Min Motorcycle Club

Jeg var ude i det østlige Atlanta, hvor jeg har brugt mere tid på det seneste, på barer og restauranter og rock shows med mine yngre venner. De fortsatte ind i natten og træt, præmenopausale mig ledes hjem. Jeg kan ikke holde op med dem, men jeg forsøger stædigt til happy timer, deres første drinks og min senior borgers særlige, men så snart jeg er off til min seng. Denne nat jeg opholdt sig ukarakteristisk sent (men tidligt for alle andre), for at sige farvel til min kære unge ven Ben. Hvis jeg skulle have en søn, ville jeg ønske, at han ville være ligesom Ben. Han er alt, hvad jeg ønsker i afkom, og derefter nogle.

Jeg hemmeligt betalt regningen og forlod mine elskede venner til min elskede Kindle Fire. På min vej ud af parkeringspladsen, kørte jeg med en stor skare af unge mænd, sipping velovervejet og langsom på Whynattes og Gatorade, da visse aktiviteter og alkohol ikke blandes godt. Jeg kender dette for en kendsgerning, Truly Madly og dybt. Meget dybt.

De stod på gaden foran de vidt åbnede dørene til en motorcykel garage, chatty og sprudlende. De svævede omkring deres imponerende, sagkyndigt og omstændigt tilpassede cykler, hakkede op tohjulede vidundere skinnende med krom og stærkt bygget efter markedet rør, der er tilbage sænket og møjsommeligt pisk syet solo sæder, flammende peanut tanke toppen chassis, der havde enten ulige strukturelle neo futuristisk slange af Ducati eller den nette café racer tarme af BSA eller Triumph eller Norton.

Ekstraordinære maskiner hældede på deres sidestands, søde fyre i deres slidte læder alle omkring dem, budding skål hjelme (usikre og ubrugelige, men søde som helvede - gå til den fulde pålydende hjelme venligst, og holde disse budding skåle for fotos cuz de er cool ) usikkert hængende på styret ved chinstraps - disse er et par af mine yndlings ting.

Hver cykel skære en dramatisk bella, som hver var lidt fantasi, en Frankensteins monster lavet af jern og stål, bygget til vinden, helt repræsentativt for sin ejer, de eneste begrænsninger bliver grænserne for grundlæggende teknik og faren ved behændig fantasi . De havde svejset sammen de dele af motorcykler, som de elskede, skaber cyklerne hver i deres eget billede. Det var mand spiller gud gennem motorcykel mekanik, og på dette, den syvende dag, de hvilede.

Dette var en relativt rolig forsamling, som det var stadig temmelig tidligt, og de var alle sandsynligvis nørdede gearheads alligevel, da der ikke var nogen piger i syne. Den højt hip-hop har jeg altid forbundet med øst Atlanta parter var afdæmpet, så de kunne fortsætte konversere om deres cykler, hvad der gik galt med dem, hvad der gik godt, hvad du kan gøre, hvad du ikke kunne gøre, hvad de var planlægger at gøre, hvor de købte dele, der gav dem gode tilbud, der rippede dem ud - så mere højtideligt - der gik ned, og som næsten gjorde. Godmodig galgenhumor og ydmyg respekt for manden med leen og bur (personbiler) foran dig uventet at dreje til venstre, den bane af alle, der rider, og hvad vi er (eller burde være) konstant ser efter, historisk og aktuelt.

Jeg stoppede min bil og rullede ned ad mine vinduer for at gawk på de fine, fine motorcykler. Det vakte en del nysgerrighed med gutterne, og de dukkede deres hoveder ind i min bil for at invitere mig til deres parti. Det var klart, at jeg ikke ville hjem når som helst snart.

