Bud på min motorcykel !!

Jeg doneret en af mine motorcykler til National Association for at beskytte børn og budgivning sker nu !!

Dette 2012 Suzuki LS650 Savage bliver bortauktioneret til fordel for Landsforeningen for at beskytte børn , en national medlemsorganisation, der udvikler programmer, der beskytter børn mod fysisk, seksuel og følelsesmæssig misbrug. Deres seneste program, HERO Familier med Rescue Corps, uddanner militære helte til at udnytte teknologien til at identificere og redning børneofre for voldtægt og udnyttelse. Læs mere om det her.

det er en stjerne-besat motorcykel

Når komiker og skuespiller Margaret Cho besluttede hun havde brug for at slippe af med en af hendes motorcykler, hun gjorde det på den måde, har givet hende titlen "skytshelgen Outsiders": hun skænkede den til National Association for at beskytte børn.

Donationen var "formidlede" af en anden komiker / skuespiller, Alison Arngrim , som fortjent titlen "Prairie Bitch", men kun på grund af hendes fremragende skuespil om "Det lille hus på Prærien". Alison har været i bestyrelsen for Landsforeningen at beskytte børn siden begyndelsen, og er kendt som en markant fortaler for både børnebeskyttelse og også hiv / aids og behandling.

Alison sagde, "Hey, lad os underskrive cykel." Og det gjorde hun. Og så fik hendes venner involveret.

Læs mere og byde HER!

Safari

Efterlad et svar