede jeg var cool som fanden nu, og jeg er stolt af det.

Jeg forelsket i alle, der har maling og blæk og lim splatters på deres bukser og tatoveringer over deres våben. Når jeg ser stærkt tatoverede arme, jeg ved, at jeg vil blive afholdt, ikke nødvendigvis bogstaveligt, men i et abstrakt følelsesmæssig måde. Tatoverede arme trækker mig i et tæt og vi behøver ikke engang at være rørende. Den hengivenhed hænger i luften. Jeg elsker stærkt tatoverede folk. Vi er sammen et land, en nation.

De mænd og kvinder, der arbejdede for min far, der i det væsentlige rejst mig, var at få fuld organ dragter fra Ed Hardy (min første tattooer) og Bill Laks i 80'erne - de revolutionære tatovering kunstnere, der ændrede det hele og forhøjede den blodige tidsfordriv af sejlere og Hells Angels til den kategori af kunst.

Min søgning for mine egne revolutionære tatovering kunstnere har bragt mig ind i de mest forfinede kredse - sidst tilbringe dage i anseelse studios tilhører hr Cartoon , Kim Saigh , Eddy Deutsche , James Spencer Briggs , Craig Jackman og Shawn Barber . Jeg er heldig end noget jeg kunne have ønsket, noget, 'The Secret' kunne manifestere. Og selvfølgelig jeg gudskelov hver dag for, hvad jeg får at gøre, se, være.

Normalt jeg få tatoveret i 3 års cyklusser, stop for tre år, og derefter starte igen, og derefter stoppe. Dette er min 3rd tid omkring. For spurt tatovering vækst, jeg får en masse tatoveringer, med flere sessioner, med mine elskede kunstnere. Vi ser hinanden hele tiden og processen med at få tatoveret af dem føles som en sjov aften i byen med venner, bortset fra at det er en nat i - en nat i deres fantastisk forestillet og derefter gjort reelle rum. Hver session er mindeværdig, smerten af ​​blodsudgydelser frigive endorfiner, der overgår enhver rekreative narkotika. Bruddet på min hud til permanent indlejre billeder er en transcendental oplevelse. Jeg er høj som himlen i timevis bagefter. Jeg føler, at jeg får højere, vokser stadig, ligesom tilbagevendende drømme, jeg ville have under mine formative år, for at falde og falde. Jeg falder baglæns ind lyksalighed som en Nestea springet.

Memoir Tattoo er stedet for mange mirakler sker. Det er ligesom Lourdes eller Varanasi eller Mekka. Jeg kommer til Memoir Tattoo og jeg forvandlet, som om jeg havde badet i Ganges. Jeg altid forlade deres rummelige, luftige studio følelse som jeg har indset mere af mig selv, jeg kommer tættere på hvem jeg er virkelig menes at være. Disse tatoveringer var altid på min hud. Disse begavede kunstnere tillader mig at bringe disse frodige dekorative til overfladen, og jeg er nogensinde så taknemmelig.

Nathan Kostechko , den wunderkind der tatoveret den udødelige og meget beundret phoenix på min venstre arm år siden nu arbejder på Memoir, så dette er endnu et godt tegn, at jeg er kommet til det rigtige sted. Hvad Kim, Shawn, Nate og Spencer trække på min hud skaber og genskaber mig. Brendan Rowe , endnu en fantastisk kunstner på Memoir og jeg har datoer reserveret til at gøre konturer, og jeg er så opstemt at have snuble på hvad jeg anser for at være den Justice League - alvorligt disse fyre er superhelte af tatovering (dejlige Kim er Wonder Woman naturligvis, Shawn er Superman, Brendan er Green Hornet, Nate er Plasticman og Spencer er Aquaman fordi angiveligt han sætter Aquaphor i hans hår) og være i stand til at kalde dem mine venner - det er den største prale af hele tiden.

Jeg kom til studiet i går med en farverig kimono fødselsdagsgave taske venter på mig. Kim havde fået mig macaron (lækre og naturligvis de var næsten væk, da jeg kom hjem, så jeg gav min mand en af ​​dem og en tom plast ærme, yum) og en smuk rød læder skrivning tidsskrift med en hellig hjerte emblazoned på front! Det er så smuk jeg er bange for at skrive i det, men jeg ved, at at skrive i denne gorgeous ting er at minde mig selv hele tiden, at mine tanker har reel og ærlig værdi.

Shawn gav dette maleri til mig for min 43. fødselsdag, og det tog al min magt for ikke at briste i gråd ved synet af det. Den medfølelse jeg ser i hvert slag af sin pensel gør mig græde. Når jeg ser på dette maleri, kan jeg faktisk mærke min soulmate svinger omkring mig - min dyrebare død hund Ralph - den sande ejer af mit hjerte - Jeg kan næsten røre ham igen, pet ham igen - hvad jeg ønsker for de mest er at kæledyr ham en sidste gang, som jeg plejede at gøre, når jeg var for sent til noget. Jeg ville se på ham at se mig haste rundt og forsøge at forlade huset, holder mig i den rige rødbrun stirren af ​​hans rod øl øjne, og uanset hvor sent jeg var ville jeg altid nødt til at tage et øjeblik til at elske ham, følelse silkeblød pels af brystet mellem mine fingre. Jeg føler varmen fra hans store stor hund krop, og jeg kan huske, liggende på gulvet holder ham som han døde, vores organer som to 'C'er sammen, den ene omslutter den anden, store og små bogstaver. Varmen fra ham med udstråling til varmen i mig.

Shawn maleri minder en god tid i denne hunds fantastisk liv. Jeg ser på det, og jeg kan huske, da han var rask, da han var så robust og sprængfyldt med liv, at jeg var nødt til at lave aftaler med andre hundeejere på hunden parken for at hjælpe mig med at fange ham, fordi han var hurtig og stærk, og jeg kan ikke ' t løbe så hurtigt som hans sprudlende ung hyrde mix krop gjorde. Denne hund har lært mig at værdsætte følelsen af ​​at være i live, og nu hvor han er død føler jeg, at jeg må leve hårdere bare for ham. Føl det. Sætter pris på det. Elsker det. Ligesom jeg elsker kunst. Og Shawn maleri bringer Ralph tilbage til livet. Jeg er ydmyg over hans talent og generøsitet. Han gav mig min hund tilbage. Han rejste Ralph fra de døde som Lazarus genopstår fra graven, og det er den magt af kunst. Dette er, hvad kunsten skal gøre. Kunst er liv.

ralph-watercolor- Shawn BarberEfterlad et svar