SOA

Jeg elsker absolut det " Sons Anarchy "! Jeg har modtaget de første tre sæsoner på DVD til min fødselsdag, og så jeg sluge 3-4 episoder på et tidspunkt, da jeg ikke kan stoppe, når jeg starter. Det er spændende og min lavere tilbage ømhed fra alle bagholdsangreb, og jeg er fascineret af de stramme plot twists og boot-cut drama. Den lever i det magiske univers af "The Shield", en anden en af ​​mine all time favorit tv-shows, og da jeg fik aldrig at være på The Shield, jeg håber en dag at komme til at gøre Sons of Anarchy. Måske kunne jeg endda ride!

The Sons of Anarchy minder mig om de nordlige Californien bander af min ungdom, men de havde ikke imponerende custom bikes, de bare red togene, selv om nogle få blandt dem havde skinnende, roaringly højt El Caminos og Mustangs. Disse tilhørte de ældre drenge, mænd virkelig, og muskel biler normalt ikke vare længe de hurtigt blev beslaglagt eller solgt til at betale for kaution og advokater som ejerne blev kørt væk i fængsel og derefter uundgåeligt til fængsel.

De kaldte sig WPODs, og den primitive rock maleri-lignende graffiti af disse breve på vægge hele byen senere ville blive dækket over med det sofistikerede, hvirvlende spraydåse kalkmalerier taggers lærte med tiden at skabe, opdage, at de også havde en ret til kunst. Jeg vidste ikke dengang, at brevene kom fra en sang af rørene, og de stod for hvide punkere på dope, og det var for det meste sandt, selv om de ikke var teknisk punk, da de ikke havde Mohawk eller piercinger lavet med sikkerhedsnåle og de gik aldrig til at se bands på The Mabuhay Gardens, San Francisco førende punk mødested. De foretrak laser lysshow på planetarium og klassisk rock på Zeppelin og Pink Floyd og selvfølgelig Black Sabbath.

De var altid hvid, og for det meste af irsk afstamning, men ikke de seneste indvandrere, da de ikke regelmæssigt hyppige de reelle irske søjler af solnedgangen og Richmond distrikter fyldt med autentiske brogues og bitre øl og holdt ingen mening eller troskab til protestanter eller katolikker eller Sinn Fein eller IRA eller noget, og de var for ung til at være i disse virksomheder alligevel. Dope deres moniker og valg var normalt krank eller hvad der nu er kendt som crystal meth, men derefter var det en stærkt intensiveret-om tidlig udgave af lægemidlet, så skæres op med baby laksantia at alle ville prutte op en storm ved den blotte udseendet af en uklar, nærige taske.

The Sunset District, hvor jeg voksede op bestod af disse 4. og 5. generation irsk og 1 m generation kinesisk / koreansk / vietnamesiske / japansk / filippinsk familier. Det var et svagt deprimerende og konservative kvarter, der var defensivt lavere middelklasse. Gaderne var gennemsnitlig, men de var rene. Togene var på tid, men fyldt med hårde søger børn, som ikke var dårlig egentlig bare høj, og keder sig, som var mig, og det er stadig mig sommetider.

De WPODs var ligesom vagtposter eller soldater, som de havde en ensartet, og du ville se dem spankulerer rundt, holde vagt, stolt som Roosters i deres derby jakker - dybe sorte og blues og undertiden stålsat grå og endda en ulige khaki brun derinde for wild card skøre én, der kunne lide at modregne fyrværkeri og kunne gøre rørbomber med indsamling af pyroteknik squirreled væk under hans seng.

Der var en karakteristisk dobbelt søm går på tværs af bagsiden af ​​jakken, skulder ved skulder, som jeg tog for at repræsentere horisonten, der markerede den fjerneste kant af Sunset District, smerteligt koldt og blæsende Ocean Beach, hvis farlig understrøm lavet gå svømning absolut selvmordstanker. Du havde brug for at få orden i sagerne og skrive en note til dine kære, inden du tager en dukkert i der. Alle jeg vidste der gik i at vandet døde. Det er ikke en overdrivelse.

At gå med jakken var der løst slyngede Ben Davis slacks, den brede ben vigepligt til stål tå støvler, snøret hårdt og stramme op akslen, holder deres mager dreng kalve i en indespærre læder krog og øje omfavnelse. De gik med tillid og beskidte hår, der indrammede smukke men hjemsøgt koldt vejr ansigter, og i deres glitrende blå og grønne øjne, jeg kunne fortælle de var stadig små drenge, der fik bange og græd, da de var alene.

