Feminisme

Hvorfor er jeg en feminist? Jeg bare er, og jeg har ikke rigtig spørgsmålstegn ved det.

Der er altid kvinder, der kan lide at sige, at de ikke er feminister - berømt, succes, modig og kraftfuld kvinde på det (!) - Men, så de kvinder, der siger, at har gjort til orde over hele kloden, over tid, højt og klart, og at der formentlig ikke kunne være sket uden megen hjælp fra feminisme, og jeg gætte teknologi.

Da jeg var en ung pige, jeg har aldrig hørt om feminisme, selv om det var på sit højeste og storhedstid, hvor kvinderne brændte deres bh'er og skiltes deres hår i midten og råbte til revolution. De læser bøger om det med boblende skrifttyper på dækslet. De startede kollektiver, hvor de ville undervise hinanden, hvordan at passe deres krop. De tilbragte næsten al deres tid på at lære ikke at være bange.

Efter et stykke tid, de var ikke længere bange, men bare brænde op med vrede, så meget, at de måtte sætte deres bh'er i brand. De skulle vise, hvor meget patriarkat havde såret dem, og alle kvinder. Dette var modig og spændende; Jeg er sikker på, hvis jeg var der, jeg ville have grædt med glæde og raseri.

Jeg ville ønske, jeg havde været i stand til at deltage i dette. Jeg kan kun læse om det nu, gad vide hvor meget blev tabt til partiske rapporter og folk ikke får det.

Det ville have været en kamp for mig at brænde min bh, selv om. Jeg elsker lingeri, og bh'er er min favorit. Den Lacy arkitektur er en hyldest til skønheden i kvinders kroppe. Bras, for mig, har aldrig været om nogen anden, men mig, og måske det er patriarkatet arbejder i mig, men jeg har altid kunnet lide bh'er og jeg slags ligeglad hvorfor. Ikke et bælte selv. Det er straight-up tortur, hvis du spørger mig. Boobs op, mave ud - det er mit motto.

Der er nogle ting, der tilskrives feminisme, som jeg ikke tror er uløseligt forbundet med det, ligesom puritanske holdninger til sex og en generel mistillid til staffage af stereotype, idealiseret skønhed. En feminist kan eller ikke kan føle disse ting. Vi er alle forskellige, som kvinder er forskellige.

Alt jeg ved er, at som en kvinde, i mit arbejde, og i mit liv, jeg er blevet behandlet som om mine resultater var mindre værdifulde, fordi de blev båret fra min krop. Jeg kender kun dette, fordi jeg har arbejdet tæt sammen, været intim med, steget og faldet med mænd af alle slags. Jeg har gjort det samme med kvinder af alle slags - og min vurdering af alle menneskeheden, jeg har oplevet: Kvinder får den korte ende af det.

Så derfor, min feminisme - det er slags nødvendig. Jeg ønsker ikke at føle, at jeg mindre end nogen, og så jeg er nødt til at mærke mig selv for at være klar til kampen.

Jeg ønsker ikke de unge piger til at frygte ordet feminisme, fordi de desperat har brug for det ud i verden, og at frygte, hvad der vil hjælpe dig, gør dig stærkere, bedre og gladere - det giver ingen mening.

Sommetider kvinder siger, at de ikke er feminist, for at være tættere på mænd, til side med mænd, for at være en af ​​de "gutter", men jeg tror at være feminist, og derfor kalde dig selv lig med mænd er sandere, mere oprigtig måde være tættere på mænd, fordi du fortæller mænd, at de ikke behøver at gøre alting mere, at du gerne vil dele byrden af ​​jorden, som tynger os alle, uanset hvordan vores kroppe er lavet.

Dette indlæg oprindeligt vist på XOJane.com.

