Astumine - featuring Tegan ja Sara

Ma läksin alates Fez, tõmmu 9. sajandil linna iidse Maroko Kuningriigi kaasaegseteks sparklingly kalliskivi Vancouver ereda ere British Columbia, pidevalt sõidavad ja millega üle ja sõidab jälle ligi 36 tundi, et mu salvestus istungil Tegan ja Sara õenduse aeglaselt suremas sooleparasiidid mööda teed. See oli pikk teekond, aga ma ei saanud üldse magada, sest ma olin nii põnevil, et ma pidi olema poomise läbi Tegan ja Sara ja oma laiendatud perekonnaga, nii bioloogiliste ja rock, kaks päeva. Olen olnud märatsev kauaaegne fänn oma muusikat ja oli isegi sain kohtuda Sara kord lava show kaevanduse Montreal aastat tagasi. "Con" on laul ma lähen, kui on kuhugi pöörduda, kui ma olen ammendanud kõik oma kuulmis võimalusi ja olen kõik "miljon tundi jäänud mõtlema teid ja mõtlen, et."

Ma armastan neid vaatamas elada ka. Tegan ja Sara mängida tuhandeid fänne igal õhtul ja nad teevad oma fännid tunnevad, nagu nad on olulised, et need on olemas, et homod ja tüdrukud võivad olla rock-staarid ka, et see on nende kohta ja nende elu ja umbes kitarrid ja kuna nad määratletud muusika, need on valmistatud reaalne maailma. Tegan ja Sara rohkem kui muusika. Nad teevad terve põlvkond homod ja tüdrukud tunnevad, nagu nad on olulised. See on võimas ja sügav. Kui ma vaatan läbi rahvahulga juures Tegan ja Sara show, ma tunnen mingi ülevus, nagu kokku, muusika, me ei saa midagi teha. See on viis rock'n'rolli teeb meid võitmatu. Mis Tegan ja Sara suudame ületada midagi - homofoobia, seksism, isegi südamevalu. Ma armastan neid. Ma armastan neid nii kuradi palju.


Foto: Lindsey Byrnes

Ma ei olnud rohkem põnevil, et nendega töötavad stuudios , mõne kuu pärast maadelda meie vastastikku kirglik sõiduplaanide ja leida aega, et teha lugu, mis sobib ideaalselt avab see rekord, "Intervention". See on esimene lugu album sest see on esimene, mida ma tahan kõigile kuulda. See on nii lõbus, vaid ka sügavalt mõistvalt ja tõesed ning ka lihtsalt kuradi kivid. Muide, lyrics pole kirjutatud, et rahuldada oma obsessiiv suhted telesaates "astumine", nagu kultuuri sõltuvus ja taastumine on mind lummanud viis enne reaalsus TV oli asi, aga ma kaevama show. Ma ikka ei suuda uskuda, alkohoolikute ja narkomaanide Objekte ei saa aru kohe, et nad on "Intervention" ja et seal saab olema üks pea. Neid tuleb tõesti perses. Ja ma tuleb tõesti tuksis sest tihti leian end veidi armukade inimest programm, kuna tundub, nagu nad on, millel on hea aeg, vähemalt, enne kui nad kõik astusid peale. See on koht, kus minu armukadedus lõpeb. Ma arvan, et peaks olema tegelik sekkumine oleks tõeline õudusunenägu, ja nii kirjalikult sõnad laulule oli mingi palve, mantra vastu kunagi tegelikult minuga toimub.

Eelvaade "astumine - featuring Tegan ja Sara" juures Spin.com

Cho Sõltuv tabab kauplustes 24/08. Pre-Order Cho Sõltuv siin hetkeks laadida album!

7 Kommentaarid. Lisa Mix ...

  1. Pingback: peenise laienemist
  2. Pingback: Kohtumine Naised

Jäta vastus