Pinterest 2

Jeg er stolt af mine Pinterest boards og jeg hænge over dem. Jeg tror, ​​det er at fodre en lignende impuls til de enorme samlinger af klistermærker jeg ville se pigerne i min klasse skole samle, store bøger fyldt med selvklæbende drømme og ønsker, ønsker og mål, fantasier og fantasier, klar til anvendelse. Det kan føles obsessiv også, som jeg blot vogter af disse billeder, ikke skaberen af ​​dem, ikke er genstand for dem, men det væsentlige, pedellen af ​​dem, og fejer dem alle ind i hjørnet af internettet, jeg ser dem sammen for første gang.

Jeg har kontrolleret websider for at finde billeder, som ramte mit verdenssyn, som brændte uudsletteligt ind i mit sind og kærnede i mig, da jeg voksede. Som jeg ser dem alle nu dumpet i denne psykiske skraldespand, jeg synes, at det er næsten helt hvide folk. Jeg ikke havde haft kendskab til dette før - at jeg havde påberåbt sig et løb så stærkt at forstå livet. Kommer til at vide, hvad min smag og præferencer var, udgravning mit indre egen arkæologi, havde jeg ikke set, hvor racistisk forudindtaget kilden, fordi jeg ikke havde tænkt at se. Jeg havde ikke noget at sammenligne mig selv til. Jeg havde ingen idé om race og opfattes alt fra en boble af isolation. Mine forældre arbejdede for det meste, og meget af min ungdom blev brugt alene venter på dem. Jeg så fjernsyn og ignoreret lyde i kælderen og loftet og tænkte Elizabeth Taylor og David Bowie uendelige.

Hvis du aldrig se dig selv i medierne, og du er konditioneret til usynlighed til det punkt, hvor du aldrig selv forsøge at søge dig selv, hvad betyder det gøre for at ånden? Jeg er kun lige at finde ud af nu. Jeg sætte op billeder af Nancy Kwan og Tina Turner på mine boards men kvinder af farve er sjældne sommerfugle. Jeg kan ikke pin dem ned så let, og jeg kan ikke lide det, men det er sådan verden er lavet. Hvordan kan jeg overvinde racemæssig ulighed, når det findes i mit sind? Må jeg ikke engang eksisterer i mig selv?

TT pin

Følg mig på Pinterest

5 Kommentarer. Tilføj til mix ...

  1. Jeg plejede at være farveblinde af billederne jeg stillede i min foretrukne kasse på min computer. Så blev jeg self samvittighed. Jeg stadig vælge billeder, fordi jeg kan lide billederne, men det lader til, at for evigt billede, jeg vælge, der er ikke sort, jeg nødt til at vælge en sort en så godt.

    Tak til stillingen.

  2. Virkelig interessant observation, wow. Tak til skrivning, altid en fornøjelse at høre din stemme! xo

Efterlad et svar