Ralph

Du var og har været og stadig er mit livs kærlighed, selvom du er til resten af ​​verden, intet andet end en død hund. Er det ikke sjovt, at min sjæleven viste sig at være et dyr? Det giver mening. Jeg er blot et dyr også. Helt ærligt, jeg tror du fik den korte ende af soulmate stick. Du kunne have gjort meget bedre end mig, selvom du ikke ville have fundet nogen, der kunne have elsket dig mere. Jeg elskede dig mere end noget andet. Jeg elsker dig stadig. Mere end ord kan udtrykke.

Jeg ønskede at sige hej til dig, og lade dig vide, at tre år efter din død, jeg tænker på dig altid. Du bor i mit sind, hvor der er et vindue i min sjæl, solen i mit hjerte skinner ind i det, og du lå lige i den varmeste sted, din lange krop strækning i varmen, ingen smerter i hoften.

Jeg ser for dig i morgen, hver dag, min hånd nåede instinktivt ovre på den side af sengen, hvor du engang lå ved siden af ​​mig, vel vidende, jeg kunne ikke forlade sengen uden at vække dig, hvorfor du valgte at stedet når du først kom og opholdt sig der for hele din hund livet. Selvfølgelig, du er aldrig der, og dens været tre år, men jeg glemmer, og hver morgen jeg nå for ingenting, min forgæves rækkevidde. Hvis kun mine arme var lange nok til at nå dig, hvor du er nu. Jeg vil fortsætte rækkevidde for dig, morningtime groggy sensationsprægede på ingenting, indtil endelig i døden vil jeg finde dig en gang mere. Der vil komme en formiddag, hvor jeg ikke vil vågne, og det er den dag, vi vil mødes igen.

Bronwyn og Gudrun, din hund søskende, klarer sig godt i dit fravær. Jeg kan ikke sige, hvis de savner dig, men min sorg skyer alt. Alt hvad jeg gør, er at savne dig. I går Bronwyn kom ned til det rum under huset, hvor du holdt alle dine hemmelige legetøj, din elskede tennisbolde, din store bitey gummidæk. Jeg havde ikke været dernede siden din død. Din far og jeg kunne ikke gå derned. Det gjorde ondt for dårligt til at rense det ud. Det gjorde ondt for meget at indrømme, du ikke vender tilbage til os. Vi forlod det. Vi lod det ikke findes, så lod tavst at du kom tilbage. Det var den eneste måde at håndtere dit tab, for at fortælle løgne for os selv. Den uvurderlige tab af dig, det tog næsten alt det, vi havde inde til at få ved, at komme igennem det. Du var vores søn. Du vil altid være.

Jeg gik ned for at hjælpe Bronwyn kravle op igen, da hun ikke er nær så adræt som du var, og kan ikke komme op på hendes egen. Jeg så alle dine dyrebare tennisbolde du havde gemt dernede, mudrede små grønne skatte, pakket ind i krybekælderen, som hvis det var dit grav, som hvis du var en grand egyptisk konge, dine fornøjelser pænt lagt ud for dig sammen med din sarkofag, så du kan have dem i efterlivet. Jeg tror, ​​jeg kan flytte dine aske dernede, at genforene dig med dine ting, men det ville betyde jeg ville have til at flytte dem fra din gamle seng, og jeg kan ikke bære at skille sig af med dem. Endnu ikke min kærlighed. Endnu ikke min Ralph.

ralphbluesmall


Find andre indlæg om blog og tagget .

14 Kommentarer. føje til mix ...

 1. Åh, mit hjerte. Du har ofte kanalisere dele af mig, men denne ene er en direkte og fuldstændig transmission. Af den måde, jeg er en high school engelsk lærer, der har læst nogle af dine blogindlæg til min smukke teenagere, især den "hænge på og ikke dø endnu" flavored dem.
  Min Ralph hedder Cisco. Han har været væk i to år og nitten dage. Dyrlægen hjalp ham glide fra dette liv elleve dage efter hans sekstende fødselsdag på græsset i min forhave med alle træer og blomster blidt vinke ham videre til den næste. En lille rød edderkop mide kravlede over hans pote da jeg spooned ham og hylede som min sjæl rev i to. Denne hund var mit vidne. Han er den eneste, der kender alle mine hemmeligheder. Min søn døde i mine arme af hjertesygdomme, da han var en baby, og uden Cisco, ville jeg have mistet mit sind og vendte aldrig tilbage. Ciscos aske opholde siden dem af min søn, venter på mine, når de vil alle være en dag kombineres og comingled. Han var en hyrdehund ligesom Ralph ser ud til at have været ... en sort og hvid Border Collie, som klog dreng, finder mig i mine drømme, hans hofter også smerte-fri, sprang muntert mod mig at placere sin helbredt stærk krop under mine nå fingre , lover mig, at en dag vil vi fortsætte vores rejser sammen. Tak, og jeg forstår ... og måske Cisco og Ralph er sammen, sniffing ting og løfte deres ben i deres Elysian Fields, venter på deres jordbundne kammerater.

