Blind Κόμμα Δείπνο Αέρηδες 12/15 & 12/16

Έχετε ένα ζευγάρι περισσότερες πιθανότητες να δούμε Blind Dinner Party - αυτό το Σαββατοκύριακο!

Μαγειρική καναλιών
12/15: 19:30 ET (16:30 PT)
12/16: 23:00 ET (20:00 PT)

Πλήρης λίστα ΕΔΩ

Διαβάστε το blog της Margaret: Πώς να ρίξει ένα Blind Dinner Party

1 Σχόλιο.

  1. Τι στο μέλλον για αυτό το show; Μου αρέσει πολύ και είμαι στεναχωρημένος ότι:
    1. Κατά την αναζήτηση για το Δίκτυο Τροφίμων "Blind Dinner Party" δεν υπάρχει αποτέλεσμα.
    2. Ότι αυτό το Σαββατοκύριακο φαίνεται να είναι η τελευταία ευκαιρία για να το δείτε.
    3. Ότι δεν υπάρχει μια επερχόμενη σεζόν.

    Αυτό ήταν ζωντανό, λαμπρό, ειλικρινής, ενδιαφέρουσα και προκλητική. Εξακολουθώ να αισθάνομαι γαμημένο συγγνώμη για Ευαγγελικούς Χριστιανούς.

Αφήστε μια απάντηση