Ma armastan Louis!

Mul on parim partner " Tantsud tähtedega "- Louis van Amstel ! Ta on uskumatu tantsija - maailmameister mitu korda üle, et ta on uhke, et ta on lõbusalt naljakas, ta on suurepärane õpetaja, ta on gay (mida ma armastan love love love love love - tüdruk - ta on pere)! Ma ei küsi parem inimene paarikaupa koos. Ja mis on väga lahe on ta fänn kaevanduse ka!

Meil on harjutame iga päev mitu tundi, ja ma olen nii õnnelik, sest ta seletab asju nii hästi, et ta teeb seda nalja, et ta tõesti teeb mind higi ja ma olen armastav iga teine ​​seda. Tema keha on nii täiuslik. Kuidas ta liigub, on tõeliselt inspireeriv. Ja ta aitab mind liikuma! Ma soovin, et saaksin teile näidata väike rutiin ta on õpetanud mulle nüüd - sest ma ei usu, et ma teen neid ise. Isegi kaks sammu koos tunne ime mulle. Kui me oleme sünkroonis ja tants koos, tundub, nagu me sõidavad. Ma ei ole kunagi tundnud graatsiline või elegantne, kuid alla Louis 'range õppetöö, ma tunnen, et mu keha on muutumas, isegi pärast paari päeva jooksul. Mu keha on hakanud tunduda see teab kuhu minna. Alustame hoogu - midagi toimub. Alguses ma ei saanud seda teha, ma ei saanud seda teha, ma ei saanud seda teha, ja siis äkki, suudan. Ta kordab liikumist, kuni see muutub minu nahka ja ei mõista kohut, kui ma kurat ta üles. Kui ma kukun, siis ta korjab mind üles ja hakkame uuesti ja siis ma ei kuulu. Ma spin. Asun. See teeb mind elus. See teeb mind tunne, nagu mu keha on siin. See on 41 aastat vana, ja see on kuradi fantastiline.

See on metsik avastada uusi asju ise selles eas. Ma arvasin, et ma teadsin kõike, mida ma teha saan. Ma tõesti olen leida nii palju tähelepanu, nende higine, valus kulutatud tunnid tantsustuudio. Ma tõesti ei mõtle sellele, et see kõik on konkurents, ma olen lihtsalt nii õnnelik, ma olen teinud uue sõbra. Mul on hea meel, et olen õnn on keegi näitab mulle ilus liikumine Mul on sees. Ma ei saa oodata, et tantsida temaga maailma. Tänan sind nii palju Louis !!! Ma olen nii armunud juba !!

Margaret ja Louis

17 Kommentaarid. Lisa Mix ...

 1. See on see, mida ma armastan umbes DWTS! Sa oled "saada" see Margaret! Ja Louis on lihtsalt nukk, ei ta on? Ma arvan, et kaks teete vapustav paar ja ma ootan sind tantsima. Go, tüdruk, GO! * G *

 2. Yesss !! Team Margaret ja Louis kogu tee. Ma ei suuda uskuda, te ei kavatse kooskõlastada oma tour ja DWTS samal ajal. Sa oled selline inspiratsiooni!

 3. Olen juba kaasaelamist teile ja Louis !!! Ei saa oodata, kuni uus hooaeg algab! Lähed guurrrllll !!!!!

 4. Louis on üks parimaid, parim, parim plusse on DWTS !!! Ma armastan vaadates teda aastaajast ja sellest, kuidas ta teeb oma partneritega sära on imeline !! Ma arvan, et see on parim osa sellel näitusel on seos tähtede ja plusse, sest kui see on olemas ja neid töötad seda kõike lihtsalt tundub pingutusteta !! Ma olen nii põnevil, et näha teid DWTS ja ma tean, et ma tulen ärandamine mõned mobiiltelefonid ja login ID-d, veendumaks, et on top hääl Getter iga nädal!

  Mine Cho !!!

 5. Ma ei vaata DWTS, aga ma tulen tuning, tänu teile Margaret.

  Ja ma olen üllatunud, et sa ütled, et oled 41, ma arvasin, et sa oled vaevalt 30! Ja mida Fabu pic sinust ja Louis. Armastan seda! Hoia blogi tulemas.

 6. OMFG! Tüdruk sa pead ütle meile, kui teie DWTS hooaja algust. Ma hakkan Watch lihtsalt põhjustada teie peal.

 7. ARGH !!! Margaret! Mitte ainult oma osalust DWTS sunni mind alustada vaadates näitab taas, kuid ma pean helistada ja hääletada ka. (Hey Cho fännid, ärge unustage, et helistada ja hääletada ONLINE ... väga importida!)

  Ma peatusin vaadates näitab mitu aastat tagasi, kui Tantsud tähtedega sai Tantsud "Stars"? Õnneks sel hooajal, trellitatud mõned võistlejad, kas ka "Stars" tegeliku jätkub.

  Louie! Kui suur teie jaoks! Nagu ma mäletan, Louie oli parim isane tantsija. Võib-olla on see sellepärast, et ta on lühem kui paljude teiste meessoost tantsijad ... tema raskuskese on erinev või mis iganes ... aga tema käigud olid alati teravad ja täpsed! Ta pole võitnud kirev peegel pall veel. Võib-olla sel aastal teiega oma partner, võib ta tegelikult võita.

  Ma jälgin, Margaret. Ma hääletan. Ma tean, et sa ja Louie will rock korrusel!

  Ja sa arvasid persimmons olid toitumine põrgu !!! Skinny nüüd, sa lähed hajuvad meie silme ees!

 8. Jah .... Mulle meeldib, et sa oled show. Ma pole kunagi vaatasin, aga ma nüüd ja hääletada teile :)

  Armastus mops armuke!

 9. Lugupeetud Margaret:

  Mind ei huvita, kui saab tantsida lakkuda: teil saada kõik oma hääled iga nädal olete. Ma olen fänn. Ja endine latin Peotantsija. Edu teile, nautige, olge ettevaatlik ja nautige Louie! Tantsud, et on!

  Soojem,

  Nancy Ann

 10. Nii hea meel, et oled nüüd DWTS! Ma juba kujutan oma kostüümid, oma rutiin ... ja kui nad teile laulda, pead on ketramine! Nad ei tea, mida nad on ette! Louis on jumalik ja täiuslik partner teid! Ma tõesti loodan, et sa kaugele! Kavatsen helistada ja hääletada Internetis nii!

  Inimesed, me peame ralli taga Margaret! See on suurepärane võimalus ja loodetavasti tema Kõhutants kogemus aitab seda tüüpi tantsimine!

 11. Nagu oma vanematele, DWTS on umbes ainus show TV (mis ja aeg-ajalt Daily Show) jälgime pidevalt, sest me ei hoia TV, ja ma olen pärast ekstaasis siis saad selle !!! Ma kasutasin kunagi hääletada, kuid seekord ma pean hääletama :)

  Ma ei suutnud uskuda, kuidas väike (heas mõttes), siis on, kui me kohtusime teil lava Paramount! Sul on killer kuju Louis teie partner ja treener. Armastan teda. Oma Kõhutants volikirja, ma tean, võite oma puusad - loodan, et sa saad peegel palli trofee! Nii saame vaadata teid näita enam ka.

 12. Nagu kauaaegne tantsija mina olen nii hea meel kuulda, et Louis on kaks asja, mis teevad hea tantsuõpetaja: ta on nii kannatlik ja range. Peate et distsipliini õppida neid tantse, kuid nii kaua, kui Louis näitab teile põhitõdesid kindlalt, siis WAY ees kõver. Ootan andes sulle häid kommentaare.

Jäta vastus