Næsespray

11 Jan 2013

Det kan være indlysende, men jeg kan ikke rigtig trække vejret gennem næsen, som godt. Jeg har aldrig været i stand til. Jeg kan huske at være et barn og nogle koreanske damer siger til min mor, "hun ville være temmelig hvis næsen bare ville stoppe kører ..."Det er så underligt, hvad der stikker i dit hoved for evigt. Så meget kan jeg ikke huske, men bliver indgivet disse små fragmenter af hukommelse i der, og jeg ved, at jeg vil tage dem til min grav. Til dette har jeg altid forsøgt at skjule mine allergiske tendenser fra alle, at den ikke skæmmer min skønhed yderligere. Jeg er oprigtigt uden at skamme af min forfængelighed.Jeg vil have min næse at stoppe kører. Jeg ønsker kontrol over mine slimhinder. Dette er hvad der har ført mig til min skæbne, hvor jeg er nu, slave - næsespray. Jeg har været godt for år, ikke at stole på lægemidler, der egentlig kun gør tingene værre. Neti potter og saltopløsninger fyldte mine dage, luftrensere - ikke bare én, men to peger direkte på mit ansigt - kører hele natten lang. Jeg gjorde yoga og lad mit ansigt blive lagt i toiletsædet lignende tingester der er spredt ud massage tabeller. Mit ansigt ville dræne med årstiderne, og jeg var glad for at lade naturen gå sin gang med min næse. Nasal skæbne var ikke i mine hænder.Jeg ønskede kontrol, og jeg tænkte Afrin ville give det til mig, og det virkede for en tid, men nu kan jeg ikke undvære det. Det startede for alvor i London, hvor jeg brød på kemikere og bad om en flaske fra bag disken. Siden da har jeg brugt det hver dag, i begge næsebor, om jeg har brug for det eller ej. Det er vanvittigt, og det gør ondt, og jeg nødt til at komme væk fra det, men er der en afvænningsklinik for det? Hvor dum - når folk har alvorlige problemer med stoffer, alkohol, hasardspil, mad - afhængighed er ødelæggende og grusom og spiller uretfærdigt med os alle, men min jones, min abe på min ryg - det er så dum - hvordan kunne jeg gå til behandling for noget, der fjollet? Næsespray. Jeg er en narkoman. Jeg vil have en tør næse. Jeg ønsker at trække vejret gennem den. Det koster mig omkring 3,00 dollar om måneden. Det er så halt, men det er stadig smerter, right?Tags: , ,

11 Svar til "Næsespray"

 1. anita siger:

  Jeg har hørt dette faktisk er sket til andre med dette produkt ... membraner bliver betændte og dens en tabt kamp. drs. har placeret folk på steroider for at bekæmpe denne kamp for en kort tid ..
  Jeg gør det neti pot 3 x'er en dag med en helsekostforretning saltvand produkt / (ingen brøndvand) ... tog lang tid, men det til sidst virkede for mig

 2. Amy siger:

  Margaret du er ikke alene i din uendelige, irriterende, nasaly kæmper! Jeg er en stor fan af Xylitol Xlear Sinus næsespray og akupunktur hjælper mig ud et ton, samt kinesiske urter.
  Det ville være bedre for ikke at have til selv at beskæftige sig med det hele og trække vejret frit, men så ville det betyde en mindre fantastisk blog indlæg! Spray på!

 3. Åh nej! Jeg kan heller ikke rigtig trække vejret gennem næsen, det er forfærdeligt! Prøv Breathe Right strimler. Jeg sværger ved dem, især om natten, men selv under dårlige weekender, især under allergi sæson!

 4. Susan siger:

  At ting er vanedannende. Min mor plejede at have Dristan flasker proppet overalt i vores hus. Hun var en Dristan elendige!

 5. Mia siger:

  Afrin er ikke det samme som almindelig næse spray (rx)! Det gør tingene værre! Det forårsager dine Nosal passager til at svulme mere i reaktion og derefter din fast på Afrin, så du kan trække vejret! Jeg har kun brugt det et par gange i en måned, og nu er det så slemt, at jeg ikke svarer på nogen rx næsespray eller allergi meds og vi diskuterer operation for at bringe hævelsen ned!

 6. Senna siger:

  Jeg føler dig, MC!

  Allergier plage mig også, men ikke til sværhedsgraden du beskriver. Jeg plejede at have til at bære væv med mig overalt, eller risikere at tørre min næse som en kat. At mens bundtet i flere tørklæder og trøjer end nogen omkring mig.

  Drikke en dråbe på 1:1 oregano olie hver dag og skyde saltvand op min næse hver par dage har fjernet snøften for mig.
  Jeg sidder tilbage med, hvad mine venner og kærester har kaldt "den sødeste snorke"-en lidt hævet nasal passage kun høres i tavse studios og soveværelser. Intet som konstant løbende næse før. Def ikke flere snøfter!
  Arbejde på min fløjtende næse med daglige skud nu.

