Bliver Mad på Twitter

Jeg har nogle vidunderlige nye tatoveringer på min røv af den utrolige Cris Cleen , som jeg elsker, og jeg indsendt et billede af dem på kvidre , som fik mange positive kommentarer, men der var to negative, og jeg blæste en skide pakning. Jeg skreg højt og spores perps ned og blokeret dem, men ikke før virkelig stampeblanding det til dem i den stærkeste sprog, jeg kunne bruge. Det var over toppen og virkelig slags latterligt, men jeg kan ikke hjælpe mig selv.

Nogle uden facebook observatør sagde, at min "sprog" var for meget, og fortalte mig, at jeg havde "mistet en fan", fordi hun ikke kunne tolerere mit "sprog". Jeg er ked af det, da jeg elsker mine fans, og det stinker at miste en, men naturligvis hun ikke forstå, at når du vokser op den måde, jeg gjorde, med børn på skolen kaste sten på mit ansigt, fordi de hadede det fordi det var så grimt til dem, og de ønskede blodet fra mine sår til at dække det, så det ikke skulle blive set og på sommerlejre udstoppede hund lort i min sovepose, fordi jeg fik at vide igen og igen, at jeg lignede lort - og at jeg var nødt til at tømme mig selv i den mørke skov og stadig sove i lugte det lort hele den aften og for uger efter, fordi min familie var for fattige til at give en ny, min "sprog" er på den stærke side. Jeg undskylder for at fornærme den tidligere fan, men jeg er kun mig selv. Det er alt, jeg kan være, og hvis jeg må undskylde, at jeg ikke har noget imod. Alt jeg prøver at sige er, at ingen unge pige bør vide, at hun er grim. Hvis hun er, du dræber hendes ånd, og hun kan vokse op som mig, og mister en fan.

Jeg voksede op hårdt og er stadig hårdt, og jeg er ligeglad. Jeg valgte ikke dette ansigt eller dette organ, og jeg har lært at leve med det og elsker det og fejre det og pryder det med enorme tegninger fra de største kunstnere i verden, og jeg har det godt og kraftfuld som en nation, der har aldrig været fri og nu efter mange hårde vundet sejre endelig skide gratis. Jeg er smuk, og jeg er endelig skide gratis.

Jeg flyver min flag selvværd for alle dem, der har fået at vide at de var grimme og fedt og såret og beskæmmet og krænket og misbrugt for den måde, de ser og fortalte igen og igen, at de var "anderledes" og derfor unlovable. Kom til mig, og jeg vil fortælle dig og vise dig, hvor smuk og elsket du er, og du vil se det og mærke det og kender det og derefter se i spejlet og virkelig tror det. Hvis du er krænket af min vrede og min magt at forsvare mine grænser og mit folk, du ikke fortjener indrejse i min elskede og storslåede land.

Hvis du er blevet rejst kærligt og fortalte dig var perfekt og smuk og elsket og bedst på alle ting, jeg er bare jaloux. Du havde det meget bedre, og så du virkelig bør sprede kærlighed rundt i modsætning til at dømme dem, der ligesom mig, der aldrig har haft det, aldrig vidste, hvad det var ligesom og aldrig kunne endda forestille sig det. Jeg kunne lære af dig i stedet for at føle bedømt af dig. Giv mindre elsket og mindre plejet og mindre skattet en chance. Hvis jeg havde denne mulighed, så mit sprog og holdning er måske ikke så offensiv. Hvis jeg havde fået at vide en gang, da jeg var en lille pige, som jeg var temmelig (andre end da jeg var ved at blive seksuelt forulempet - der tæller ikke) det kunne have gjort mig pænere. Det bare ikke ske. Så måtte jeg nøjes og gøre op for det selv. Og det gjorde mig en smule på den edgy side. Det gjorde mig lidt af en kælling.

Når nogen siger noget negativt om mit ansigt eller krop jeg vil altid og for evigt bare helt miste mit lort, fordi jeg har så meget had i mig, en vold, der ligger lige under overfladen af ​​min sødmefyldt illustreret hud. Bliver kaldt grim og fedt og ulækkert at se på fra den tid, jeg kunne knap nok forstå, hvad ordene betød har vansiret mig så dybt inde, at jeg har lært at jage, stilk, krav, eje og forsvare min egen skønhed og mit billede af mig selv som utroligt gorgeous med en hensynsløshed og en defensiveness at jeg frygter for enhver, der tilfældigt eller spøg spørgsmål det, som min vrede og raseri kombineret med min intense og frygtindgydende kommando af ord skaber fornærmelser betød at lemlæste, dræbe og ødelægge.