Jeg inspicerede og spurgte efter alle cykler, og de var glade for at dele deres store motorcykel viden med mig, visdom gået ned, erfarne biker til nye biker. Jeg fortalte dem om min 1966 Honda drøm 305, men de havde endnu at se en i deres garage, og de var alle alt for ung til at huske dem, når de først kom på markedet. Jeg nævnte min kommende Harley Sportster, og de blev endnu mere animeret og lyst begejstret. Generelt Harleys, Ducatis og vintage britiske cykler var, hvad de var i. Vi talte længe om Iron 883 og otteogfyrre og tooghalvfjerds og superlave som om de var venner, vi havde til fælles. Vi mindedes den berygtede selvmord kobling på Harley-Davidson gastank bygget i 1930'erne, og jeg spurgte, hvis de havde læst bogen om Vincent i laden.

De bønfaldt mig at ride Honda snart forbi, og at de tilpassede og hakket og faste alt, uanset år, mærke og model. Jeg kunne købe reservedele online og bringe dem ind og de ville arbejde på det. De ville ændre olie og tune op og tilføje tilbehør. Uanset hvad jeg havde brug for, ville, higede, ville de være mere end glade for at tvinge mig. De elskede cykler, og var endda godt med scootere også, som i hipster Atlanta er turen valg. Det er Mod som Brighton her. Jeg havde ikke forventet, at der bliver en edsvoren og født Rocker mig selv, til benet. Jeg underskrev en autograf. Jeg fik et telefonnummer. Jeg lovede jeg ville vende tilbage. Jeg vil. Jeg ved det.

En dreng var ekstremt flirtende, og bad mig komme hjem med ham. Jeg gjorde det ikke, for selv om jeg tale og gå med megen prale og swagger, Jeg er faktisk talt, og så jeg ikke gå nogen steder længere med drenge eller nogen ærligt. Jeg nåede min hånd ud for at røre ved hans ansigt, dejlige som en pige, hans fejlfri hud glat mod min ru, barket musikers hånden. Jeg spurgte hans alder, og han sagde defensivt, "21 ......". Jeg kastede mit hoved tilbage og vrinskede som en hest, og derefter sagde stille, "Vær forsigtig på den cykel. . Du ikke rod op at kønne ansigt "Han nikkede højtideligt, så efter en meningsfuld pause sagde klart -

"Nå ... du være for forsigtig. Fordi du er smuk. Så smuk. Kom og bo et minut med mig. Bring skønhed herovre, ved siden af ​​mig. Kom. Venligst. Venligst? "

AH. Mit hjerte. HAN er absolut gorgeous. HVAD et stort øjeblik at være i live og være mig lige nu.

Jeg ønsker at se det barn på vintage cykel stævner i mange år fremover. Jeg ønsker at se hans hår gå grå og bittesmå linjer begynder at dukke omkring hans baby ansigt. Jeg ønsker at vinke til ham på hans fantastiske og højt brugerdefinerede cykel fra min leddeløs vintage ganger, da vi passerer hinanden på Euklid. Måske kunne vi revidere denne gensidige tiltrækning, når jeg er i min 60'erne, og han er i 40'erne, når vores aldersforskellen ikke ville rejse så mange øjenbryn. det er en dejlig ting at overveje. Jeg sagde farvel og visualiseret en glødende lys omkring ham, for at beskytte ham, så godt som jeg kunne.

Sød ung fremmed, være godt. Ride sikker. Lad os mødes igen, før og senere. Lad mig være vidne til dine dage, måneder, år, da solen vender omkring dig, som tiden tager dig fra dreng til mand til ældste. Jeg ser frem til dette.

Jeg tror, ​​de fleste folk ville antage jeg talte om hvide fyre, der kører og ejer det meste af det, vi kender som motorcyklen handel. At være en biker er at være en minoritet i og for sig, og ofte er der en uudtalt grænse for, hvor mange mindretal identiteter, du har lov til at kræve. De motorcykel entusiaster, jeg mødte, var alle African American, yngre end mig, og selvfølgelig vidste, at deres vej rundt cykler langt bedre end mig. Race i ridning er ikke diskuteret, sandsynligvis fordi ligesom alt, er det anset for provinsen hvide mænd, men jeg ved, at dette er ikke helt sandt. vi lever bevis på det, og vi holder den blanke side op, så længe vi overhovedet kan.

