Duften af ​​tilgivelse

Jeg vendte tilbage til spa Aroma i dag, og jeg var sent. Du ved, når du er i LA, og du forsøger blot at gå til Koreatown, ligesom 10 minutter fra mit hus, men i LA fredag ​​Trafik Time, som er ligesom hunden års drivetime, kan det tage dig - ja, meget længere .

Min hændelse i sidste uge der, som jeg skrev om her vakte et ramaskrig.

Masser af mennesker var vrede over tingene, for det meste stolt af mig for at tale op, vred over, at jeg var blevet mishandlet (mens nøgen ikke mindre), men nogle gale, fordi de følte, at jeg var ved at blive "fuld af mig selv«. Jeg kunne være fuld af mig selv, men jeg ville meget hellere være fuld af dig baby - det er min misforståede forsøg på at reagere på had med at flirte.

Anyway, alle, der kritiserede min krop i sidste uge bare høre dette - jer, der er uden strækmærker, kaste den første sten.

Nogle gange vil jeg reagere på mennesker, der siger, "Jeg læste, hvad du skrev, og du er ulækkert."

Mig: Først og fremmest, tillykke! Jeg vidste ikke, du kunne læse! Nå, læse dette - Fuck dig

Men jeg kan ikke gøre det, i det mindste forsøge jeg at lade være.

Folk, der hader min krop er ikke klar over, hvor meget jeg elsker dem, som de er i smerte, og rette den til mig, fordi de ikke gør, hvad andet at gøre med deres smerte, så de vil have mig til at føle det. Hvis du hader mig, skal du fortsætte til og måske had vil komme ud af dig nok, hvor du en dag vil være glade. Jeg vil tage din elendighed og gøre det til poesi. Jeg er ligesom Soymilkman for Human Kindness, ligesom min helt Billy Bragg, men jeg er laktose intolerante.

Jeg bukkede så meget, når jeg endelig ankom til Aroma Spa og Sport, og hele personalet kom ud for at hilse mig. Den søde leder, der måtte beskæftige sig med den hårde opgave at forhandle med nogle vrede koreanske kvinder, som var rædselsslagen af ​​min krop, og derefter, der havde at komme til mig og snakke med mig om det - en dårlig situation for hende og alle involverede - var der at hjælpe mig. Hun undskyldte igen, og takkede mig mange gange for at vende tilbage til spa, uden hard feelings, uden vrede, men med masser af tilstoppede porer, der skulle ekstraktioner.

Alle var så rart for mig i spa, kvinder selv kommer op og komplimentere min tatoveringer og smilende og venlige. Jeg spekulerede et øjeblik, hvis de havde lukket spa for dagen og hyret en flok skuespillere til at spille de dele af koreanske kvinder badende, men jeg faktisk anerkendt nogle af ansigterne - nogle af de samme kvinder, der havde dømt mig så hårdt det foregående uge, de gennemsnitlige damer, kom hen til mig, med venlighed og nysgerrighed i deres øjne. Jeg sad i saunaen og så golf og græd.

Behandlingerne var bemærkelsesværdigt, og selv om de forsøgte at stoppe mig fra at give dem penge, men jeg tvang omkring $ 50 på dem, da jeg er så koreansk, og jeg kan kæmpe over en kontrol, indtil politiet og ambulance kaldes og golfklubber er ude og svinge på hovedet. Undertiden kamp om kontrollen på asiatiske restauranter er så intens, vil én familie forlader i truppen bil, vil man forlade i ambulancen, men jeg ved, alt efter hvilken udrykningskøretøj jeg ender i, jeg vil være en til at betale. Det er vinderen. Vindere betale.

Jeg takkede dem op og ned, bøjede ligesom 100 gange, og vi tog billeder sammen for at skrive på Aroma Facebook og min Twitter. Jeg fortalte dem, at det er svært at være en koreansk amerikansk komiker undertiden, fordi for mig, da jeg arbejder i en branche, hvor der er ikke mange, der ser ligesom mig og gøre, hvad jeg gør, og jeg voksede op i denne showbiz verden, føler skiftevis hadede så usynlig for min manglende evne til at passe ind, og så går jeg til et sted, hvor alle er ligesom mig - ligner mig, er (ok lige i ansigtet, ikke i den tatoverede krop), og de synes at hade mig, jeg føler så ensom, som om der ikke er plads til mig i verden overhovedet.

Også jimjilbang, Aroma Spa især minder mig om kvinderne i min familie, især min elskede Kun Immo (min mors Unee, nemlig Big Sis, dvs. The Notorious KIM, RIP Kun Immo - jeg hælde en 40 makgeolli ind jorden for hende og alle min mors døde homies), som ville tage mig til deres foretrukne dem i Korea. De ville vaske min ryg og fletning mit hår og holde mit ansigt i hænderne og spørger mig, om jeg havde nogen idé om, hvor smuk jeg var, og hvor smukt en kvinde, jeg skulle til at vokse op til at være.

