George Michael

Jeg har været fan af George Michael siden Wham var en fire person dragt - siden hvornår det var George, Andy, Pepsi og Shirley. Jeg kunne godt lide deres læder jakker og korte og strittende hår, deres stemmer holdt sammen af ​​nu primitive klingende hip hop beats og messing. De bar korte støvler og lange bukser og kiggede 1950'erne og så rocker, ligesom Guys and Dolls, men virkelig for mig var det, bøsser og Hags og kiggede lige til mig dengang og gjorde mig lyst, jeg forstod.

Og de var forud for deres tid, selvom deres stil genlød fortiden. Wham UK derefter kiggede ligesom de alle arbejdede på en salon, der kunne have blevet forvandlet af Tabitha Salon Overtagelse på Bravo. Og George, den karismatiske leder, kunne have været ejer af salonen, eller i det mindste, det kolorist.

Hans hår skiftet nuance i løbet af disse mange år, og jeg må sige, jeg har nydt hvert stil, hver coif, selv de store coppery rund børste skulptur af Careless Whisper video. Jeg købte det hår på ham. Manden er smuk, og han kan sælge et kig, selv en, der kræver så meget varme styling.

Som vi ved, George stod ud og ned blandt de 80 superstjerner som bedste mandlige vokalist (den bedste tæve bliver selvfølgelig Cyndi Lauper - dengang og nu), og en lille dans band som Wham UK kunne ikke indeholde hans formidable talent. Den slags rør kommer rundt en gang i årtusinder, og vi har ikke hørt andet ligesom dem siden fødslen af ​​optaget lyd, så virkelig, George er alt, vi har.

Hvis du ikke har hørt hans dækning af queer klassiske "Calling You", jeg vover du at have en præmenstruelle lytte på YouTube (jeg kan ikke finde hans version på itunes wtf?) Og ikke græde. Dette monstrum af en sang spænder over mange oktaver, mere end to normale sangere tilsammen og George skalerer dem alle behændigt med sin fintunet lav og høj, growl og svæve, lys og mørke. I sin hals sangen realiseres fuldt ud for sit potentiale som lyd, der repræsenterer sjælen. Det er en af ​​mine yndlings sange, og er dækket af en lang række ikoner som Barbra og Celine - men ked damer, George synger den bedst. Jeg elsker Etta James udgave også.

Calling Du er en homoseksuel hymne hvis der nogensinde var en, lige deroppe med True Colors og I Will Survive og Mighty Real. Hearing George synge den har magt og betydning end blot en smuk håndfuld noter bundet sammen med dygtighed og dygtige følelsesmæssig husker, da han var en af ​​de første store berømtheder Jeg tænkte og senere vidste som værende homoseksuel. Høre ham synge den føles som en åbenbaring og en revolution, og apologia og handling. Hvad kan jeg sige? Jeg elsker den sang, og jeg elsker George.

Jeg havde en chance for at møde ham engang, og jeg gjorde det ikke, og jeg har sparket mig metaforisk en million gange på grund af det. Vi var begge ved premieren for den vidunderlige film "Det er My Party", hvilket jeg i. George og jeg var begge til stede, selv om jeg ikke vidste det var ham først, pistil, støvdrager i midten af en kål rose klynge af smukke homoseksuelle mænd, hver som et kronblad, dugfrisk og unge og fine og rige. De faldt væk, én efter én, han elsker mig, han elsker mig ikke. Jeg iagttog dem med fascination og begær, den måde, jeg har kigget på homoseksuelle mænd hele mit liv, der ønsker at se dem, der ønsker at være dem, det ønsker, som længe har defineret mig.

Pludselig alle var væk, og jeg så, at det var ham, det var George, og George vendte sig mod mig, hans hår denne gang i en tæt beskåret Cæsar, meget 90 nye og moderne, da det var den høje 90'erne dengang. Hans dragt var stram og passe sin magre krop med en elegance, som kun kunne betyde stor rigdom optjent af talent ikke ved arv. Vi låste øjne, og han stirrede ind i mine i flere sekunder, genkende mig fra filmen vi lige havde set sammen. Jeg så i starten af ​​et smil og derefter en langsom gåtur mod mig, men en af ​​kronbladene kom tilbage og tog hans arm og i en brøkdel af et sekund, var vores øjeblik tabt. Jeg forlod partiet aldrig har mødt ham, og har ønsket at nat tilbage lige siden.


12 Kommentarer. Tilføj til mix ...

 1. Rart at vide jeg ikke er den eneste, der kan lide George Micheal. Jeg elsker hans musik, men ingen andre i min vennekreds gør, og jeg har en temmelig forskelligartet kreds af venner, så jeg var begyndt at spekulere på, om jeg var bare underligt (ER).

 2. Tænk læder, en mørk bar, floggers og "faderfigur" - det var den eneste gang, jeg nogensinde har fuldstændig udlagt ud på scenen. Eneste bedre ville have været ham i person i stedet for en optagelse.

 3. ja ja ja.
  tak for dette indlæg Margaret.
  for mig er den bedste george / wham sang til når jeg har brug for en god græde er en anden hjørne.
  stadig får mig efter alle disse år ...

 4. Jeg har haft problemer med at udtrykke præcis, hvad det handler om George. Margaret du har gjort det igen! Tak! Min favorit album: Mine damer og herrer, og sangen "Kissing A Fool".

 5. To ting:
  1.. Jeg anede ikke, du var sådan en fan. Har elsket din stand op for evigt og anede ikke du elsker ham så meget som jeg gør. Jeg elsker, hvad du sagde om ham.

  2.. Jeg var bare at lytte til Calling You 2 nætter siden kørsel på tværs af Bay Bridge i SF og år senere, at sangen stadig giver mig gåsehud, især hvis du ved, at han sang den sang samme dag (eller næste dag), efter at han fundet ud af hans kæreste på det tidspunkt (Anselmo) havde AIDS. Hans præstation denne dag var en af ​​hans bedste nogensinde.

  Endelig, lad os alle tænke gode tanker om ham, da han stadig er syg med lungebetændelse og måtte aflyse sin turné.

 6. Nogle gange føler jeg mig som jeg er den eneste pige i verden, der føler på denne måde .... Folk virkelig ikke ved, hvad de mangler. Han var absolut fabulous i 80'erne naturligvis, men hvad han har gjort i 90'erne og videre har rørt min sjæl til et niveau, som jeg ikke kan udtrykke. Så mange følelser! Det gør mig glad at vide andre har oplevet det så godt jeg håber og beder til det gør det til USA Symphonica!

 7. Kære Margaret:

  Jeg ville bare fortælle dig, hvor meget jeg elskede dette stykke om GM; det minder mig om den uforglemmelige, du skrev om prins at jeg genlæste alle nu og igen, fordi det er bare så fantastisk.

  Tak, og jeg sætter pris på dig!

  Amanda

Efterlad et svar