Vi var ikke meningen at hænge rundt med dem, men det skete. De WPODs blev tilskyndet til at bo med deres "egen slags", men de aldrig gjorde, ikke er i stand til at modstå den smukke asiatiske piger vokser op ved siden af ​​dem, med vores skinnende sort hår og buttet frodige Dr Pepper Bonne Bell munden. De ville vente udenfor dit hus ryger Marlboro og forsøger ikke at handle eller se ud som de ventede uden for dit hus, drømmer om en lugt af din kærlighed Baby Soft eller Jean Nate efter bad Splash. Deres håbløst glødende knuser forrådt deres hoodlum udendørsbrug.

Jeg var vellidt for min humor og lighed med den 26-årige kvinde, hvis pung var blevet stjålet på N Juda, og ved 12 kunne jeg overbevisende købe fustager øl med det Scannet id og mit tidløs pokerfjæs og voksen kvinde krop. De WPODs ville forlade ulige spor af spyt på min Izod skjorter, da de ikke vidste, hvordan man kysser, men forsøgte at synes ligesom de vidste alt om sex og så de ville sutte på ulige områder omkring mine skuldre og bryst ligesom lampretter klæber til side af en fishtank.

Jeg blev ældre, og disse drenge fik i værre og værre problemer og uden varsel blev mænd, som ikke kunne gøre noget andet, men være i problemer. Jeg forlod mit kvarter for komedie og showbusiness og bedre og lysere ting og nogle gange ville jeg høre om fængsling af den ene og død en anden, og jeg ville tænke over det rent håbefulde Ivory sæbe lugt af deres hals og hvordan derby jakker de bar holdt cigaretrøg inde i dem, så de altid lugtede ligesom de rygning, selv om de ikke var. Når nogen tænder en Marlboro rød omkring mig, jeg husker så meget og så hårdt og så hurtigt og så levende jeg lyst til at græde.

From www.fxnetworks.com - Sons of Anarchy

Fra www.fxnetworks.com - Sons of Anarchy

8 Kommentarer. føje til mix ...

 1. Jeg har altid kunnet lide dig. Du er sjov og smuk. Nu Jeg elsker dig efter at have læst dette. Sons of Anarchy reglerne. Jeg addictied og har brug for hjælp. Start en 12 trin program.
  Tak til stillingen.

 2. Ditto. I w altid thopught du var slags afkøles og kom her efter KS rt u. Jeg har oplevet for meget af hvad du skrev.

  SOA er heroin

 3. Det gav mig en levende idé om, hvad det var for dig at vokse op i SF Sunset. Det er stadig et svagt deprimerende, konservativ, defensivt lavere middelklasse område. Det ejes af den forbandelse af Lands End. Der er noget ildevarslende og ondt om Lands End. En del af det er understrøm på Ocean Beach. The Cliff House var hjemsøgt. Jeg har altid fundet noget deprimerende over havet strand og hele solnedgang. Tak for at give en idé om Sf i halvfjerdserne, længe før jeg kom her!

 4. Heyy :)

  Jeg vidste ikke Sons anarki. Tak for stillingen, og tak, du er her på denne mærkelige planet. Sandsynligvis jeg skal takke dine forældre også :) Tak for alt, hvad du laver og holde i gang.

  Venlig hilsen fra Polen

 5. En Harley rytter engang fortalte mig, det er ikke svært, du bare nødt til at se længere frem. Jeg gætter de større, tungere cykel er langsommere til at reagere på rytteren.

  Tak for at fortælle WPODs 'historie. De minder mig om Dylans line- er der ingen succes ligesom fiasko, og fiasko er ingen succes overhovedet. De synes hellig men flygtig. Jeg ville ønske, vi havde en verden, hvor afgangselever kunne bo.

 6. Bare kom ind i det tre uger siden, og jeg er på den sidste episode af den fjerde sæson lige nu.

  Jeg voksede op i Santa Ana, Californien samt Orange, CA, så vi havde Vato locos og banden bangers samt de motorcyklister, som hang ud på Cooks Corner. Jeg har mistet en masse venner og familie til disse livsstil.

  Det er underligt at se Hollywood at få så meget af det rigtige. Jeg bliver sjov at dette er NoCal version af Sopranos. Jeg ønsker ikke at lide det, men jeg gør. Fantatiske.

 7. Jeg er helt enig med dig om dette emne !!! Jeg hørte om showet, når de søger efter ting at se på Netflix, så jeg besluttede at give det en chance. Jeg var hooked med det samme og har set de første tre sæsoner meget hurtigt !!!

Efterlad et svar