 2. Margaret,
  Jeg er helt empati. Jeg har mistet min Sphynx kat Boudicca 2 måneder siden. At være en enlig kvinde uden børn, Bobo var min partner, soulmate, bedste ven og familie. Jeg savner hende så meget hver dag og stadig tale med hende nogle gange og tænke på hendes ånd at være omkring. Der er andre som mig (og dig), der forstår magt og ægtheden af ​​kærlighed et kæledyr. Jeg trække mine skuldre mod dem, der tænker på kæledyr, som "bare en hund" eller "kun en kat", da de blot havent erfarne kærlighed i denne form endnu.

  Meget støtte og kærlighed til dig og din usynlige men forbundet til dig altid Ralph.

 3. Så ked af at høre om dit tab. Ralph var "ikke bare et dyr". Han var en stor del af dit liv. Det er menneskelig arrogance, der gør os til at tro, at kun mennesker besidder evnen til at elske. Jeg er sikker på, Ralph elskede dig så meget som du elskede ham.

 4. Min soulmate var Spike, en smuk mops gået fra denne verden for tidligt. Jeg læste din historie Ralph og umiddelbart relateret ... Bare vide, at vi vil blive genforenet med vores elskede venner gør hele forskellen. Tak for din rørende indlæg.

 5. Jeg vil være dig i (fingrene krydsede) flere år. Vores Scooterpooh vil være 8 år ... Jeg reddede ham på en landevej i Tennessee mens besøge. Han var 1 pund og min første hund - han er 13 pounds nu. Jeg blev gift i marts i år, og for de to plus år min kone og jeg har været sammen betragter vi ham vores søn. Bare tanken om, hvad der vil komme skræmmer os begge. Det er ikke rimeligt, at disse sjæle bo så kort, men deres formål er at elske os betingelsesløst og forhåbentlig lære os et par ting - for mig er det tålmodighed. Jeg må indrømme, jeg frygter smerten sit tab vil forårsage os begge. :(

 6. Jeg er polyanimalous - Jeg har haft flere dyr, der har forladt deres præg på mig som dette, hvoraf to jeg lige nu frygter at miste, fordi de er ældre. Jeg husker at miste min Hex, da jeg var 13 - finde ham pludseligt og uden varsel gået for hurtigt, og bliver fuldstændig knust af det (den ene gang i mit liv, jeg tror, ​​at mine forældre har valgt at medicinere mig, fordi jeg bare * tabt * det) - og miste mine Småsten, mens jeg var væk på grad skole, så hurtigt, at jeg ikke kunne komme hjem for at sige farvel.

  Tænker på dig, Margaret.

 7. De, der lever med og elsker dyr (og lære af dem) er en speciel race (ingen ordspil bestemt).

  Jeg kom til min virksomhed senere i mit liv; gør PET portrætter, der langt fra søde. Disse billeder kombinerer en væsentlig sætning, der repræsenterer noget fra de delte liv hvert dyr og deres ejer. (Jeg hader ordet "ejer", da vi ikke ejer disse skabninger, men bør være beæret over at leve ved siden af ​​dem ...)..

  Jeg har fundet en stor del af mine klienter kommer til mig til portrætter efter deres kæledyr er død, ofte mange år efter ... .because mennesker i deres liv har stoppet beder om deres smerte, og hvis de nævner det, bliver de skældt ud til enten "at få et nyt kæledyr" eller beskæmmet til tavshed (som i "hvordan kan du stadig være lastet på om den hund, når der er mennesker, der dør i Irak?)

  Ralph har de venlige, kloge, drømmende øjne en soulmate.

  Ikke fair, ikke fair overhovedet. ...

 8. De, der lever med og elsker dyr (og lære af dem) er en speciel race (ingen ordspil bestemt).

  Jeg kom til min virksomhed senere i mit liv; gør PET portrætter, der langt fra søde. Disse billeder kombinerer en væsentlig sætning, der repræsenterer noget fra de delte liv hvert dyr og deres ejer. (Jeg hader ordet "ejer", da vi ikke ejer disse skabninger, men bør være beæret over at leve ved siden af ​​dem ...)..

