Feet Treat

Jeg kan ikke længere benægte, at jeg har tørre fødder, og nu jeg tager sagen i egne hænder (fod) og jeg brød sammen og bestilte en Ped Egg og nogle fod fugtighedscreme i en underlig push up stick. Det er lidt ligesom en yoghurt push up eller en deodorant, hverken som jeg har erfaring med. Jeg har aldrig spist yoghurt, der er skubbet frem for spark og jeg har aldrig lagt noget under mine arme (selvom alle ønsker jeg ville).

Min nye fod ordning trådte i mailen alle sammen, og jeg havde en hård tid at åbne PED æg i første omgang. Jeg troede, jeg kunne knække det og adskille det som en rigtig æg, men til sidst det gav til min ubarmhjertige greb og åbnet. Jeg revet min tørre mund og var væmmes / forbløffet over at finde, at kammeret holdt den tørre hud flager ligesom parmesan ost og denne enhed ville sandsynligvis gøre virkelig godt i mit køkken, selvom det er nok klogt at købe en anden til denne anvendelse.

Derefter tog jeg en Stridex pad, allerede i min skønhed arsenal, og våd ned mine tørre, skala-mindre fødder med den sure opløsning. På toppen af ​​Stridex rullede jeg på et lag af foden fugtighedscreme på praktisk stick. Pinden er vigtigt, fordi jeg gav mig selv en pedicure ikke længe siden, og den kontinuerlige bøjning gav mig en frygtelig hals ache, at jeg måtte få en kiropraktik justering for. Det var på vej ned de 2-3 inches at nå mine fødder, der gjorde den største forskel. Hvis jeg havde foden fugtighedscreme på en pind, så ville jeg ikke have haft at have mine ribben revnede.

Jeg har lagt en sok (beskidt, men selvfølgelig) på toppen af ​​det hele, og nu er mine fødder er lidt nærig, lidt mentol, virkelig våd følelse. Jeg ved ikke, om dette vil arbejde. Jeg håber det.

Find andre indlæg om blog .

5 Kommentarer. føje til mix ...

  1. De er nærige, fordi du barberet levende hud sammen med den døde hud. Og tørrer det rå levende hud med en alkohol pad, selvom ren, sandsynligvis brænder det lort ud af din mund. Bare købe en svensk Clover fod fil og bruge det i brusebad hver dag, før du får ud af bruseren (eller bad). Og fugtighedscreme to gange om dagen! OK, jeg vil stoppe fortæller dig hvad du skal gøre. Hav en god dag! :)

  2. Jeg tror Pedi æg er lidt for barsk for fødder. Det er virkelig aggressiv, og du vil ende med at fjerne sundt, levende væv.

    I stedet efter din aften brusebad eller en blød, så prøv en naturlig pimpsten eller lignende produkt til fjernelse af døde, skællende, hård hud, men intet med en kniv eller metal kant! Opfølgningen med en liberal anvendelse af taske balsam ( http://www.bagbalm.ca/bagbalm.ca/english/index.asp ) og slid sokker natten over.

    Gør dette i fire eller fem dage i træk, og du vil se en enorm forbedring. Derefter kan du aftage brugen - jeg gør det ca. en gang om ugen, og det fungerer fantastisk!

  3. Prøv en fugtighedscreme med AHA i det - AmLactyn eller noget lignende. Du kan købe dem på apoteket. Fungerer som en charme!

Efterlad et svar