Sauce

Jeg har ikke lavet en sauce, men hvis jeg kunne ville jeg gøre og autentiske bolognese, som er min favorit, hjertelig og rød og kogte ned i mange timer, hvilket gør min mund vand hele dagen lang. Jeg kan faktisk svitse en skinke knogle og kog det ned, indtil kød og sener og marv smelte ind i glemsel af sauce.

Det er en big deal at lave sovs. Italienerne ved jeg sige "jeg gør sauce 'og så jeg acceptere, at jeg ikke se dem hele dagen eller måske hele weekenden. Jeg får det. De laver sovs, jeg vil se dem, når den er klar. Dens ofte familie opskrifter, eller noget cribbed sammen fra online madlavning blogs og gamle, velduftende farvede kogebøger. Jeg har ikke gjort det så jeg kun spekulere.

Min favorit er ikke engang hjemmelavede. Den serveres i Trump Soho Hotel, den frygtindgydende elektrificeret glasagtige tårn Jeg bo i til tider i New York, den største af alle de byer, hvor theres en udgiftskonto af nogle type, og jeg behøver ikke at køre til hjørne deli for kartoffelstivelse chips og dårlig hovedpine fremkaldende vin til middag.

Room service vil bringe mig en indvandrer perfekt rigatoni bolognese, pasta en lille hårdhed til tanden, store rør af semulje mel og æg, fyldt til bristepunktet med de bedste sauce, jeg har haft.

Der vil være en dybt grønne broccoli rabe, bittesmå krøller af sprøde løg på det. Jeg vil dumpe grøntsager til højre ind på pasta samt al den ost, som jeg kan tigge fra hotellet køkkenet. Der vil være rød peber flager på der også - mere end jeg pleje at indrømme.

Jeg vil blande det hele sammen og spiser det med den mindste gaffel, som en fisk gaffel eller en dessert gaffel. Jeg er ligeglad. Jeg har ingen stolthed, når det kommer til denne slags sen nat hotelværelse spise. Der er ingen vidner, gemme roomservice tjeneren, og de får en heftig tip til deres tavshed og medskyldighed.

2 Kommentarer. føje til mix ...

  1. Ahhh, sovs. Der er denne sauce, lavet på vores lokale mellemøstlige restaurant. (Sahara i Charleston, WV, hvis du nogensinde finde dig selv fast her.) Det er en tomat sauce, og de bage aubergine i det med lidt ost på toppen og kalder det Moussaka. Grækerne ryster på hovedet, for det er ikke rigtig Moussaka, men Åh min Gud, jeg er ligeglad. Jeg er glad for det er ikke Moussaka. Fordi det er så meget FUCKING BEDRE. Det er sindssygt!

    Det er så rig, ville du sværger de kogte en hel lam i det, valgte derefter alt kødet. Kød, vin, eller noget hemmeligt og røgfyldte - fordi smagen er så rig, at jeg ikke selv ønsker ris eller nogen form for kulhydrat for at komme i vejen. Det gør mig rulle mine øjne tilbage i mit hoved hver eneste gang. Men jeg har stoppet tigger om hemmeligheden. Jeg er bare taknemmelig de Lad mig spise det!

Efterlad et svar