Ting jeg kunne sige bør overlades uhørt og usagt, fordi jeg ikke er villig til at være den større person. Jeg kan ikke tage den høje vej. Jeg tager den lave vej og slag under bæltestedet er min absolutte favorit. Den bedste hævn er ikke at leve godt. Den bedste hævn er hævn. Min mund og sind og skrive fingre er masseødelæggelsesvåben og jeg skam de uvidende idioter, der ville efterlade fornærmelser om mine eller nogen kvinders kroppe i kommentar kasser, fordi der er måder at jage folk ned. Partier og masser af måder. Det er ikke så anonym som de mener, så dum som de er.

Jeg vil gerne sige ting, som ville hjemsøge dem for resten af ​​deres dage, fordi deres hæslige ord blive hos mig for evigt. Deres fad tude "ingen fedt kyllinger" er mærkevarer på min sjæl, så de skal høste, hvad de så. Hvis jeg i min værste måde, og jeg taler til dig, vil du vide, at du er blevet talt med. Jeg ønsker at straffe dig med den uforglemmelige lort, du vil tage til din grav og såre dig længe efter du er død i jorden. kan mine poison borehuller i din tørre, rådnende knogler. Jeg er ikke stolt af det, men det er bare den måde dette liv har gjort mig.

Jeg ønsker at forsvare børnene, at vi stadig er inde, den skrøbelige følsomme sjæle, der uanset hvor meget vi forsøgte stadig at vide, vi ikke var gode nok. Jeg ønsker at gøre verden sikker og bedre og glade for os. Vi fortjener skønhed, kærlighed, respekt, beundring, venlighed og medfølelse. Hvis vi ikke får det, vil der være helvede til at betale. Jeg er ingen helgen, men jeg er her for dig og mig. Jeg er her for os, og jeg gør det bedste jeg kan.

twitter screen shot428 Kommentarer. Tilføj til mix ...

 1. Margaret:

  Du kan have mistet en fan i, at Facebook bred, men for hvad det er værd, har du fået en fan - og en borger i dit land - i mig.

  Jeg er kun lige nu i stand til at begynde at forsøge at behandle voldtægt og sodomi, der skete i 1984-1985 i hænderne på en slægtning, og jeg befinder mig meget alene. Det er en svær tid for mig. Jeg er taknemmelig for jeg snuble over din "Fuck dig Karl Lagerfeld og fuck din forpulede briller" blog-indlæg på Gawker, fordi det bragte mig til din twitter indlæg, der bragte mig til dig. Og Margaret - du er smuk, og du er sjov, og du er så meget mere end alle de ting, der er blot ord, som jeg kan fortælle dig her. Du er fantastisk, og jeg er taknemmelig for at have dig, fordi lige nu jeg har brug for en livline, og for en tid, vil det være dig, indtil jeg kan få mit lort sammen. Jeg ser frem til at komme til dit websted og læse din blog og se dine tweets, når jeg tænker over skide Twitter og husk at tjekke det, for jeg hader det fucking. Men jeg er så taknemmelig for at have fundet dig, du fantastisk kvinde, lige nu; og jeg er så taknemmelig for at have dig at forsvare den beskadigede barn indeni. Just - TAK, Margaret.

 2. Jeg er allerede en fan af dig, men jeg har lige læst en artikel rettet mod Karl Lagerfeld om Adele (geni kvinde, at hun er !!)
  Tak !!!
  Megwetch !!
  Jeg så værdsætter alt, hvad du sagde, og hvordan du udtrykte selv !!!
  Jeg føler, at du, Margaret og Adele er fænomenal kvinder!
  Du er de rollemodeller, jeg ønsker yngre kvinder (og ældre kvinder både) til at skinne i deres liv!
  Du er smuk og dine ord er bang på!
  Fortsæt det gode arbejde!

