TV Middag

Jeg kunne virkelig gå til en tv middag lige nu. 70s slags, ligesom sulten mand middage fra Swanson - Salisbury bøf, der har rummene med kødet i midten så ærter, kartoffelmos, en majs brød pust eller chokoladekage over kødet ligesom talebobler. Hvad var at majs brød pust? Det var ligesom cornbread men også normalt bløde indeni og sød som en dessert. Drømte jeg det? Måske. Jeg er ikke sikker. Mad erindringer kan være drømmeagtigt og vildledende. Det kunne have været hvad jeg ønskede at være i stedet for bare en lille del af creamed majs.

Det har været så længe siden jeg havde en, beholderne blev derefter ikke mikrobølgeovn! Det er så vanvittigt. De skulle bages i en konvektionsovn. Jeg elskede, hvordan alt slags smagt det samme, og det var ligesom et hjem-version af flyvemaskinen måltid, men uforudsigelige, da du ville have at gøre opvarmningen, og normalt jeg brændte måltidet lidt, bare for at brûlée det, bringer det uhyre sukker til overfladen og tilføje stykket og karamel. Hvis jeg havde en propan fakkel så ville jeg have bare optøet det på tælleren og svitsede toppen.

Salisbury bøf eller kalkun tv middag var at foretrække frem for den kalkun og kylling potten cirkel, fordi selvom tærter var lækkert, efter 40 minutter i ovnen, ville cremefarvede a'la king insides få utroligt varme og min tunge ville være blæret for dage, fordi det tog for evigt for at lave mad og med den tid, det var klar din tålmodighed ville have været testet og din appetit glubende og urimeligt. Jeg har altid tog det ud af ovnen i utide, og stolt holdt gennem dejagtig centre i stedet sætte det tilbage i, fordi ventetiden var bare for meget for mig.

Kunne du gøre dig disse retter nu? Ja helt, men det ville ikke have den samme tyngdekraft, den følelsesmæssige vægt, der kommer fra madlavning til dig selv for de første par gange. Den trækker kold pap ud af fryseren og læsning af kasser og forvarmning. Hvis du var rigtig lille, ligesom mig, du ville have trukket op en stol i køkkenet for at nå bagsiden af ​​fryseren, trække benene hen over gulvet og skrabe op den nye fliser.

Der var det bange, alene følelse, og den øjeblikkelige envisioning af en twilight zone stil apokalypse, hvor du er den eneste tilbage i live, og det er kun dig og alle disse tv-middage. Det er ligesom Burgess Meredith med bøgerne, og ovnen er dine briller. De første par gange var jeg altid bange ovnen ville eksplodere, men det var altid ok. Jeg spiste en masse af disse middage og også hotdogs med amerikansk ost - kogt og jeg må indrømme rå tider, som jeg ikke noget imod. Det er slags god og alle de samme virkelig.

swanson tv dinner

Find andre indlæg om Blog og tagget .

5 Kommentarer. føje til mix ...

  1. Jeg er stadig en sucker for frosne pot tærter og makaroni og ost. IKKE i mikrobølgeovnen; du er nødt til at tilberede dem i ovnen. Hvis du gør mac og ost lige ret, det danner en sprød, brunet skorpe på toppen. Heavenly.

  2. Jeg husker sooooo dem! Jeg kan huske at have til at dumpe kanel hele dessert anytime det var skomager, eller jeg ville bare gøre min far spise det.

  3. det er alle de samme lort til mig. det minder mig om den lorte madlavning a la Woody Allen, hvor det at være i staterne har været sjove efter flere års kedelige, egoistiske cunts - dette er et sjovt stykke i det er de uaktuelle fjollet tilsætningsstofgrupper deskriptorer jeg forbinder med pædofile producenter af denne harsk trash ... ..anyhow, det er alle de samme lort til mig. hvad der er mest lattervækkende - da jeg har haft en forreste række sæde til beklagelige gæstfrihed i os i år, hvis der er virkelig kunst og skabelse, hvorfor er så mange bekymrede med at sælge deres produkt, når så mange er ved at rive hinanden off .... således, for mig, er der ingen kunst i os, men dårlige TV middage. tak til stillingen. så hvorfor kan ikke nogle mennesker bare adskille fredeligt og har brug for at holde vedlagt til billig, fri kunst, 15 år senere - hvad har det produceret ?? en utrolig negativ atmosfære af pædofile junkier, alkoholikere, homofober, racister og chauvinister. funny udstationering, men det er madlavning, der minder mig om moderne amerikansk kunst.

  4. For så vidt angår frosne potten tærter gå, jeg kan virkelig godt lide Myers mærke, men de er kun tilgængelige omkring hvor jeg voksede op.

  5. Jeg fik en i mikro lige nu, bare for gamle gange skyld, jeg husker dem bliver et bedre køb i gamle dage og smage meget bedre

Efterlad et svar