"Fuck It" Diet

Olen kaotanud mõned kaalu, mis on maha imelik laine paranoia inimeste seas, et mul on kas oli mu kõht klammerdatud või välja lülitada kummipaelaga või olen mõned freaky toores toit toitumine või mis iganes.

Mis juhtus oli see, et ma olin kuradi tüdinenud dieediga ja trenni. I fucking oli tüdinenud osta riideid, mis olid liiga väikesed mulle, et ma võiks "õhuke neisse." Ma olin kuradi tüdinenud süüa 5-7 väikest einet päevas. Ma olin tüdinenud ole süsivesikuid. Ma olin kuradi tüdinenud mõelda toidule ja ei mõtle toitu. Ma olin kuradi tüdinenud minu treener ja mis tahes liiki harjutus. Läksin toitumisspetsialisti ja ma kaotasin palju - raha. Ma ei ole kunagi lahkunud oma ametist ilma kukutades vähemalt grand jama. Värinad, pillid, toidulisandid, toit asendajaid, kasutada programme. Ma ütlesin "kuradi kurat see FUCK IT FUCK seda tõsiselt FUCK IT FUCK IT FUCK IT FUCK FUCK FUCK IT !!!!"

Ma peatusin läheb Fred Segal ja saada üks asi kogu poest, mis sobivad mulle. Hakkasin osta riideid, mis kuradi sobi mulle, nagu praegu. Panin ära kõik mõisted, mida dieedid mulle tähendas, mida ma pidin süüa ja ei peaks sööma. Ma üldse kaotanud mõtte protsessi, mis viis mind läbi minu elu - minu dieediga ja kasutada raviskeemi - ja hakkasin mõtlema inimesed, keda ma armastasin, vihkasin, talutav, naeris, naeris. Seal oli palju aega, et lugeda. Tahtsin vaadata vanu filme. Ma sõin palju Jama toitu. Sain mõned kaalu ja see oli jube. Aga see ei ole tegelikult midagi muuta. Persse. Persse. Persse. Ma lõpetasin võimlemise ja hakkas kirjutama. Ma mängisin minu koera. Vaatasin shit Ebay. Ma hakkasin sööma, mida ma tahtsin - ja hoida seda teevad. Ei toidu puhkust - ei kergendust vahel dieeti. Ma lihtsalt tahtsin süüa süüa süüa süüa süüa süüa ja kuradi süüa veel.

Siis ma mingi hakkasin saama kummaliselt õhem. Ma saan seda nüüd. Sest ma ei hooli toitu, see on olemas, kui ma tahan, ma ei ihkama seda ja tahavad seda ja mõtle selle peale. Kuna ma ei ole kõike, miski ei ole nii oluline. Ma ei pea sööma kogu kooki, sest ma ei söö kogu kook iga päev iga sööki, kui ma tahan ja mind ei huvita. Ma ei valmista süüa, sest ma olla näljane hiljem ja "nemad" ei ole, mida ma pean sööma. Kui ma olen näljane, ma söön. Sa tead, et just imelik toitumine on.

Siin on, mida ma tavaliselt süüa iga päev. Hommikul on mul kausi teravilja kahe liigi segu, granola ja elu. Kui ma hotelli, mul on granola ja jogurt, sarvesaiad, üks šokolaadi ja üks regulaarne ja siis suur jõhvikamahl. Ma joon palju vett ja palju limonaadi, tavalist koksi - no toitumine kunagi midagi. Pärast seda ma tavaliselt süüa maapähklivõi tassi või midagi sellist. Siis ma saan teha, mis on kirjalikult tavaliselt, salvestamine mõnikord, intervjuud jne .. Ma näljane hiljem ümber varajane pärastlõuna, ja nii ma söön, mida ma arvan on hea hetkel, mis võiks olla mac ja juust, või pizza. Ma söön nii palju kui ma tahan, kuid see on tavaliselt liiga rikas süüa kõik see ja kuna ma ei dieediga ja ma ei pea tuupima keelatud toitu enne dieeti käivitub uuesti, ma söön nii palju kui ma hea enesetunde söömise ja jäta ülejäänud. Ma jätan palju plaadil, sest ma ei pea puhas minu plaat. Miks? Ma ei pea. Ja väärtus ei ole vaja lõpetada kõik minu toit, ilmselt on suurim panustaja minu tervendav ümber toidu. Ma kasutasin tunnen, et mul on vaja süüa kõik see kõik ja siis mõned, kuid tegelikult see ei tundu hea seda teha. See ei maitse hea. Võin olla rohkem, kui ma olen näljane uuesti. Ma söön õhtusööki hilja, tavaliselt koos sõpradega. Mulle meeldib eelroad. Ma tellib 3-4 tüüpi, et ma saaks olla mitmeid söödavad kohtleb asemel entre. Kui ma tellin pearooga, oleks rohkem kui üks, sest ma väärin süüa, mis mulle meeldib. Ma ei söö jäänud. Ma ei võta midagi koju. Ma ei söö midagi, mis ei maitse taevalik. Ma ei ole kunagi süüa, kui ma ei ole näljane. Ma ei lase ennast liiga näljane. Ma ei eita ise kuradi asi, sest ma ei lubata ise piisavalt 1000 eluajal ei ole enam eitamine mulle nii, et ma elan. Ma väärin kõik mozzarella pulgad, kõik kuradi shokolaadi kuradi pizza, kanaliha kõigi a'la kuningas, ja ma väärin jätta, mida ma ei lõpeta taldrikul.

Nii et te lähete. Big secret dieeti. Love. Armastus ja julgust tegelikult toidujäätmed.

54 Kommentaarid. Lisa Mix ...

  1. Ma kuradi luv seda postitust. Mul on olnud fuck see dieet juba mõnda aega ... hea meel kuulda, teised on samas rongis :)
    Võimaldab saada fanaatiline see nagu freaky ass toores foodists! Nad jutlustavad süü ja me kuulutame meie "kurat see loogika", et toetada meie "kurat see dieet". Häbi neile, kes levitasid viletsust!

    See kõik on vaid mõned haiged mängu niikuinii ... taimed ja loomad surevad, et saaksime kütuse meie keha, me peame lihtsalt tänulik neile ja tänan vähemalt nautida meie toit "fuck it" rõõm!

  2. Pingback: sul on juhtum DOMS

Jäta vastus