Pinterest 2

Jeg er stolt af mine Pinterest boards , og jeg hænge over dem. Jeg tror, ​​det er at fodre en lignende impuls til de enorme samlinger af klistermærker jeg ville se pigerne i min klasse skole Amass, store bøger fyldt med selvklæbende drømme og ønsker, ønsker og mål, fantasier og fantasier, klar til anvendelse. Det kan føles tvangspræget også, da jeg blot vogter af disse billeder, ikke skaberen af ​​dem, ikke er genstand for dem, men det væsentlige, pedellen af ​​dem, og fejer dem alle ind i hjørnet af internettet, jeg ser dem sammen for første gang.

Jeg har kontrolleret hjemmesider for at finde billeder, som ramte mit verdenssyn, som brændte uudsletteligt ind i mit sind og kærnede i mig, da jeg voksede. Som jeg ser dem alle nu dumpet i denne psykiske skraldespand, finder jeg, at det er næsten helt hvide folk. Jeg ikke havde haft kendskab til dette før - at jeg havde påberåbt sig et løb, så stærkt at forstå livet. Kommer til at vide, hvad min smag og præferencer var, udgravning mit sind egen arkæologi, jeg havde ikke set hvordan racemæssigt forudindtaget kilden, fordi jeg ikke havde tænkt at se. Jeg havde intet at sammenligne mig med. Jeg havde ingen idé om race og opfattede alt fra en boble af isolation. Mine forældre arbejdede for det meste, og meget af min ungdom blev brugt alene venter på dem. Jeg så fjernsyn og ignoreret lyde i kælderen og loftet og tænkte om Elizabeth Taylor og David Bowie i det uendelige.

Hvis du aldrig se dig selv i medierne, og du er konditioneret til usynlighed til det punkt, hvor du aldrig selv prøve at søge dig selv, hvad betyder det gøre for ånden? Jeg er kun lige at finde ud af nu. Jeg sætter billeder af Nancy Kwan og Tina Turner på mine boards, men kvinder af farve er sjældne sommerfugle. Jeg kan ikke pin dem ned så let, og jeg kan ikke lide det, men det er sådan, verden er lavet. Hvordan kan jeg overvinde racemæssig ulighed, når det findes i mit sind? Har jeg ikke engang eksisterer inde i mig selv?

TT pin

Følg mig på Pinterest

5 Kommentarer. Tilføj til mix ...

  1. Jeg plejede at være farveblinde af de billeder jeg sat i mine favoritter boks på min computer. Så blev jeg self samvittighed. Jeg stadig vælge billeder, fordi jeg kan lide billederne, men det ser nu ud til, at der for billedkvalitet nogensinde jeg vælge som er ikke sort, jeg er nødt til at vælge en sort som godt.

    Tak for indlæg.

  2. Virkelig interessant observation, wow. Tak for at skrive, altid en fornøjelse at høre din stemme! xo

Efterlad et svar