Zines

Er du gammel nok for en person til at huske at læse zines? Jeg skrev engang en sang om dem, men jeg kan ikke finde demoen nu. Jeg bliver nødt til at omskrive det, hvis det er det værd. Jeg tror det. Zines var lille selv udgivet magasiner, til tider meget små og som en flok Xeroxed sider med et dagligt syn i midten for at lave en bog, til tider blank og med billeder lagt ud som en rigtig magasin, selvom disse var sjældnere. Siderne med hæfteklammer var mere almindelige, og kom ud temmelig regelmæssig, med sløret type, der til tider forsvandt ind i folden, og så ville du nødt til at afslutte sætninger på egen hånd.

Der var virkelig nogle fantastiske zine forfattere. Den ene var den fyr, der gjorde en lille Paged zine kaldet Pathetic Liv , fantastiske og trist og helt vanedannende. Han var store med ord, og jeg spekulerer på, om han har en blog nu. Jeg håber det. Han spiste en masse af ramen nudler og var forelsket i en anden forfatter, der også var en danser og de havde en smertefuld forhold. Han havde problemer med depression, som var magen til min, og jeg tror, ​​at når man læser om andre menneskers lidelser, og de har såret ord omkring deres sår som en bandage, at det kan være helbredende, både til forfatteren og læseren. Det er ligesom at gå til et ord hospital.

Der var en anden om stalking Henry Thomas, og jeg har læst, at den ene og så ville se Henry rundt i byen på udstillinger og spørge ham, om han vidste om det, og han gjorde og var morede og ophidset. Jeg følte mig som en omrejsende reporter for at zine, fordi jeg ville rapportere tilbage til forfatteren af ​​det, og hun ville offentliggøre mine resultater i de følgende spørgsmål. Jeg kan ikke huske, hvis vi svarede via mail eller rent faktisk talte i telefon. Jeg tror, ​​vi gjorde lidt af begge dele. Er det ikke underligt? Kommunikation gennem snail mail. Vi alle lykkedes det. Og år af breve og postkort og noter - langsomt, poetisk, folk talte til hinanden på den måde. De læste hinandens skriftligt og skrev tilbage.

Mine venner Behagelig og Iris sat ud et zine, som fuldstændig talte til mig - Puppet Terror, alt om frygten for bugtaler attrapper og dukker og alle former for dukker. De havde en tshirt og alting. Dette var en reel magasin, en sofistikeret publikation, med blanke sider og billeder af alle de forskellige forfærdelige manifestationer af dukker og dukker og ting, du kan animere dig selv, men havde også potentialet for selvstændig animation, der var så forbandet skræmmende.

Blogs nu erstatte zines, men jeg kan ikke sige, jeg har fundet den samme forbindelse til dem, som jeg gjorde med zines. Måske er det den måde, at jeg ville have til at bestille de zines fra Factsheet Five, eller faktisk gå købe dem på Tower Records eller Amok - og så var der en karensperiode, måske ligesom flere dage, skal du vente, når du køber en pistol, indtil du faktisk kan fyre den. Jeg spekulerer på, om dette våben karensperiode er en forbrydelse afskrækkende. Jeg tror, ​​det ville gøre du ønsker at skyde mere, den tid der går får dit ønske om at bygge, ligesom vente på zines gjort dem langt mere læsbar.

Jeg har aldrig lavet en zine mig selv, aldrig overvejet selv det. 90'erne var for mig en tåge af stoffer og anoreksi, mine rust farvet fløjlsbukser jeans aldrig hængende løst nok for mig på min ramme. Jeg læste en masse, fordi der ikke var noget at se på nettet, det ikke eksisterer for mig overhovedet endnu. Der var stakke af zines hele mit bjergskråning hus, som gled på tværs af hinanden i løbet af jordskælv, og selv når vinden ville blæse hårdere i foråret og efteråret.

pathetic life

16 Kommentarer. føje til mix ...

 1. Jeg er sikker på, jeg er gammel nok, men husker ikke zines Margaret, alligevel, fred og har en dejlig dag. ;)

 2. En af de eneste fantastiske thins om gymnasiet, for mig, var at sammensætte en 'zine kaldet Og Alex spillede guitar. Jeg forsøgte at få så mange mennesker, der var villige til at bidrage tegning og historier og digte og rants og så jeg brugte skolens kopimaskine at udskrive fra kopier. Det var en af ​​de eneste gange jeg følte virkelig kraftfuld og kontrol over min skæbne.

 3. Zines aldrig døde ud. De er her stadig. Jeg har deltaget i zine kultur læsning, skrivning og / eller distribution af siden 1996.

  Jeg ville ønske folk ville virkelig stoppe med at spille peek-a-boo med zines. Bare fordi du lukkede øjnene og flyttes, betyder ikke, at de stoppede eksisterende.

