Pund

Der er masser af adoptere hunde på de Los Angeles dyreinternater lige nu, især de små, små chihuahuas, deerheads og appleheads, holdt mange til et bur, som de synes at nyde at være sammen, og er normalt ikke holdes i isolation, ligesom den storslåede St Bernard eller den majestætiske Pitbull.

De kører alle over sig selv, små ben holder bittesmå organer vejrs, til tider gøen men oftere ikke, hoppe op på metalstænger til at få et nærmere kig på dig.

Jeg kan ikke få en dag, jeg forlader byen i morgen, og jeg kan ikke håndtere et andet kæledyr lige nu, men åh, hvis jeg kunne, ville jeg tage dem alle.

Jeg har en alvorlig hamstring streak, lagt sig noget af byge af reality shows om emnet, og frygten og skammen over at være en af ​​de mennesker, der blev opdaget i deres beskedne hjem med hundredvis af dyr, ude af stand til at klare sandheden om det, holder mig fra at handle på mine impulser.

Jeg ønsker at være dækket i hundehår i mundkurve og nuzzles. Jeg elsker hunde, og der kan aldrig være for mange, men det er den fare i min tænkning.

Men hvis jeg kunne, ville jeg, og jeg vil begynde med de Chihuahuas i Los Angeles. Der er en lige nu så jeg to gange i mine efterfølgende besøg på pundet. Hun er en teensy lidt skrøbelig rødhåret chi mix, og hun er iført en tshirt, der er for stor til hende afpillede rammen, og halsudskæringen af ​​den har strakt nok til hendes lille hund skulder at kigge igennem, så effekten er, at hun har fået en meget smarte off skulderen tøjet. Hendes elegante knogler kan ses under hendes bløde røde pels, og hendes tåre farvede øjne ser enormt på hendes fuglelignende chi ansigt. Jeg ønsker at øse hende op og wrap hendes rystende krop omkring min hals, og vi ville bare være sådan, for evigt og altid.

Vedtagelsen husly hunde er en vidunderlig ting at gøre, men kender dine grænser, jeg gætte, er, hvad jeg forsøger at sige.

Find andre indlæg om Blog og mærkede .

2 Kommentarer. Tilføj til mix ...

 1. Tak MC for dette indlæg og give et shout til redning.
  Jeg føler på samme måde, og drøm om at bo i et stort rum med masser af hunde. Jeg kan ikke gøre det nu, men hvad jeg kan gøre, er at donere til redningsarbejdet - og nu er jeg sæbe-boksning om det.

  Der er tonsvis af redninger i hver stat synker i gæld, der kæmper den gode kamp hver dag for at redde hunde fra det barske liv og død af krisecentre. Ingen beløb er for lille.

  Ligesom-Camp Cocker i Los Angeles. Luv de fyre.
  XO. Thanks You,

 2. Åh, åh, og deres bløde små muler
  og den måde, at hunde har af nudging albuerne
  eller fødder eller knæ eller hænder, når de ønsker petting?

  Jeg også gå ind i krisecentre, og er nødt til at modstå trangen til at
  Vedtage alle hundene.

Efterlad et svar