10 Kommentarer. Tilføj til mix ...

 1. Som en mand, mine følelser om feminismen været forvirret og konflikt, gik jeg igennem en fase, hvor jeg forsøgte at ud-feminisme feministerne, så de ville lide mig bedre. Det virkede ikke, de bare troede jeg var bøsse. Derefter gik jeg igennem en fase, hvor jeg virkelig hadede mit eget køn, efter at have læst nogle af de mest voldsomme feministiske skrifter, der prægede enhver sex mellem mænd og kvinder som en form for voldtægt. Det er virkelig gjorde underværker for mit selvværd. Jeg har stadig problemer med mit eget køn, men jeg tillader mig at være misogynogist (?) Fra tid til anden, du ser? et sandt menneske kan ikke engang stave ordet! Jeg accepterer, at jeg skal stadig blive uddannet om kvinder, og har crappy holdninger jeg ikke engang klar over. Det har været nyttige de sidste par uger, at blive involveret i orgasmisk meditation. Jeg har fået nogle virkelig ærlig feedback fra kvinder. I så føler jeg, at kvinder skal behandles anderledes end mænd med hensyn til at betale, jobmulighed, fordele, at være en soldat, er jeg absolut en feminist. Men faktisk er jeg en mærkelig pasform i både den mandlige og kvindelige og homoseksuelle lejre. Jeg er ikke din typiske straight mand, jeg er ikke bøsse, og naturligvis ikke en kvinde, selvom jeg identificerer med lesbiske i en masse forskellige måder.

 2. Jeg spekulerer på, om Ms.Cho føler på samme måde, som jeg gør, at Spanx (spandex produkt, der udjævner klumper og dame bump), er den moderne bælte.
  I en populær kultur klasse bh (så sjovt og varierende som de er) blev sammenlignet som en nordamerikansk kulturel burka. Det var interessant, når man ser på [iscenesatte] billeder af nøgne kvinder i begge kulturer, at se, hvad det var de dækket, når de udsættes. De overordnede budskaber af billederne var, at vores identitet er tæt knyttet til vores kropslige udtryk, hvad der er acceptabelt i samfundet, og som var ved at blive udnyttet / styres. Feminisme omfatter alle, og jeg anbefale tjekker "Who Needs Feminism" bevægelse sker nu. Bras måske ikke er brændt i dag (at sh * ts dyrt!), Og kvinderne har opnået en masse, men det raser videre.
  Kvinders rettigheder er menneskerettigheder, og at bekymringer alle.

  På en lidt alternativ note: bh'er. Jeg er så træt af La Senza (en populær underkjole kæde). Alt hvad jeg finder synes at have ekstrem polstring. De er fremme et bestemt kropstype, at hvis du ikke har det-fake det. Det er ikke ok. Jeg føler mig så dum som en drenget krop type forsøger at finde noget, der er sjovt og ser godt ud, fordi der er en (metaforisk) mil mellem min krop og verden. Hvorfor A-og B kopper bliver skjult af disse polstrede løgne?

  PS Margaret Cho, jeg ser DROP DEAD DIVA grund af dig (min skyldig fornøjelse), foretrækker jeg dit komedie selv : P

 3. Jeg nød denne post. Blive introduceret til Feminismen har alvorligt ændret mit liv som en person med en kvindelig krop. Jeg er en trommeslager i et band i Richmond, Va og jeg kan ikke engang beskrive, hvor meget pres jeg har følt at arbejde ti gange hårdere på mit håndværk bare at blive lige så anerkendt som en cisman trommeslager. Der er andre tidspunkter, hvor folk giver mig alt for meget kredit, og kompliment, at jeg er en "fantastisk pige trommeslager" (jeg er genderqueer anyways, så fuck det to gange). Men jeg tror, ​​at folk i almindelighed ikke skal være bange for ordet feminisme. Det er en bevægelse, der stræber efter at ende undertrykkelser for alle mennesker, uanset klasse, race, evne, alder, seksuel orientering, køn, køn, osv. Folk har brug for at komme ud af den tankegang, at Feminismen er stadig i en æra af "brændende bras ", er det gået langt langt videre og har hjulpet mange mennesker. Inklusive mig. Det har givet mig den viden, at jeg ikke behøver at være i overensstemmelse med de normer, samfundet har optaget på min krop. Det alene er befriende og fucking awesome. Tak for at tale om feminisme, for real! Ha.

  Af den måde, elsker din himlens gateweed spor, sjove!

 4. Margaret,
  Bare så du ved, du var den første stærke kvinder for mig at se på TV. Heldigvis havde jeg censurere frie forældre og en nørdet bror at opleve din stand op i en ung alder. Du er den, der udløste, at styrke og feminisme i mit hjerte! TAK!
  -FAN! Victoria

Efterlad et svar