 4. Jeg husker en zine kaldet "Hippie Dick«, som var på den nederste ende af produktionsprocessen. Det var fyldt med masser af billeder af scruffy hippie typer rullende rundt i mudderet og hænge ud på steder som Russian River. Yum! Jeg synes stadig om det til tider og forsøge at finde nogle henvisninger til det online.

 5. kede af at blogge, jeg har for nylig ventet for min virksomhed at få en ny kopimaskine (jeg gætte du amerikanerne kaldte dem Xerox-maskiner), så jeg kan printe fra nogle af min skrivning som et zine. Jeg plejede at gøre en musik zine i midten af ​​90'erne, og det var de største gange

 6. Jeg voksede aldrig ud af zines, og ja, de er stadig rundt. Jeg har aldrig været i stand til at udtrykke mig bedre, end jeg kunne med en gluestick og saks. Jeg har aldrig relateret til medier mere end da det blev gjort med det samme værktøj. Jeg er begejstret over, at som en "voksen" Jeg kommer til at hjælpe med at fremme andre mennesker at finde, at stikkontakten for at give sig selv. Det er måske ikke altid være, hvordan jeg lever, men jeg vil aldrig holde op med at tilskynde folk til at lave medier, der repræsenterer dem, når mainstream ikke.

 7. Ja, der zines still going strong! Jeg har en online-distribution butik, hvor jeg sælger zines kaldet ting du siger. Der er også zine fests i forskellige byer over hele verden.

 8. På 41 Jeg tror, ​​jeg kan være gamle nok til at huske dem, men jeg tror ikke, jeg har læst en. Jeg har tænkt mig at slå dem op.

 9. Jeg har redigeret en SF zine, og det var sjovt. Jeg nød hele "gør det selv" bevægelse. Jeg gemte et par eksemplarer af Dyke anmeldelse, og jeg vil se på dem, når jeg føler mig nostalgisk.

 10. Masser af mennesker stadig gøre zines og der afholdes mange konventioner og fests hvert år over hele landet. Jeg har lavet dem siden 1994, og jeg er 47. Besøg We Make Zines - online zine samfund til at få en idé om denne forskelligartede og uafhængig gruppe af kunstnere, der, ja, stadig gøre zines. http: //www.wemakezines. com

 11. Og zinester kids gør zines. Min kid fik sin første zine, da han var ligesom 6. Nu, 12 foregår den 27., vi arbejder på en delt zine på den vidunderlige emnet scifi.

 12. Jeg husker zines godt. Jeg elskede dem. De var meget unikt. Det forekommer mig, at mere omhu med noget, der har en fysisk eksistens i modsætning til en blog på nettet. Det føles ægte og vigtigt. Blogs er ligesom spøgelser, alle online tilstedeværelse er genfærd. Jeg kan godt lide noget, jeg kan holde i min hånd, og slagtilfælde. Du ved, ligesom et zine. Jeg fandt ud af min svigerinde har udskrivning ud min blog og sætte det i et løst blad bindemiddel, så viser det til min bror og søstre, der ikke læser noget fra en computerskærm. Med denne viden gør det føles mere som en zine. Det har en fysisk form eller andet sted.

 13. Der er langt mere forladte / hvilende blogs end der er zines, som er ophørt udgivelse. Venligst stoppe taler om zines i datid! Zines og zinesters er i live og godt.

 14. Jeg gjorde en Margaret kaldet Kunstens Garbage Gazzette og et af de formål, det var at skrive sjove ting og til at tillade mig selv frihed til at staver forkert. Jeg sendte det til Fakta Fem og de gav det en rigtig god gennemgang og så fik jeg nogle virkelig mærkelige zines i mailen. Det fik også nævnt i New York Times med den forkerte mailadresse samt et ark jeg begyndte kaldet Kunstens ark til gaden. Jeg tror jeg har lavet lidt penge på Kunstens Garbage Gazzette men det var virkelig mere arbejde i sidste ende så det var værd at lægge ud. Jeg tror, ​​du kan læse alle 36 kopier på mikrotryk i Madison her på Statens Historiske Museum, og der er et bibliotek i New York, der måske har købt en kopi af det, men jeg virkelig træt af at gøre kopier af det, så jeg gik på pension den. Jeg vil nu skrive for en avis her i Madison kaldet Madison Street Pulse jeg ikke med vilje staver forkert længere, men jeg har udgive digte og tegneserier, og nu jeg skriver politiske artikler er det virkelig mere sjov, selvom jeg ikke bliver betalt, fordi jeg don ' t bekymre dig om at sælge den. Så jeg kan bruge min energi på at lave et levende væsen en kunstner og musiker maleri malerier og synge sange som begge betale lidt mere end at sælge et lille zine.

Efterlad et svar