  Tak for at lytte, "Dr. Cho & Co "!
  Meget kærlighed & revolution.

 7. Wendy siger:

  Jeg har også problemer med bihulerne ... de kørte mig gal, indtil jeg fandt Claritin Sinus 24 Hr ... Jeg tager det dagligt og nu kun har en dryppende næse i oktober, som er, når Melaleuca træer er i Bloom her i Florida ... men i det mindste er kun da! :)

 8. Janusz siger:

  Margaret
  Det er ligesom at læse min egen historie. Næsespray er som alvorlige narkotika du afhængig i et minut.
  De midlertidigt aflaste din næse og derefter din slimhinde bliver frygtelig opsvulmet, hvis du stoppe med at bruge dem. Det virkelige problem er, at de også ødelægge din slimhinde, så det bliver mere tilbøjelige til blødninger. Først og fremmest-tage sig af luftfugtigheden i dit hus og især på dit soveværelse. Køb en luftfugter (ultralyd er de bedste, da de forbruger mindre energi). Hvis du ikke er hjemme og har ingen luftfugter i det mindste sætte et fugtigt håndklæde på radiator. Nå, ikke på el-radiator selvfølgelig!!
  Nummer to-fugter din slimhinde-køb nasal saltvand spray og bruge det så ofte som nødvendigt. Nummer tre-bruge nogle neutral salve for at beskytte din slimhinde fra udtørring sætte en ært mængde salve i begge næsebor. De skal rådgive dig på apotek, hvad der er det bedste mærke til dette formål, bør ren paraffin salve være ok eller den ene med vitamin A.
  Og sidst og mest vanskelige stoppe med at bruge Afrin-type næsespray. Jeg ved, hvor svært det er, vil du have et par søvnløse nætter, men derefter hver dag, vil du indse, at din afhængighed er væk. Du ved, hvad der virker bedst? Kassér din Afrin flaske lige nu. Ikke ind i papirkurven, fordi du vil vågne midt om natten, og du vil få det tilbage fra papirkurven. Bare slippe af med det og ikke købe en ny. Jeg var nødt til at gå gennem denne, da jeg indså, hvor afhængige næsedråber jeg var. Og folk tror, ​​at hash er farligt!
  BTW vidste du, at nogle terapeuter skylden børnemisbrug for senere allergi? De siger, at immunsystemet bliver forvirret, når et barn bliver misbrugt af dem, der skal give dem sikkerhed og begynder at angribe alt omkring i respons. Tja, jeg ved ikke noget om mig bliver misbrugt i min barndom, men hvem ved ....
  Jeg er en MD, så hvis du har spørgsmål er du velkommen til at e-mail mig.
  Oh well .. knus fra meget snedækket Lodz i Polen (gjorde du forventer at have fans, der langt? :)

 9. mary siger:

  gå veganer. Jeg havde det samme problem, og så gik jeg veganer. det hele gik bort inden for 6 måneder. u cld formentlig stadig spise kød bare holde sig væk fra de ting, med alle de hormoner i det. men skære mejeri helt. du er awesome ved den måde.

 10. Saba siger:

  Kære Margaret, Du er så rigtigt! Bihulebetændelse er et meget reelt problem, og de såkaldte løsninger er stærkt vanedannende. Jeg led i årevis, havde sinus polypper fjernet, der senere vendte tilbage og stadig ikke kunne ånde. Jeg tog Sudafed i løbet af dagen, Benedrl natten, ligesom jeg var på overdel og downers. Så det hele påvirkede mit blodtryk, og jeg besvimede og landede på mine fortænder, og jeg er en tandlæge. Det var min wake up call for at stoppe det hele. De øvrige kommentarer er korrekte. Du vil være surt for et par dage, bruge det ved havet for ren luft, men stoppe det hele. Arbejdet med at styrke dit immunforsvar med vitaminer og ingefær / citron te. Og skære ned på slik / kulhydrater, de også zappe dit immunforsvar. Held og lykke! Elsk dit arbejde!

 11. Jean siger:

  Margaret: ikke-vanedannende næsespray for mennesker med høfeber har været til rådighed i år. Det hedder flunisolid. Få det fra din læge. Det fungerer rigtig godt, men tager en uge eller to til at sparke i. Flunisolid er et kortikosteroid, men det er ikke det samme som den besværlige og til tider farlige steroider at folk nogle gange får for alvorlige helbredsproblemer. Jeg har brugt Flunisolid i over et årti og har ikke oplevet nogen dårlige effekter, det er bestemt ikke ødelægge mine slimhinder.

  Det Afrin ting er crap. Jeg stoppede med at bruge det for længe siden. Du vil sandsynligvis nødt til at gå igennem nogle elendige "kold tyrker" i flere uger, hvis du afbryde den. Men det vil være det værd, hvis du kan skifte til Flunisolid.

  Jean

Efterlad et svar