I Love Hip Hop

Ma armastan hip hop. See on keel, mis räägib mulle, keerukuse lööki, osavust riimid, rüht ja uhkus räpparite, mis paneb mind minestama. See on nagu opera mulle kõik Sturm und Drang on Wagneri proportsioonid, kuid kaasaegsete väärtuste ja ümberkujundava teadmisi. Minu uusim kinnisidee on Neptunes laulu "Pop Shit". Ma ei ole kunagi kuulnud midagi nii ilusat minu elus. Kihilisus proovidest, vokaal harmoonia suurepäraselt haakuvad mc ärplema, seal on väike taevasse, et laul. Ma usun, et me saame tasuta suupiste suurus osade teispoolsusesse, ja me kõik saavad neid teistmoodi. Minu jaoks on see ülbe muie sisse Pharrell hääl, peru löökpillid ja peadpööritava friik ma saan, kui ma kuulen seda laulu.

Avamäng, et pildistatud minu elu oli Public Enemy on "Ära usu hype." Lõpus-kaheksakümnendate Ma töötasin Stormy Leather Howard Street, San Francisco, nahk tammi Emporia. Pühapäeviti, see oli vaikne ja me kuulata raadiojaama, mis paneks Malcolm X ja Martin Luther King kõnesid all Phat lööki, mis tundus nagu sünni midagi suurt. Word sündis ja DJ hakkasid keerlema ​​sa otse Chuck D's õitseb hääl. Oli selline tõde rap küll siis ja seal oli mingit vabandust teinud kellelegi midagi. See oli esimene kord, kui see tabas mind, et muusika võib olla poliitiline, kuigi ma kasvasin üles San Francisco otsast of Summer of Love - need muusikud olid mässu oma asutamise ja kuigi seal oli hämmastav luuletajad ajal et ajastu, oma riimid ei mõjutanud mind nagu eeposed Afrika Bambattaa või Grandmaster Flash. Kes kotib "Howl?" Mida see pidi tähendama ikkagi? Kas polnud kutt NAMBLA?

Chuck DI võttis minu uus juht. Tema õiglast viha ja ilukõne oli nakkav, võidab hüpnootiline, kirglik võitlus mitte ainult inimesed värvi, kuid tegelikult kõik vähemused väljendati oma lyrics. Ma sain selle. Me kõik tegime töökojas, rügamise üle lehte must nahk, lõhn muutub meie nahk nagu me ujus meie peade. Mõistsime, rõhumine, nagu allpool vaesuspiiri naised, nagu pede, Aasia, Latino ja must. Mitte ainult seda, kui seksitöötajate olime vilified feministid nagu reeturid oma liikumist, nagu Sadomasohhism nähti majutus ja anumise et patriarhaat. Olime ka lõhata loodud queer kogukonna seljas põsed ja muutes kogu GLBT valimisringkonnas nägema perverts. Nagu me olime omadega NAMBLA.

Esimest korda, me peame tegema meie häbi arvesse raev, ja rap andis meile valem, "pi" meie tundeid viletsus ja maht, mis oli enne olnud ümberlükkamatu võrrand põletavad meie äsja sündinud poliitilise ajusid. Jah, Public Enemy rääkisime geto, kuid me kõik seal elanud, ükskõik, mida meie aadress. Projektides meeles, 911 on ja jääb alati olema nali. See võtaks rahvas miljoneid meid tagasi hoiavad. Revolutsioon ei televisioonis. Ma olen must mees, ja ma ei saa kunagi veteran.

Asjad pöördus ümber, kui Ice Cube vabastatud "Must Korea," raevukas, mürgine hümni vastu Korea kaupmehed kesklinnas. Ma tundsin, et ta heideti suguharu ma nii hädasti vaja kuuluda. Gangsta rap, veel võimsam oli seksistlik teemad, et ma blokeeritud, sest ma ikka tahtnud, et kõvadus, midagi, mis on olemas nii meloodiline talisman minu sees, mil "vikerkaar oli enuf." Ma olin osaliselt nõus, sest laul oli umbes inimesi, et ma teadsin, sugulased, kes olid pagendatud mind aastaid enne, nii et oli kummaline rahulolu, kuid siis jälle, mu nägu oli ühetaoline ma ei suutnud kamuflaaž, kuigi minu meeles kuulus vaenlase tagalas. Olen ka tundnud, et kummalisus, nagu siis, kui keegi teeb nalja oma ema - tunde kõlbelised nagu "Ma ei saa öelda, et aga sa ei saa" suhtumist. Samuti vaieldamatu rassismi ja vägivalla laul oli see kustumatu jälje mu kallis amulett, ja see lihtsalt tundus, halb õnn. Ice Cube lõpuks vabandas laulu ja tegi geenius film "Friday", kuid et sama vastasseisu korealased ja Blacks puudub, mütoloogilised valdkonda, et naabruses vahel "teha õiget asja" ja South Central ajal LA rahutused. Mind ei huvita.

Ma ikka armastan hip hop. Seal ei ole sellist ühendav poliitiline sõnum, sest kunagi oli, kuid seal on veel lõpmatu ilu seal, mis kasvab vaatamata naistevihkamine, materialism, kaos, maleness, pahatahtlikkus suunas homoseksuaalid, mõrv ja jahid. Riimid on ikka mässumeelne ja stiilid on muutunud keerukamaks kaugemale keegi oleks kunagi uskunud. Miski ei ole täiuslik, kuid esimene uimastav aastat, kui pühapäeval olid kõik umbes Chuck D ja maailmale, et me freak kõik freak, seoti pärida ja loodetavasti tulevad välistada, kuid erinevalt oma eelkäijatest, me teeme seda tõde , kaastunne, õiglus ja suuremeelsus, andis meile kestev lootust, mis hoiab Public Enemy mu iPod, et sellel päeval. Võitlus võimu.

Jäta vastus