 3. Indlæg Script til min sidste kommentar:

  Karl Lagerfeld har til at bære de stivede kraver (samme stil som Don Cherry btw, en idiot fra mit hjem og fædreland) Husk filmen "Weekend med Bernie?" ... .Karl Har til at bære de stivede kraver til at holde sit hoved op ... .Han har at bruge selvstændige garvere og slid solbriller ... .Han har at drikke formaldehyd og kost pop (samme) ... fordi han er den levende døde !!

  Til de børn, der mobbet dig ... og mig ... og så mange andre ... Skru dem !! Ha ha ha! De var forkert! Når du taler om de idioter, der såre dig, du giver så mange af os styrke.

  Du må ikke holde op med at tale !!

 4. Fantastiske og strålende. Du rocke, Margaret. Og du stomp kakerlakker, der har hårdt brug for trampet. Det skal siges, og ofte. Jeg er ikke i tvivl om, at du har opnået tusind nye fans til at erstatte den, du mistede.

  Og få at se din smukke, nyligt illustreret derrière var bare prikken over i'et.

 5. Du er vred, pige, og du fik en ret til at være. Jeg tror, ​​din vrede er ikke had, og selv din vrede er afbalanceret din kærlighed. Jeg håber bare du lære lidt Zen engang og slappe af, selv rundt røvhuller der pisse dig af. :-) Bedste hævn er at være lykkelig alligevel. Tak for at gøre mig til at grine så meget, elsker ya Hon! * hugs * -Wills

 6. ive kun læse denne side på din hjemmeside, men im allerede forelsket i dig, hvis thats ikke alt for utryg at sige! :) du lige fået en fan

 7. Pingback: tunneltube
 8. Ups! Kig på at: du lige fået en fan. Jeg spekulerer på, om det har noget at gøre med hvordan dejlige og smukke og perfekt ufuldkomne du er?

 9. Du er dejlig og vidunderlig. Og helt rigtigt på pengene med intolerance af lort. Ingen nogensinde skulle fortælle nogen, de er grimme eller fedt eller hvad ... Af en eller anden grund. Og jeg beundrer dig for at stille op og fortælle de mennesker, der gør at holde kæft. Rock på ....

 10. Margaret, jeg FUCKING LOVE YOU! Jeg har altid, fra første gang jeg så vores stand-up comedy, og jeg har ikke noget men kærlighed til dig alle de år efter. Og hver gang jeg tror, ​​jeg kan ikke elske dig mere, du forbløffer mig yderligere. Marry mig ??? Du er fantastisk, du er en kriger, og aldrig lade nogen dæmpe din ånd! ~ Veldrina

 11. Jeg gør et kunstprojekt kaldet Krop Politik. Jeg udstiller det på et kæmpe arrangement i DC, hvor jeg er en lille kunstner blandt hundreder. Det er interaktivt, og dette er mit tredje år gør det. Jeg gør det, fordi jeg også er blevet skrammet. Jeg gør det for at hjælpe andre kvinder og piger føle sig smuk.

  Jeg vil opfordre folk til at tale om deres krop. Og ligene af de kvinder, jeg har fotograferet. At efterlade noter og kommentarer. Jeg spørgsmålstegn ved deres overbevisning om, hvad der er smukt. Jeg tager kunstprojektet lidt længere i år, og jeg vil lade folk skrive på min næsten nøgne krop deres følelser om det. Det gør mig meget sårbar, men jeg tror i sidste ende det vil gøre mig stærk også, for selv om jeg er bange for, vil jeg have gjort det.

  Din vrede og ar er bevis for mig, at det er afgørende for en pige at vokse op følelse dejlige. Og hvis hun ikke gør, vil hun være fuld af ar. Min egen ar på ikke at føle dejlige er bevis på, at selv stærke gudinder som os kan blive såret, og vi er nødt til at stå op for de piger, der har brug for at føle sig dejligt. At fortælle dem ikke kun er de dejlige - men det er dem, der bestemmer, hvad dejlige er. Ikke en vilkårlig annoncør. Ikke nogle sælger skønhedsprodukter. Ikke nogle kost guru.

