Den Ricki Lake Show - Fre 1 februar

30 januar 2013

Margaret er en gæst på The Ricki Lake Show på FREDAG 1 februar. Stil ind!Chokoladedirektivs af ParenthoodRicki sætter sig ned med par, der føler tabt i misadventures af forældrerollen.Mens at blive gravid, at få børn og at være en forælder er alle fantastiske dele af livet, er det nogensinde, hvad vi forventer, og hvad nu hvis tingene ikke går som planlagt? Ricki chats med Grammy-nominerede komiker Margaret Cho om hendes seneste komedie turné med titlen "Mother", som blev inspireret af hendes egen mors uventede rejse gennem forældrerollen. Også klinisk terapeut / life coach Spirit råder et par med tre børn (alle under en alder af tre), som er på randen af ​​et forhold nedsmeltning. Også, indretning ekspert Trish Suhr hjælper en mor, der forsøger at imødekomme sine børn (en toddler og en nyfødte) sammen i et soveværelse.Desuden, CEO og grundlægger af "Parent Testet, Parent Godkendt," Sharon Vinderine, deler nogle af de nyeste "must have" babyprodukter og Colgate 13, Colgate University fejrede a capella gruppe, gynger ved at serenade Ricki og hendes publikum.Tags: ,

Efterlad et svar