Straight.com - Vancouver

"Jeg er absolut en standup komisk. Det er, hvad vil jeg altid være. Og det er det arbejde, jeg gør, som virkelig er det, der definerer mig, «siger hun. "Alt andet er fantastisk og en del af det, men jeg identificerer som en standup komiker. Det er, hvor jeg kommer fra, og hvor min levebrød kommer fra det meste af tiden, men det er også her, min glæde kommer fra. Alle skriften jeg gør eller journalistik jeg gør eller den musik jeg gør, er stadig komedie for mig. For mig, det er virkelig det samme. Jeg føler ikke, at jeg ønsker at krydse over. Det ville være underligt. Jeg elsker at være en tegneserie. Hele pointen er ikke at blive taget alvorligt! "Læs mere her .

straight

1 Kommentar.

  1. Biseksualitet gør * ikke * sige noget om at tro, at der kun er to køn. Den "bi" del refererer til to køn, ikke to køn. Du, af alle mennesker, ved, at sex og køn er ikke det samme. Som biseksuel person, jeg er virkelig skide syg af at høre om, hvordan jeg ikke kan identificere som det, jeg er, fordi det styrker køn binære. Det gør ikke sådan noget.

Efterlad et svar