Asheville & Carrboro Dates omlagte

.

Da jeg var nomineret til en Emmy jeg nødt til at flytte nogle af mine datoer for min mor tur, så jeg kan tage min rigtige mor til prisoverrækkelsen. Det betyder, at jeg nødt til at flytte Asheville og Carrboro til januar. Så ked af at alle, der planlagde at se mig i september, men jeg vil gøre det op til dig i januar. Jeg har ikke spillet North Carolina så meget, og jeg virkelig sætter pris på muligheden for at komme tilbage og have det sjovt med jer alle. Ooh måske mine venner fra superchunk vil komme til showet! Man kan kun håbe!

Her er de nye datoer:

23 januar: Asheville - The Orange Peel

24 januar: Carrboro - Kattens Cradle

Hvis du allerede har billetter de vil blive hædret på de nye datoer. Hvis du har brug for en refusion, bedes du kontakte box office, hvor du oprindeligt købte billetter.

Datoer vil blive opdateret på The Orange Peel & Cats Cradle websites af denne eftermiddag.

Efterlad et svar