Laughspin

Oprindeligt udgivet på laughspin.com

Margaret Cho afslører nye album detaljer, taler orgasme video, DOMA mere! (Laughspin interview)

Margaret Cho afslører nye album detaljer, taler orgasme video, DOMA mere! (Laughspin interview)

Af Dylan P. Gadino | 7 August, 2013 på 13:21 | 0 Kommentarer | indslag skyderen, Interviews | Tags: drop dead diva, Hysteriske Litteratur, In Transition, margaret cho

Da Margaret Cho nylig annonceret en lang liste af nye tour datoer for hendes show Mor , jeg troede, det var tid til at tjekke ind med frodig komiker for at se, hvad der ellers foregik i hendes verden. Og der er masser af andre gåen på. Ud over den nye turné, som starter 19 august i Athens, GA, hendes Web serier i Transition - om en trio af venner netop frigivet fra fængslet - going strong på YouTube, med nye episoder udstationering hver onsdag og hendes podcast Monsters af Talk , som hun er vært med komikeren Jim Short, er stigende i popularitet hver uge. Cho også netop deltaget i en temmelig interessant orgasme-tema video kunstprojekt (som vi snakke om nedenfor), har hun været gæst medvært på ABC dagtimerne talkshow The View og du kan se hende hver søndag aften kl 21:00 ET på Showtime hit serie Drop Dead Diva, nu i sin femte sæson (Sommeren finale går ned den kommende søndag). Men måske mest spændende (for mig alligevel), afslørede hun til mig, at hun netop har afsluttet sin anden musikalsk komedie album. Og det er, hvor vi vil begynde.

Kan du fortælle mig lidt om det nye album?
Jeg er spændt. Den er færdig, og vil være ude sandsynligvis i begyndelsen af ​​næste år. Jeg gjorde det hele med David Garza, som er en utrolig sanger og sangskriver, som jeg elsker, og vi gjorde det i denne lille by i Texas kaldes Tornillo som er uden for Juarez nær grænsen til Mexico. Det er en stor rekord, og så jeg er virkelig stolt af det. Det er komedie sange, men det er også kun sange, som jeg ønskede at skrive sange, som jeg synes er underligt. Der er sange om Yoko Ono, sange om Nordkorea. De er en slags vittigheder med omkvæd; det er hvad jeg ind. Det er alle de forskellige genrer, og det slags rejser fra hip-hop til land til sjæl til R & B og indie rock. Det er sjovt.

Har den et navn?
Lige nu er det hedder Unholy Love - så vi vil se, hvor lang tid der holder.

Og er ligesom din første musikalbum Cho Dependent, hvor der er en masse af gæst spillere?
Nej, faktisk er det bare mig og David, og han spillede alt. Jeg spillede lidt og jeg sang, men han er sådan en stor multi-instrumentalist, at vi bare slags havde os, og det var sådan alle vi nødvendige-og alle hans store udstyr.

Du gæst medvært The View et par gange nu. Og du har gjort det klart, du vil have jobbet på fuld tid. Er folk på ABC søger efter en anden vært?
Jeg ved det ikke, jeg gætter det! Jeg mener det ser ud som de har brug for en anden person. Hvem ved, du kender. Jeg håber så, fordi to mennesker tilbage. Hvis Joy Behar forlader og Elisabeth allerede forladt, så ved jeg ikke. Jeg ved ikke, hvad de har tænkt. Jeg er absolut ned, og jeg ønskede at gøre det så dårligt, at jeg lavet en video klædt ud som Catwoman, fordi år siden Sean Young ønskede at være Catwoman og klædt ud som Catwoman og gik til det sæt af Batman for at forsøge at få jobbet. Så jeg tænkte, at hvis jeg klædt ud som Catwoman det ville vise, hvor lidenskabelig jeg var omkring jobbet.

Du har for nylig annonceret nye tour datoer for dit show Mor. Hvordan har modtagelsen været hidtil?
Det har været virkelig stor. Jeg mener, du aldrig rigtig planlægge det, og du ved aldrig, hvad der kommer til at ske med en live performance-især med vælte DOMA nylig. Det er derfor, det er så fantastisk, og det er en stor format til at gøre det. Det er ligesom når du kommer til et bestemt punkt i komedie du er i stand til at slags give slip på, hvad du forventer og art gå med en følelse, og det er virkelig inspirerende.

