Teistmoodi pulmakleit

Ma armastan seda! Palun hääletada selle sisse KoreAm on Kpop video uusversioon võistlus!

Hääletamine link: http://iamkoream.com/krazykpop/

- Edastatud sõnum
From: Elena Chang
Date: Mon, 15 november 2010 16:33:03 -0500
Teema: Esimene pede korean uusversiooni kpop video

tere margaret cho ja meeskond !!!

Minu nimi on Elena, ka liige Q-Wave (queer naised Aasia laskumine nähtavust ja vastutus)
Võtsin Margaret paar aastat tagasi on teda tulevad Rutgersi ülikoolis "Coming Out Day", kuid ta ei suutnud teha seda bc oma karmi tour ...

Kohe alguses, ma olen jälginud Ms.Cho juba mõnda aega, ja tahtsin öelda, kui hea meel mul on, et selline hämmastav kasv läbi aastate. Olen ka õppinud, et suunata oma aktiivsuse kunsti kaudu stseeni välja Korea-Ameerika nyc näitleja ja inspireeriv näha, kui palju ta on teinud tutvustada vastuvõtmise ja nähtavuse palju erinevaid kihte. Olles seda öelnud ma palun teie toetust projektile, mis ma olen töötanud, mis tähendab mulle palju, nagu pede artist.

On kpop fenomen (või pigem, Korea / Jaapani muusika video kinnisidee). Meie pede võtta Taeyang on "pulmakleit" pääses poolfinaali LA ja on võimalik valida ja vaadata, et olla osa suur Aasia-Ameerika Hollywood üritusel. See oleks esimene pede Korea uusversiooni Taeyang on "pulmakleit". Nagu progressiivne üldsus on muutunud, seal on veel palju tööd teha ja minu eesmärk on jõuda publikuni vaidlustada küsitleda tavapärane arusaam abielust ning tunnistavad, et võimalus universaalse armastuse kaudu mv ma siiralt armastavad on oma toetust selle ja tahtsin teada, kas on võimalik, et funktsioon video saidi isegi päeval, et aidata levitada sõna. Hääletamine lõpeb sel kolmapäeval ja minu meeskond on tõesti anuv meie kogukond, mis aitab saada see pede võtta k-pop video re-make esindama tseremoonial. Oleme vaid LGBT-teemaline esitamise finaali, nii et see on meile väga tähtis, et näidata inimesed, et pede armastuslood saab eksisteerida tänapäeva Aasia pop videos. Kahjuks see on lõppkokkuvõttes valimistest kindlaks teha, kes videos teha seda top.

Siin on natuke informatsiooni: "teistsugust pulmakleidi" # 3 Osa KOREAM ajakirja Krazy K-Pop võistlus! siin on otsene seos hääletamise lehele: http://www.iamkoream.com/krazykpop/ toodetud ja lavastaja: Elena Chang & sam YIM läbi: Elena Chang, sam YIM ja Jake choi Operaator / Montaaž: Brian Chamberlain Hääletamine lõppeb 17. novembril kell 18:00 (EET). Sa ei tohi hääletada üks kord 12 tunni jooksul. Hääletamine lõpeb Nov.17th, kolmapäeval ja mingit toetust oleks väga teretulnud! Siin on link video, et kontrollida samuti: http://www.youtube.com/watch?v=0rN5rQFGYSk

7 Kommentaarid. Lisa Mix ...

  1. Kuna ma rääkida ainult inglise keeles, ma ei saanud laul. Kuid ma tõesti nautisin video ise.

  2. Paul: Ma ei usu, et on vaja palju inglise keeles, tegutsedes tegid tööd sõnumi edastamiseks. Kuigi ma hindan subtiitrid lähedal lõpuks.

  3. Oh, wow-see video oli ilus. Ma kahtlustan, et ma pean nägema originaal see põhineb mõista konteksti Scissorhands kostüüm, kuid see oli tõesti suur video. Kahju, et ma olen umbes aasta hiljaks hääletada!

Jäta vastus