  Jeg har fundet en stor del af mine klienter kommer til mig til portrætter efter deres kæledyr er død, ofte mange år efter ... .perhaps dels fordi folk i deres liv har stoppet beder om deres smerte, og hvis de nævner det, er de chided til enten "at få et nyt kæledyr" eller beskæmmet til tavshed (som i "hvordan kan du stadig være lastet på om den hund, når der er mennesker, der dør i Irak?)

  Ralph har de venlige, kloge, drømmende øjne en soulmate.

  Ikke fair, ikke fair overhovedet. ...

 9. Ooh, den dyrebare, dyrebare dreng! Han er så smuk.

  Min datter og jeg talte lige om min bekendt denne morgen over morgenmaden. Jeg var nødt til at stoppe, før vi fik til den hårde del, fordi jeg ikke ønsker at have mindet om at miste min MingNa til at hænge over mig hele dagen, men det var for sent. Jeg vil give hende søster ekstra loveys denne aften.

 10. Hvis jeg husker rigtigt, Ralph var en redning, at takket være MC havde et lykkeligt liv, og et varmt sted at sove.

  Gør hvad du kan for at stoppe dyremishandling. Redning, donere, hvad du kan for at en lokal dyrevelfærd bureau som du kan lide.

  En hjerteskærende antal hunde er smidt væk og forladt.

 11. Tak for denne triste men vidunderlige indlæg. Jeg må sige, jeg har ofte stærkere følelser for dyr end for mennesker. De elsker betingelsesløst. Vi betyder alt for dem! Jeg føler mig ansvarlig for mit kæledyr og anser det for en mangel på min side, når de er syge, og især når de dør. Det er dumt, jeg kender. Men jeg har grædt mange tårer over kæledyr jeg har mistet, og følte en sorg mere ren end nogen anden sorg, jeg har haft. Hvis der er en Gud, kan jeg kun håbe, hun føler den samme kærlighed for os, som vi føler for vores kæledyr.

 12. Over the Rainbow broen er der en picnic plet med mit navn på. Venter der, når de ikke er ude at danse i vinden, er flere elsker, end jeg kan tælle. Nogle jeg skylder for ikke at vide Thier behov så godt som jeg skulle have, og andre har lært mig mere end jeg nogensinde kunne undervise dem. Ravn, du var den hund af mine drømme, den ene, der gik overalt med mig og lærte mig alt om hunde og hvordan man elsker dem og omsorg for dem. Hvad en enorm, smuk bæst du var. Hvad en vanvittig tid i mit liv, du var vidne til og stod ved mig ... .Winston, undskyld jeg forlod dig bagefter, du var en lidt skør og sandsynligvis farlig, men du var så dang søde og næsten menneskelig i din crankiness. Jeg var på vej tilbage til dig, men du kunne ikke vente :( ... Miss Tessa, du elskede mig mere end livet selv. Du tolereres alle hundene, der fulgte efter dig med en modstræbende accept af, at du altid vil være 2., 3. eller sidste. Men du hang derinde i 15 år. Altid ser mig og venter på din tur til at hente bolden. Du trænede mig og dig trænet hver en, der kom efter dig ... .God HUND Tessa Rae.
  Ahhhh Spencer. Du er / var hvad kærlig en hund handler om. En eller anden måde hver hund og menneske jeg nogensinde har elsket kom sammen i dit smukke ansigt. Min lille mand. Glad og sjov kærlig i din ungdom, kærlige os med sådan ubetinget kærlighed. Regerende roost med blot et blik og en krølle på læben. Du kan endda stjal Daddys hjerte fra mig, og jeg var ligeglad lidt ... .Vi savner dig forfærdeligt, Haze savner dig ... måske endda Nyah savner dig ... .Dette man bringer tårer til mine øjne hver gang jeg tænker på ham. Denne ene lærte mig den sande betydning af kærlighed.
  Og til alle de hunde, jeg har haft, som ikke er nævnt her ... Jeg ønsker omstændighederne havde været anderledes for os alle. At jeg havde fået at vide dig bedre, været i dit liv længere eller vidst, hvad jeg ved nu. Jeg savner dig alle.
  Og skulle jeg gå i dag, og krydse den bro, der er tre mere at slutte sig til dig ... hver elskede forskelligt og separat. Hver en lektion i kærlighed hele sin egen !!!!

Efterlad et svar