Du nævner DOMA, som skal være særligt vigtigt for dig. Du har længe været en stærk fortaler for homoseksuelle ægteskaber, og du er juridisk tilladt til at virke bryllupper, right?
Ja, jeg er stedfortræder i San Francisco, og jeg har også en af dem universelle liv ministerium kort -så det er fantastisk. Men det er en stor ting at være i stand til at udføre bryllup ceremonier i City Hall i San Francisco; , der har en enorm mængde af betydning for mig, fordi det var der, Harvey Milk først dukkede op på den politiske scene, og han er nogen, som jeg beundrer meget. Og det er også her, han blev myrdet, så, i en masse måder, er det en meget hellig slags et sted. Det er et sted, hvor noget så tragisk sket, og så at være i stand til at gøre noget så smukt som at kunne gifte sig med folk der, det er temmelig dyb.

Har du gift nogen sidst?
Ikke sidst, men jeg geare op til at gøre en hel masse.

I San Francisco?
Overalt. Jeg har gjort dem i San Francisco; Jeg har gjort dem i Provincetown, Massachusetts, og jeg ville elske at gøre mere og definitivt planer om at gøre mere.

Når disse mennesker bliver gift, gør de ved at gå i, at Margaret Cho gifter sig med dem?
Ja i et par tilfælde mennesker har spurgt mig til at gøre det, men det er altid anderledes. Det er altid nyt, og det er altid folk, der er i forskellige stadier af relationer. Du får alle forskellige slags mennesker, der ønsker at have denne fagforening og til at få den familie. Så det er en rigtig stor ting.

Det skal være en temmelig intens følelse at være i stand til ikke blot at se homoseksuelle blive gift, men faktisk være en del af processen.
Åh, det er utroligt, og det er utroligt at have kæmpet for noget så længe, ​​og derefter rent faktisk se ændringen. At se love forandring og verden forandring for at imødekomme homoseksuelle ægteskab, det er virkelig stor.

Fundamentalt set, hvorfor tror du det har taget så lang tid at vælte DOMA?
Det ved jeg ikke. Folk udnytter alle former for ræsonnement, når det kommer til at støtte deres egen frygt, deres egen had eller homofobi, hvorfor tingene ikke skulle ske, hvorfor folks rettigheder ikke skulle ske. Der er en masse underlige idéer derude om, hvad slags kontrol vi har over andre menneskers liv og hvilken form for moral, vi kan anvende de love og retssystemet. Der er mennesker, der føler, at de kan tilsidesætte begrebet lighed med deres egne personlige overbevisninger-og det er så mærkeligt for mig. Ligestilling bør være indlysende. Det er bare om at respektere individualitet.

Lad os tale om Hysteriske Litteratur, som er en video kunstprojekt, hvor du har deltaget. Dybest set, du læse fra en bog, du har valgt, og i sidste ende - på grund af nogle aktivitet under bordet, hvor du sidder - du er bragt til orgasme. Så jeg er nødt til at spørge, hvad der foregår under bordet?
Det er [artist] Clayton Cubitt kæreste Katie der er virkelig stor. Hun er en dejlig ung kvinde. Hvad de gør, er de sætte en lydtæt tæppe over dit skød, så du ikke kan høre den brummer af Hitachi Magic Wand, der er faktisk ganske højt. Så Katie er under der at flytte den rundt. De er meget søde mennesker, og jeg er en stor fan af Clayton Cubitt s, så det var let for mig at sige ja til det, selv om jeg aldrig havde mødt Katie før, og jeg havde aldrig tænkt over, hvad det ville være ligesom. Jeg kan lide, hvad Clayton gør. Jeg synes det er virkelig interessant at se den side af seksualitet og jeg er ikke imod nogen form for seksuelle udtryk, så det var lige ret for mig. Hvad var hårdt det er, at jeg holdt mister min plads.

Ja, jeg kan forestille mig.
Jeg er ikke nogen, der er virkelig let påvirket af litteratur på den måde, så jeg ikke vælge [en bog], der var særlig vigtigt for mig. Jeg valgte netop hvad syntes passende for situationen. Jeg troede, det var virkelig sjovt. Jeg lo for højt; Jeg slags gik i hysteri, men det var bare en rigtig sjov, virkelig skøre ting.

Find andre indlæg om Press .

Efterlad et svar