Hund Besøg

Der er nogle hunde gæster i dag på huset, hvilket gør min hund børn skøre og vilde med spænding. Ny hund skod at snuse til ukendte haler jage og alles dyrebare små hackler gå op, hvilket gør alt hår på ryggen ligne de har geleret dem i bittesmå Mohawk. De ting om hunde er, at hvis du virkelig se, de er alle slags af de samme farver, men variationer af disse nuancer og de måder, de manifesterer sig selv er uendelig og uforudsigelig endnu på samme tid indeholdt. Disse hunde er alle forskellige, men der er noget gammelt om dem, der gør dem synes ligesom de er fra den samme hund bestand, at et sted i historien, de kom fra den samme hund sted. Det er alle den samme hund familie og hund gener og hund træ.

Da min store hund ralph var i live, ville han knurrer frygteligt på hunde sociale opkald. Han havde ingen tålmodighed til hvalpe, og ville slå nogen eller alle på ryggen på det mest mindre lovovertrædelse. Det virkede som om der var en rød tråd i hans bovsnitte kører op hans snude, og da det blev trukket det ville løfte hans ansigt op i en varulv grimasse, der ville forsvinde så hurtigt, som jeg kunne sige hans navn.

Littlest hund gæst, Emily, har også denne tråd, lige på næsen, en teensy søm til at vise sin utilfredshed over at blive snusede af min Chihuahua Gudrun, der ser positivt kæmpe ved siden af ​​hende legetøj racen runt krop. Jeg taler i en høj nasal tone, der gør denne søde besøgende føle sig trygge og hun vikler hele hendes væsen omkring min hals ligesom en lydpotte og jeg kan mærke hendes knogler vibrerer med min ånde.

Hvad en gave det er at være omkring dyr, der elsker mennesker, og jeg tror, ​​at hunde er den mest kærlige af alle. Jeg kan ikke tale om katte, som jeg er allergisk og har ikke nogensinde fået at vide på grund af den nysen og hævelse, der uundgåeligt begynder, når jeg er tæt på en, men hunde kan jeg bevidne have en kærlighed, der er uden sidestykke. Intet menneske har elsket mig ligesom mine hunde har, og jeg kan ikke være sikker på, om jeg har elsket nogen, som rent og uselvisk som de gør tilsyneladende uden anstrengelse. Jeg elsker, hvordan hunde ikke frygter intimitet. De er dristigt tæt og ugenert af deres hund følelser og ikke holde tilbage en ting nogensinde.

Det er derfor, det er spændende at møde nye og have hund besøg og små hunde arrangementer. Tilstedeværelsen af ​​kæledyr er livsbekræftende i de varmeste og mest lodne måde. Jeg gyset ved deres elegante pigge og hvordan deres hunde ben bevæger sig hurtigt under deres hund chassis. Jeg kan forstå, hvorfor folk hamstre dyr og indsamle mere og mere til det punkt, at de ikke kan fungere, og skal have deres elskede kæledyr fjernet af myndighederne og deres huse jævnet med jorden for at befri gulvbrædderne i ammonierede duften af ​​hundrede dyr eller mere tisse på det samme sted.

Det bliver til mig, når disse mennesker er nødt til at give slip på deres vigtige skabninger, og jeg græder til højre ad med dem på tv, da jeg ikke engang kunne forestille sig dette. Jeg kunne aldrig. Jeg husker de diehard folk under orkanen Katrina, stående på deres hustage med rifler, nægter at forlade deres dyr bagved og truer med at dræbe enhver, der forsøgte at gøre dem. Jeg får det. det er mig helt ned til jorden. Jeg kunne aldrig lade en af ​​mine gå. Du ville have til at dræbe mig først. Selv i døden, kan jeg aldrig lade dem gå. De er mine og forbliver min for evigt og altid. Det er mit ansvar og min store fornøjelse. Det er en ære at passe dyr, og dette har jeg aldrig tage for givet.