  År siden - før blogs - vi havde "hjemmesider". Og på vores hjemmesider på internettet, vi havde "gæstebøger" - det var slutningen af ​​90'erne. Jeg havde en hjemmeside og en gæstebog. Der var billeder af mig. Nogle af mine blyantstegninger. Artikler om skønhed og citater og kram. Herunder historier om to separate hændelser, hvor to små drenge hen til mig og fortalte mig, jeg var temmelig uden grund overhovedet, andet end de troede det. Nogen skrev i min gæstebog noget lignende:

  Fat folk er så sjovt. Dine historier, du gjorde op omkring de små drenge tænker du er smuk er sjove. Du er virkelig ulækkert. Din mand skal have til at rulle dig i mel for at finde den våde plet.

  ****

  Det var første gang nogen havde været der disgustingly uhøflige mig - over internettet eller hvor som helst. Jeg kunne have slettet kommentaren, men det gjorde jeg ikke. Jeg forlod den. Og folk kom til mit forsvar. Under alle omstændigheder, jeg lade det sidde der og være den forfærdelige lort det var, og lad det ses for hvad det var.

  Uanset hvad jeg ligner, uanset om jeg er tynd eller fedt eller lille breasted eller store eller muskel eller lean - vil nogen ikke tror, ​​jeg er attraktiv. Oh well. Jeg skal leve med, at jeg gætte.

  Du går på pige - kick ass. Ring ud bøller. Hit dem tilbage. Du er awesome.

 12. Jeg kendte til dig, men aldrig vidste, hvad du er ved. Nu ved jeg. Du fik en fan i mig (og en co-forsvarer). Og du grim? Ikke sådan noget som grim. Og hvis der var, i hvert fald ikke dig.

 13. Du har fået en mere blæser til at vise nogle kamp, ​​hvor det er helt krævet, og min tro på folk lige fået et løft.

 14. Det var forbløffende og smukke og betagende. Det gjorde mig græde, fordi jeg har hørt ordene "grimme", "fedt" og "dum" mærket på mig. Det aldrig helt går væk. Margaret Cho kan have mistet en fan, men hun også fået en i dag. (Og jeg er sikker på mange andre!)

 15. Du går pige!
  Må ikke bekymre dig, at personen virkelig var ikke en fan! Alle ved, at du er rå, ægte og tage ingen fanger! f # ck det! Være dig! Du har lige fået en fan fra denne historie ;) og mange flere jeg er sikker ...

 16. Det er så forfriskende at høre nogen sige alle fortjener kærlighed. Tak, jeg synes det er noget, vi alle har brug for at høre. Hold kæmpe kampen, fordi du laver fantastiske arbejde.

 17. Ms Cho,

  Jeg er helt får, hvad du siger. Hvad du siger, er grunden til at jeg blev en tatovør. Jeg ville være beæret over at pryde din smukke krop med mere smukke kunst. Min hjemmeside er ovenfor.

  Micah Riot.

 18. Margaret, jeg har været fan og elskede dig, siden den første gang jeg så en af ​​dine komedie rutiner på TV tilbage i dag. Du var, og er stadig, en af ​​de asiatiske amerikanske ikoner i vores samfund. Jeg er halvt koreansk, og jeg blev sprængt væk for at se en anden koreansk modtage sådan berømmelse. Jeg elsker dig for din dristighed, og din bidende reaktion på uvidenhed kastet på dig kun uddyber, at beundring og respekt. Det bedrøver mig, at du har gået sådan en smertefuld vej gennem livet. Vid, at du er elsket.

 19. Pingback: en
 20. Denne artikel har rørt mit hjerte på mange måder.

  Jeg har været en fan af dit arbejde i de sidste 15 år. Du er stærk, rå, altid sikker på dig selv og ugudeligt sjovt. Rend nogen, der ikke kan lide det.

  Kærlighed,

  Leslie S.

 21. vent et øjeblik: Jeg troede, vi fans af Margaret Cho var fans på grund af hendes sprog!

 22. Godt for dig. Folk har nogle nerve kritisere dig. Jeg tror, ​​du er smuk, og dine tatoveringer er awesome, jeg er også en kvinde med tatoveringer, og jeg har selvværd spørgsmål. De var at få en meget bedre, men derefter min kæreste gik til fængsel, hvor han er nu, og jeg er venstre bor med sin mor, som er ubehageligt ofte. Jeg kæmper med vægt og føler sig meget alene og min blæk er min udtryksform. Godt for dig.

Efterlad et svar