Alt, hvad jeg har af dem nu er deres smykker, testamenterede til mig i pinligt store mængder og opbevares i sikkerhedsbokse i hele West Side, da de ikke kunne give mig nogen flere dage, fordi de kun havde så mange, og havde brugt dem alle elsker mig og min mor, men i døden, kunne de stadig give mig jade og diamanter til at bære ind i mine dage, da den smukke kvinde, de alle vidste, at jeg ville vokse op til at være. (Min mor er lidt pissed off, at jeg har det, men jeg er helt lade hende låne det! Især smaragder. Hun arbejder en smaragd bedre end joan forpulede Collins.)

Kvinder i Aroma Spa ligne min familie, som er alle gået nu, men er måske ser mig fra himlen, hvor der er nok en Aroma spa med en stor skærm tv i saunaen viser, hvad der sker på jorden, og jeg har lyst til , de er stolte af mig, fordi jeg fandt nogle nye damer, der kan gøre de samme ting for mig, at de gjorde, før jeg ser dem igen, i den store jimjilbang på himlen.

21 Kommentarer. Tilføj til mix ...

 1. ikke ærgre Margaret, være dig, og det er et frit land til at gøre det. ;)

 2. Margaret Cho, du er en fantastisk og smuk kvinde. Begge historier forudsat og demonstreret din store indsigt og kærlighed til mennesker. Kick deres røv eller knus dem, alt efter hvad der er behov for eller fortjente.

 3. Margaret Cho, du har inspireret siden jeg var teenager og har endnu til at lade mig ned. Du var en af ​​de første mennesker, som jeg troede da du sagde det var ok for mig at være mig selv, og jeg håber, du kender den positive effekt, du har på dine fans. Fortsæt med at din badass fabelagtig selv (og gør mig grine).

 4. Ved du hvad? Du har al mulig ret til at leve dit liv som du ønsker det. Du har ret til at få tatoveret. Og mennesker, der gør nedsættende udsagn om din krop eller udseende er smålige tåber. Men du er respektløst. Jeg har ikke personligt ligeglad, om nogen har en tatovering, men jeg synes du skal respektere andres kulturer, selvom du er genetisk fra samme etnicitet, og selv om de er "i Amerika." Du behøver ikke kommer ud som en oplyst person, der er bange for at stå op for dig selv, hvilket er tydeligt, hvordan du har lyst til dig selv; du kommer ud som en forhandlingsberettiget, svin-ledes amerikansk. Det faktum, at du ville sige "ved du hvem jeg er? Jeg er Margaret Cho "er absolut oprørende og viser en total mangel på klasse. Det faktum, at du engang havde en sitcom gør dig ikke bedre end nogen anden.

 5. Ms Cho, jeg har nydt at lytte til dit arbejde, og hvad jeg prøver at fortælle mine psykiatriske patienter om selvrespekt og selvaccept du siger bedre og med meget mere humor. Undertiden den første ting ud af vores mund er ikke den mest respektfulde eller sjoveste. Så folk som David-hun Human! Vi alle "synge off nøgle" fra tid til anden som dit svar vil virke for dig i morgen, og måske mine vil til mig i morgen også. Skær dig selv og andre nogle slæk. Den, der har altid ret normalt starter. Det er sket for mig mange gange til at tro jeg er altid ret.

 6. David-(den misforståede person, der kommenterede tidligere) Tilsyneladende du læse den tidligere udstationering uden forståelse. Så lad mig hjælpe dig til at forstå. Margaret ikke respektløshed nogens kultur. Hun selv var respektløshed. Hun blev nedgjort for sit eget sæt af værdier (værdien af ​​hendes krop, som hun har valgt at udsmykke.) Hvis vi værdsætter kultur i venlighed og følge tradition, når det er sårende, så vi ikke skrider til en bedre fremtid, er vi tåbeligt gå baglæns uden pleje for hvem vi tramper i processen.

  Margret- Jeg elsker dig og din afvisning af at blive undertrykte.

 7. Margaret, du er fantastisk! Jeg er så glad for, at du havde sådan indre styrke og at tingene er bedre nu. Det er så rart at se foto af dig og Aroma Spa leder stille og smilende sammen. Måske du kunne have en fremtid som udenrigsminister og få Koreaer at lægge deres uoverensstemmelser og forene :) Elsker dig!

 8. Jeg har lige læst dit oprindelige indlæg om dit besøg til spa, og jeg var så imponeret over, hvor veltalende du beskrev din kultur og hvordan du stolt stod op for dig selv. Jeg elskede dette indlæg endnu mere. For at vise en sådan tilgivelse og respekt, samtidig respekterer dig selv og handle med værdighed, var meget inspirerende. Du var i stand til at tage en dårlig situation og gøre det bedre, og jeg var imponeret over, hvordan spa håndteret det så godt.

 9. Jeg er glad for, at Aroma Spa forsøgt at råde bod på, hvad der skete med dig. Din geni er i forvandle frygt og vrede og had til noget transformative. De kvinder, der var rædselsslagen over dine tatoveringer nu se dig som en kollega koreansk-amerikansk. Folk kan være så bange for det, de ikke forstår. Du var med til at dæmpe denne frygt.

