Plaan C

Aitäh Jess, et teema täna. Jess on noor naine hämmastav ja vaimu on isik, kes teeb mind tõesti usun, et meie tulevik on turvaline ja me ei puhu end üles ja igavesti elama tõesti tolmune tavaline, kus meil on ehitada seinu vanu rehve ja linnus ise sees, sest kõik on tapavad üksteist üle bensiini ja koeratoit, et meil on süüa meie kätes. Aitäh Jess jaoks on tark ja ilus ja poliitilisi ja teades, et see üles ja alla Kiik teadmised, mis on nii tema head mama kasvatanud. Propseja Jess ja Jess "mama !!! Reaalset Tho !!!! Jess oli piilumas CNN kus jälle mannekeenid, et minna ja kuni vaheaja dawn, kuidas hommikul pärast pill levib sugulisel teel levivate haiguste ja soovimatu rasedus. See on lihtsalt kooskõlas naeruväärne loogika, et karskus on ainus viis õpetada noorema põlvkonna seksi. Sinu keha ütleb üks asi - nagu "See tunne, et mul on sees on niiiii goood ja ma tahan seda teha, ja siin on kes, kes on su tee seda mulle, ma tõesti ei mõista, sest kõik on mulle harjutada karskus , kuid kurat seda. Niisiis, kuna me mõlemad oleme hädas niikuinii - fuck see. Teeme DIS !!! "Kuulutamine karskus ei ole õige, ei ole realistlik, on lihtsalt stoopid, ignant, duh-duh-duhm.

Pea meeles, et tüdruk, kes läks Prantsusmaale võtta RU-486 ja siis saad kohe tagasi lennukiga tagasi USA vilkuvate kaamerad ja politsei? Mida kuradit on valesti inimest? Ma ei ütle, et kõik peaksid kurat ise hull bonobo (pansexual ahvid, mis on läbi lähima elava sugulaste tühista "homoseksuaalsus on looduses ei leidu" argument) stiili ja siis viska oma sitta kogu koht, kuid mis on see puritaanlik suhtumine ? Nagu ta vajas suur "A" õmmeldud rinnale näidata kõik, mis tal katkestati. Ma tahan õmmelda suur "I" eest ignant igaühe seotud paneb see naine läbi kurat selle eest, et keha ja julgust teha seda, mida ta tahtis ta.

Plan B ei tohiks olla kuni läbivaatamiseks. Ei tohi kunagi olnud tagasivõtmist. Me ei lõppe kunagi häälte 2000.

Mis on plaanis? Karskusel? Ja me saime õigused kõigile ja nende ema emakasse? Pane see-SS ainult?

Ma ei ole pro-surm. Ma olen pro-valik. Olen meeles, et noored leiavad tee seda, mida nad loomulikult teeme ilma võimaluse ennast vigastada, isegi kui me neile ütleme seda mitte teha. Noortel on tugevaid emotsioone, intensiivne hormoone, mis ei vaigistanud nii lihtsalt öeldes karskus. Mida nad vajavad, on haridus, valikud, kondoomid, nõustamine, abi, usaldus, õrn teadlikkust, usaldust õpetajad, konfidentsiaalsus, võrdsus, reaalsus, kuradi tõde kogu tõe ja ainult tõtt nii aidata meid kõiki Jumala - mitte süüd.

Kuna karskus = süüd.
Süü = madal enesehinnang.
Madal enesehinnang = kõike hakka kui pakute ainult seksist hoidumist teie ainus lahendus.

Ma arvan, et kui nad otsivad Plan B ja nad mõtlevad vabanemiseks, siis ma teen ettepaneku Plan C.

C tähistab vitt. Mitte needus sõna, ei määris, ei ole halb. Nagu Inga Muscio geniaalne ja tähtis raamat sama nime, vitt on pidu naine ja maailma, sest me oleme üks ja sama. Me ei oleks maailm ilma vitt, et igaüks, kes kasutab seda kui negatiivne, transgressive sõna, ei eita fakti, et nad on elus. Me kõik oleme sündinud vitukari. Kui meil kõigil on nagu inimkond, meie kõige esimene kodune aadress. Ükskõik, kuhu mail saab edastatud nüüd igal pool kunagi olnud seda oma postkastis esimene -

Me, vitt, World.

See muudab vitt võimas. Ja see energia sisaldab valiku, power teadmiste, volikiri, võimsus cunnilingus, vetoõigus, võimsus kõike ta tahab ja ei taha ükskõik, niikuinii kogu aeg kogu aeg . For real. See on see, mida ma räägin.

"Ja kui sa tahad vaielda, et sa parem helista TYRONE." - Erykah Badu

3 Kommentaarid. Lisa Mix ...

  1. See on nii hästi kirjutanud, ja täpselt, kuidas ma tunnen. Soovin rohkem inimesi kuulnud meid.

  2. Ma olen täiesti nõus, mida te ütlete! Lihtsalt tahtsin teile teada, et "Plaan B" pill ei ole sama, mis RU-486 ... Plan B takistab raseduse ja RU-486 lõpeb üks.

Jäta vastus