My Body

Olen tantsivad paremini. See kõik läheb paremaks. Mu keha on hea. Ei ole nii valus ja šokis, nagu see oli. Louis ja mina ka lõbus teedel, mu Cho Sõltuv Tour , mis on suurepärane. Ma soovin, et ta võiks tulla koos minuga kogu aeg.

Ma arvan, et kogu see DWTS kogemus on sundinud mind mu keha ja ma olen armastav seda. See on see, mida inimesed peavad tundma, nagu kogu aeg. Ma ei ela oma keha normaalselt. See on nagu on märk üles, "Back in 5" - veidi kella varustatud liikuvad käed, kuid ma ei ole kunagi tegelikult tagasi tulla. Ma elan väikeses ruumis üle, sügaval mu pea, nagu ma olen üürile ruumi, kuid see ei kuulu. Noh, see on aeg, et alla tulla.

See on imelik, et teie kehas. Ma tavaliselt proovida põgeneda nii palju kui suudan. Kui ma pean istuma kuskil minut, mul on vaja raamat või arvuti või minu murakas või minu ipod. Kui ma söön ma tahan telekat vaadata. Kui ma olen siin, ma tahan olla seal. Et mind, "autopiloodi" on "sisse." Ma lihtsalt tätoveeritud tundi, sest ma ei tunne seda. Ma ei ole mina. Isegi kui keegi on mind. Kas pole kurb?

14 Kommentaarid. Lisa Mix ...

 1. Margaret, ma olen nii õnnelik teie jaoks. Sa näed hämmastav ja ma arvan, et tantsimine on just selline loominguline liikumine, mis teie jaoks õige! Sa oled tõeline inspiration- äge, andekas, tark, ja alati naljakas. Täname, rockin see alati ja hoiab jõudu! (Nüüd minema ja võida see meile korea sistas!)

 2. Sa oled fenomenaalne Margaret! Ma ei saa oodata, et vaadata, kuidas sa tantsid. Ma armastan sind!

 3. Mõnikord mu keha tundub tuba oma majas, mis kunagi harjub, või et ruumi taga oma ahju, et sa pole kunagi kord puhastada. Kuni ma hakkasin teed jooga Ma kunagi ostnud mõttega, et füüsiline koondumine võib teravdada vaimse kontsentratsiooni kuid nüüd ma ihkama, et seost minu keha ja vaimu.

  Kui ma esimest korda kuulsin, et sa teed DWTS Tegelikult ma ei saa aru, kuid nüüd ma näen, et sa oled kõike proovida uusi asju ja laiendada enda isik. Ma loodan, et sa inspireerida paljud meist laisk õed ei oodata, et alustada, et reisi!

 4. Ma olen seal olnud. Aga kui ta tuli tegelevad minu buliimia, mul oli taastada. Kui ta tuli üritab olla terve seksuaalelu kaine, pidin taastada. Tema palju parem siin, ... Kõik see! ;)

  Ma usun sinusse Margaret !!!

  love love love

 5. Margaret, ma ei saa tõesti seotud selle postituse.
  Nagu kõrvale, ma olen nii õnnelik, et ma avastasin oma blogi! Mitte ainult teil lõbus, sa oled andekas kirjanik. Olen olnud fänn sinu jaoks 16 aastat (wow, ma ei suuda uskuda, kui kiiresti aeg läheb!) Ma lähen vaata elate Toronto järgmisel kuul esimest korda ja ma ei suuda ära oodata!
  Hoia blogimine; sa oled fantastiline :)

 6. WOW! Sa sõnadesse midagi, mida ma ei saa kunagi tegelikult seletada, kuid ma tunnen täielikult. Ma olen nii õnnelik, teil on leida oma keha ja tee on veel olemas. Loodan, et saan teha sama! <3 sind.

 7. Tere Margaret,

  Tänu sellele ametikohale.
  Mul on sama probleem. Võib-olla see on seotud sellega, armastav oma keha, või isegi lihtsalt nõustudes, mis on. Mina, nagu te, olen Aasia ja "suure kondiga". Alati hädas oma kaalu ja püüdnud sobitada "standard" on f ** king kurnav! Ma olen alati otsinud, et järgmisel hetkel :( sest ma hoida mõtlemist, millal ja kuidas ma kavatsen muuta. Olles praegu võimaldab muudatus juhtuda loomulikult. See on inimesed nagu sina, kes on tõeliselt inspiratsiooni, sest te mitte ainult väljendada oma võitlusi, kuid pakute ülejäänud meile lootust, et me ei pea lase tal täielikult hävitada meie võimalus on olla funktsionaalne ja asjaomaste inimeste!

  Rock on tüdruk!

Jäta vastus