Blood Work

Jeg har sådan en anden type job, end de fleste mennesker. Jeg arbejder hele tiden, stort set hver eneste vågne time på dagen er arbejde. Selv de timer bare sidder og venter på fly og biler, til kameraer og publikum, der er alt på uret, på en eller andens ur, komme til et job, der forlader et job, transittiden er stadig jobbet.

Jeg forlader en arbejdsplads i dag plukke latex stumper og stykker fra mit hoved, og jeg er på vej til den anden arbejdsplads, hvor de vil bruge opløsningsmidler og fjerne proteser korrekt, som jeg var i en rush, da jeg forlod for at komme dertil, og var villig til at se ud en semi-solbrændt peeling etape vacationer for at spare tid, mens du rejser.

En vild actionfilm jeg gjorde i 90'erne havde mig dækket i sukkerholdige falsk blod og blodige real svinetarme, skyde hele min krop og ansigt. Duften var af hostesaft og et slagteri, temmelig utrolige og utroligt i sin elendighed. Jeg havde en lang nat shoot og kørte tilbage i morgen til at rapportere til endnu et andet job. Jeg havde ikke haft tid til at vaske blodet, falske og ægte, fra mig, og så jeg sad i min bil i morgen myldretiden Los Angeles trafik, immobiliseret ved andre biler, langsomt tørring og stikning til min læder interiør.

Jeg sad i over to timer på motorvejen, og selvom jeg var dækket i blod og indvolde, ingen tog varsel. Øjnene i bilerne ved siden af ​​mig forbigået min Splattered ansigt uden at standse eller fange på en antydning af nysgerrighed. Ingen brød sig, men jeg gætte, jeg ikke heller. De blodige håndaftryk opholdt sig i min bil længden af ​​min lejekontrakt, og de ville holde mine hænder til hjulet, når jeg kørte.

3 Kommentarer. Tilføj til mix ...

  1. Ya ved, jeg kan forestille mig, hvis et barn så dig, jeg håber, de bemærker. lol de bemærker alt. Du er deffinitely på en vild tur! : D

Efterlad et svar