 10. David på 4/2 er forkert, det er ikke respektløst at gøre indsigelse mod mishandling; snarere, at tale ud, viser håb om, at de vil høre, og i hvert fald på et tidspunkt i fremtiden, forstå, som faktisk de gjorde.

  Ud over det, jeg tror, ​​du er meget smuk og har en vidunderlig seksualitet. Og du har den slags high-vibrationer ting foregår, som The Beatles osv; Befriende.

  Det er min erfaring, dem, der vil, kan række ud efter det, og dem, der ikke kan vil som de bliver ældre, stigende sige de mest rådne ting, de kan tænke på, som pr deres bemærkninger. Det er ligesom i Ringenes Herre, hvor Nazgul hader det lys, som de ikke kan nå længere.

 11. Jeg er glad for, du gik tilbage. Jeg er glad for, at din vej er den høje vej. Det betaler sig for alle hver gang. Og i disse dage. vi har brug for al den høje vej, vi kan komme til at holde balancen.

  Jeg brød ud i tårer, når du nævnte smykker. Jeg har den kasse også .. Clunky ting fra 50'erne 60'erne og 70'erne nu tilhører mig i en verden, hvor jeg ikke har nogen plads til at bære det, men som har en affektionsværdi for familiens tab, der overstiger enhver te part / Glenn Beck Federal Reserve apokalypse guldprisen boble. Hvis jeg skubber en indkøbsvogn, vil der smykker være i det.
  De "Døtre af den amerikanske revolution" typer ikke kender. Det er kvinderne, der kom til landet fra andre steder og døtre, de har rejst, der gjorde Amerika. Rend politik! Hvis din bedstemor kogt kål og rodfrugter, mens iført smykker ... Hun vidste partituret.
  Min erfaring er East Coast & Østeuropa. Ikke vestkysten og Korea. Men selv den antydning af jer, der har en lignende oplevelse gør mig mindre alene. Tid til at buste ud de sort-hvide fotografier. Velsignelser.

 12. Margaret, har du længe været en inspiration for mig, og jeg elskede dit indlæg om det første besøg på Aroma, når jeg læser det på Jezebel. Jeg er så glad for at høre, hvordan du blev behandlet, når du tilbage! Og som for den person, der mener, at det var "modbydeligt" af dig at sige, "Ved du, hvem jeg er?" - Jeg kan kun forestille mig din mening var, at du er en slags ambassadør for asiatisk-amerikanere i almindelighed, og koreansk -Americans i særdeleshed, og hvordan kunne de diskriminerer dig for noget så lille, når du deler den diskrimination, de modtager fra andre hver dag?

  Af den måde, jeg har lige læst din bog, "Jeg er den, som jeg ønsker." Jeg var temmelig overrasket over, hvor meget vi har til fælles. Jeg er ikke asiatisk-I blev drillet og gjort nar af for at være en rødhåret. Jeg flyttede hjemmefra på 16. I 17, jeg havde en kæreste, som var 27, og som var helt så modne som jeg var. Også jeg følte uværdig og ringere, og at jeg havde brug for at reagere på og acceptere alle, der var tiltrukket af mig på grund af det. Også jeg gik igennem en periode med at drikke alt for meget, selv om bøger har været min største flugt metode i hele mit liv. Tak for det brutalt ærlig, forfriskende, og indsigtsfulde erindringsbog.

 13. Pingback: Smykker
 14. Jeg troede ikke, jeg kunne elske dig mere. Som det viser sig, det kan jeg.

  Dine forgrunden mødre havde ret, du er smuk, skide smukt inde og ud.

 15. Jeg har set alle dine film, og jeg har dem og dine historier, jeg har fortalt til nogle mange mennesker - mine lige venner elsker dine videoer også - du gør sex og have det sjovt så acceptabel og du siger de ting, som andre er bange for at sige - til mig, du er en inspiration og havde en enorm indflydelse på mig bliver halvt kinesiske asiatiske og sort blandet - hvis homofile ikke kender dig i Storbritannien, med den tid, jeg er færdig, de vil xxxxxx

 16. Tak så meget Margaret! Jeg er en koreansk-amerikansk kvinde med tatoveringer; det ene er et stort rygstykke. Jeg forstår, hvordan vi kan behandles undertiden ved OL ahjummas og af dig at tale op, kan der være lidt mere tolerance over for os nu. Nå, forhåbentlig for os alle, selvom vi ikke er berømtheder som dig haha. Jeg faktisk går ind inden for de næste par uger i håb om et medlemskab, så vi vil se. Tak igen smukt!

 17. Dejligt at se, at du har masser af followings og folk inspireret af dig.

  Jeg kan kun tilføje til dette, at bare være dig selv, hvem du er tro mod dig selv og aldrig ændre sig til andre.

  Fra
  senseitejsinghbahadur.in/

Efterlad et svar