Historien om motorcykler blev for evigt ændret af Cliff Vaughs og Ben Hardy, Sorte mænd, der forestillede byggede så mesterværket helikoptere fra den ikoniske film "Easy Rider" - vi taler om de dudes, der realiserede drømmen om chopper - endnu den varige arv og lokalhistoriske af mainstream bikerkulturen i Amerika ikke omfatter dem. Hvorfor er Vaughs og Hardy kendte navne? Hvorfor skal køre så ofte skjule og camouflage glans? Hvorfor føler jeg, jeg vil stille dette spørgsmål indtil slutningen af ​​mine dage og aldrig blive besvaret sandfærdigt? Måske er det på en gang min fejl og frelsende nåde - jeg spørger tingene alt for direkte.

I Georgien, 70% af alle motorcykel dræbte er unge afrikanske amerikanske mænd, hvilket er forfærdeligt og dyb, fordi de ikke udgør 70% af alle ryttere, ikke af en lang skudt. Døden ved cykel er altid muligt, da vejen og dens rigor er lige muligheder destroyer, men den racemæssige forskelle her sickens og skræmmer mig.

I syd, racemæssige forskelle er egregiously mere tydeligt end i andre steder jeg har boet, men på en uventet måde. Hvad jeg har bemærket, er en forholdsvis naiv og nye portugiser, er, at der er langt mere interracial koblinger, måde mere interracial venskaber, måde mere racemæssig harmoni i almindelighed her, alvorligt mere end Los Angeles, som kunne konkurrere med 80s apartheid i segregated- ved-hurtigruter bybillede, men løb i syd er også nævnt mere, bemærkede mere, diskuteret og dissekeret mere, og ikke altid i det bedste lys.

Værende af farve og bor i syd, er at vide, at du anses anderledes, andet, outsider. Race er uundgåelig her, muligvis på grund af historien, som stjerner og barer stadig flyve i nogle dele, og måske vejret også. Du kan ikke bundte op. Det er varmt. Alle går rundt uden ærmer. De ser din farve kommer fra langt væk. Der er en irriterende ærlighed iboende til jorden. Folk bare taler om tingene, som de er. Folk kommer i forskellige farver. De bliver behandlet efter deres farve. Ikke altid dårligt, men der er en forskel. Der er altid en forskel.

Den berører ikke hvad du ville forvente. Der er en interessant accept af løb her, og tanken om, at ja, vi er ikke det samme, men vi må leve i det samme sted, så lad os virkelig gå efter det og leve sammen. Lad os blive gift og få biracial børn og hænge ud med folk, der ikke er den samme, fordi der ellers ville vi gifte sig og få børn med og være venner med? Vi er nødt til at komme sammen, fordi vi er alt, hvad vi har.

Der er en mulighed og afregning til de etniske skel i syd, fordi generelt, behøver sydstatsfolkene ikke lade deres etniske skel komme i vejen for deres liv. De lader ikke racemæssige divisioner deler. De behøver ikke ignorere dem, som de gør i Los Angeles eller London, cloaking farven på huden med en patina af usynlighed, hvor mindre hvid du er, jo mindre du bliver set.

Sydstatsfolkene påstår ikke, at racisme ikke er reel, eller at de er post racisme, som er den mest latterlige løgn af alle. Racisme er død på fast i syd, smertefuld og skurrende, som det er alle andre steder, men det er også mærkeligt ligegyldig, fordi ingen lader det stoppe dem fra at have en god gammel tid eller kærlig på hinanden. Det er derfor, jeg slags passe ned syd. Sådan da.

Jeg passer ind i de afrikanske amerikanske motorcyklister, og jeg forstår dem alt for godt. Jeg er syg af at blive defineret af denne hud, denne identitet, disse antagelser andres. Cyklen sætter mig fri. Ved hastighed, ingen ser mit løb. Med en fuld face hjelm og ridning gear på to hjulene under dig så hurtigt som hjulene kan gå, er der ingen farve undtagen sløring af linjerne malet på vejen, som du skal holde øje, sammen med alt i horisonten, og omhyggeligt, ellers alt, hvad du vil se, er rød, dit blod på asfalten, og at du kun vil se kort, før alt svinder til sort.