Da jeg var vedtagelsen af ​​Ralph, var han bare en baby sort prik af skind på et skrivebord. Jeg har udfyldt en formular og kløede ham under hagen, hvor jeg ville lære, at han elskede det bedst. Der var en pludselig uro, da en ældre grånende næsepartiet puddelhund blev bragt ind i dyret husly af sin ejer, og den frivillige forsøgte at berolige ham, da ejeren, som jeg aldrig har set, forlod hunden der uden så meget som et farvel . Puddelhund udlejet mest blodstivnende skrig, et hyl, som gør ondt mit hjerte og ører, blot én lang tone, holdt ud og vedholdende i isolation og opgivelse og frygt.

den frivillige rystede på hovedet. "Folk har ingen respekt for liv. Den hund er helt god. Helt raske. Hun bare ikke have ham. Ingen respekt for livet. Ingen overhovedet. "Hun kiggede på mig med trætte øjne, der havde set meget hund tragedie. Hun pet Ralph på hans hvalp fluffed bryst, og hun vidste ikke, at hans navn var Ralph, som han endnu ikke havde fået endnu navngivet. "Man tager sig af denne hund. Han er en god dreng. Han vil være en god hund for dig. "Jeg nikkede højtideligt og kiggede væk ikke sikker på, hvad der ellers skal gøre.

"Jeg kan fortælle dig, vil gøre et godt stykke arbejde."

Jeg vidste, at jeg ville også.

Den frivillige afhentet puddel, hvem ville ikke blive trøstet. Hunden spejlvendt og vred og vristede sig ud af frivillige arme og kørte fuld kraft tilbage til indgangen, skubber på den tunge træ og glas dør med al sin hund måske, som om det var det eneste, der holder ham fra hans ejers side.

dog visit 1

dog visit 2

dog visit 3

dog visit 4


Find andre indlæg om blog og tagget .

5 Kommentarer. føje til mix ...

 1. Wonderful indlæg Margaret. Jeg er med dig, et kæledyr er kærlighed og ansvar for livet. Jeg har selv en kat og hendes vedtagelse dag var magen til din konto for at få Ralph-folk bare slippe katte ud, fordi de var "ikke ønskede" længere. Utroligt. Et kæledyr er evigt taknemmelig for den omsorg, den modtager, og jeg kunne ikke skille sig af med mine mere end jeg kunne et familiemedlem.

 2. Smukt sagt. Jeg sidder her ser min store sorte hund Murphy gnave på en knogle. Jeg adopterede ham 5 år siden i løbet af de mørkeste dage i hele mit liv. Han gav mig en grund til at komme ud af sengen og holde i gang. Han havde siddet i den lokale dyr ly i næsten to måneder, da jeg adopterede ham. Han var omkring 3 eller 4 år gammel og havde klart været en eller andens hund, men ingen kom til at kræve ham. Hvordan kan du lade nogen kæledyr gå? Jeg ved ikke, hvordan folk kan give deres hunde væk, ligeglad, ikke gøre det grundlæggende som mad og vand. Hunde elsker dig uanset hvad. Jeg trådte på hans hale i går, og han kiggede bare op på mig og begyndte at logrer det og give mig, at hundehvalp smil.

 3. Disse ord du har skrevet kunne ikke være mere sandt. Jeg fik min pels kid Mimi på kun 7 uger gammel. Hun vendte 6 i januar. Selv om der er langt mere grå pels end da vi mødtes første gang, vil hun altid være min baby. Den længste vi nogensinde har været fra hinanden var 8 dage og det var kun, fordi jeg skulle være på hospitalet i et særligt slemt tilfælde af lungebetændelse. Jeg kan ikke forstå mit liv, når hun forlader mig. Hvem vil hoppe på mit bryst, plop deres røv ned og sove på min venstre bryst? Hvem vil forsøge at kvæle mig med ryggen fedt, og blænding når jeg flytter dem, fordi jeg har brug for ilt? Hvem vil sidde i stuen, giver mig "fodre mig" stare en solid 30 minutter før sin tid? Jeg vil altid have en hund i mit liv, men ingen kan træde i stedet for min allerførste som var min eneste ansvar. De er meget specielle væsner. Det var hende den dag, jeg bragte hende hjem ...
  http://www.weblogimages.com/vp?uid=YarrowPyxie&pid=443429&sid=lvD87swPX7

 4. Jeg er en livslang katteejer og jeg for nylig fik min første hund. Jeg var så glad med hvordan ubetinget min hund elsker mig. Jeg er ikke vant til at modtage denne form for kærlighed fra et dyr, og det er virkelig en vidunderlig oplevelse. Med katte, man nogle gange nødt til at arbejde for deres kærlighed (der, som underligt som det lyder, er stadig en berigende oplevelse), men ikke så med hunde. Hunde elsker dig det øjeblik, de lægge øjne på dig, og det er for evigt.

 5. Jeg tror ikke, det var muligt at tilbede dig mere. Holy shit, du er en genial forfatter.
  Så glad for nogen tweeted dette til mig, min hund Pinky har kræft & de troede, jeg ville grave det.

  Hun kommer hjem i dag.

  Meget respekt,

  Kristen Johnston

Efterlad et svar