På cyklen jeg føler uovervindelig, kraftfuld, med titlen - tør jeg sige det - hvid. Når jeg ride min cykel jeg føler, hvad jeg forestille mig en pengestærkt hvid mand føler, ligesom det berømte Atlantan, Ted Turner selv, ligesom det er min verden, og jeg ser det fra min Harley, hvis kæden ikke knækker. Du kan ikke tro, hvad en rush det er. Det er ikke muligt at forklare det til nogen, der ikke får den konstante påmindelse om ulighed, løb repræsenterer. Hvad kunne jeg sige? Ridning motorcykler gør mig virkeligt. Det gør mig ligesom jeg var altid meningen at føle. For en anden, det gør mig til at føle dig.

Jeg bønfalder alle motorcyklister, især motorcyklister af farve til at køre sikkert. Se vejen. Se jer selv. Watch out for hinanden. Lad os leve at ride endnu en dag. Der er et ordsprog, "ride ligesom du stjal det." Jeg ønsker ikke at vedtage, at for os. Det er alt for indlæst af en erklæring. Der er for meget stereotyper og racisme er involveret i, at for at komme ind her. Lad os ændre det op. Lad os køre ligesom vi ejer vejen, ligesom motorcykelbetjente, som efter min mening er de mest praktiserede og dygtige motorcyklister. Når de er ude på deres beat, alle bremser ud af respekt og en sund foranstaltning den rigtige form for frygt. Det er, hvad jeg ønsker for dig og mig. Må ikke ride ligesom du stjal det. Ride ligesom du patruljere det.

8 Kommentarer. føje til mix ...

  1. Tak for udstationering dette. Meget, meget godt sagt! (Velkommen til folden, btw.) Jeg kunne ikke være mere enig. Håber, at kraften i positiv indflydelse, som du øve vil redde nogle liv.

    Ride godt,

    J ~

  2. motorcykelbetjente - så mange steder med disse smukke støvler. tak for at pege det ud af om helikopteren access og en anden storslået fortælling samt at se, at gennem de klippefyldte bjerge, jeg altid forestille mig hvor dejligt det må være for motorcyklister bevæger sig gennem sådanne fantastiske kulisser fjernet fra et bylandskab. Jeg har været en fremmed i staterne i 11 år (eller mere, måske) ... jeg elsker det, men adskillelse har gjort mig syg. så jeg er mærkelig. endnu, har en fantastisk sommer og mere - jeg elsker dig.

  3. Smukt skrevet, er jeg frygtelig til at udtrykke mig selv i det skrevne ord. Jeg er altid bange, når jeg ser unge fyre på højtydende cykler flyvende ned 85. Hvis du har nogen interesse i at se nogle temmelig sjældne vintage sportsvogne i Atlanta vi ejer et par stykker.

  4. Som en gammel hvid biker kan jeg kun sige, tak for at skrive dette. Og skulle du gøre din vej op 85 til North Carolina Jeg håber du vil tjekke os ud.

  5. Margaret, når du vil udgive en bog? Vi er alle døende til at holde dine tanker og smukke ord i vores hænder.

  6. Margaret: My gosh pige ~ du har så meget at sige. Der er en masse her i denne lille post. En masse fantastiske kommentar. Ved ikke, hvor bevidst man er om dette, men du kan sælge din skriftligt nemt. Jeg finder så meget potentiale for din skrivning, uanset om det er i magasiner af alle slags ~ rock n-roll, tatovering, biker, queer, pige lort, dans, modellering, poesi, rejser, San Francisco, tv, skrive en roman! uanset hvad! Jeg finder din at være den bedste blog derude (her), og jeg læste en håndfuld godbidder regelmæssigt =) Med venlig er langt min fave. Bare at sige! Tak for deling, Doll! Se dig på 10/5 i Cleveland! Din loyale og trofaste fan siden '92, Maradoll i Columbus, OH :)

Efterlad et svar