Finale öö

See on tehtud !!! Tantsud tähtedega Hooaeg 11 on pakitud ja ma olen nii uhke, et olen osa sellest. Eile oli väga pikk päev ulatuslik ja kurnav peaproov avamise number, kus ma tegin mikroskoopiline viga; Ma ei ole kindel, et keegi märkas välja Louis - kuid ta oli nii lahke rääkimata. Seal oli nii palju täiuslikkuse kõik tantsima ma tegin eile, aga muidugi, kõik, mis ma mäletan väga täpselt on vigu.

Enne käisime seal Hoff oli koridoris teed Navy SEAL stiilis pushups väga madal maapinnale ning seejärel välkkiire kaarduvad tema pikakasvulisus asendisse. See oli nii põnev vaadata kõik pro tantsijad strut oma muljetavaldav kraam trepil (ajal peaproov ma istuks madal kui ma saaks, et ma võiks olla perse juhist - nende eeslid on pidurdamatu, eriti Cheryl ja Maks) ja seejärel tantsida kõigiga - plusse ja tähed - põrandal. Ma tundsin uhkust minu seljatoeta väike punane kleit ja minu ustav vana kulunud-from-bellydancing-in-Lähis-Ida-restoran Capeziotesse. Ma mõistan, et ma oleks pidanud kandma need kingad, kui olin konkureerivate kui neil on mingi mõistvalt magic ja laenavad kergus mu jalale. Satiin on igav ja kive on juhuslikult paigutatud, kuid need kingad on minu tantsu ajalugu, mida ma ei teinud peaaegu piisavalt kogu DWTS kogemus, kuni eile õhtul. Minu tätoveeringuid värvitud sära, mis oli nii ilus ma tahtsin hakata karjuma. "Me peaksime seda teinud kogu aeg. Miks me ei tee seda kogu aeg? Miks me ei konkureeri finaali? "Terve päeva ma ütlesin, et see Louis. Ta vastas tema tüüpiline mood - "Ma tean. Ma tean. Ma tean, et me peaksime olema. Noh, me teeme seda praegu. Me teeme seda praegu. "Ma hoida haarates Brandy -" Miks sa ei finaali? Miks? Miks? Miks? Brandy ??? Miks? Sa oled nii ilus tantsija! WTF? Palju inimesi oli rüüstatud, kuid sa - sa ... see ei ole õige ... "Iga kord, kui ma nägin tema nägu Tundsin nutt. Ebaõiglane.

Ma sain minu vapustav vikerkaar kleit ja vaatas Louis kõrval kaamera tantsupõrandale, sekundid enne tantsimine ees 24 miljonit inimest. Ta naeratab ja noogutab ja oma eriline keel žeste ja juhtides meenutas mulle, et lasta minna ja lõbutseda ja ma vaatasin teda ja mõtlesin, kui palju ma armastan teda ja kui palju ma tahtsin teda tänada kõiki oma raske töö ja kõik, mida ta õpetas mind. See peab olema, kui võimleja või rulluisutajaid tunne vaadates nende treeneritele õigus enne, kui nad võistlevad olümpiamängudel. "Ma hakkan tants see teile Louis," Ma arvasin, et - "Ma pühendan selle sulle minu õpetaja." See oli tõeline "rohutirts" hetkel. Mu jalad, jalad ja käed liikusid graatsiline täiuslik sümfoonia kaared ja jooned. Ma õppinud millisekundit füüsilise vaikus. Kogu mu keha mähitud Louis nagu lint. Nagu ma möödunud kohtunike andsin neile kõik eriline naeratus ja nad rõõmustasid. Ma haarasin Firenze küljest olime tõstis Louis, Damian, Dimitri ja vinge elurõõmus Ballas. Nagu me waded läbi süvamere vikerkaar streamers, tundus nagu oleksime ujunud üle ookeani armastust. Kui Jennifer võitis Tundsin kõik oli õiglane armastuses ja sõjas. Mis elu ma arvasin. Elu tantsija.

12 Kommentaarid. Lisa Mix ...

 1. Margaret, sa oled fantastiline !! Ma olen rõõmus, et teil oli see lahe kogemus, isegi kui DWTS kohtunike ja publiku tegelikult ei "saada" teile.

 2. Margaret,

  Sa paisati üle lava ja särasid seest ja väljast! Loved valvab sind. Ja keha näeb välja hämmastav !!!

  xox

 3. Nii palju armastust! Sa olid suurepärane, ja ma olen väga rõõmus, et kandsin seda kleiti uuesti. Nähes sind see pani mind kiskuma, eriti oma Tats kõik glitzed üles. Ja sina ja Florence põrandale koos? Nii palju armastust. Te kaks pead saada seeria koos, või äkki ta saab külastaja Drop Dead Diva või midagi, sest ma jumaldan nähes teie kaks koos.

  Sul on õigus ülaosas minu "Kuulsused Tahaksin kallistada Someday" nimekirja nendel päevadel, Margaret. Sa oled inspiratsioon.

 4. Dayum, ei Dmitri kuum?
  Ma olen nii kade!
  Ilus töö eile.
  Ma olen rõõmus, et sa end nii muusika, nii sünkroniseeritud.
  See on, mida see kõik umbes.

  Ma arvan, et teil on vaja tuua elurõõmus Ballas tuurile sa, lol.

 5. Sa tegelikult tantsis parim. Lõdvestunud ja täpne ning rõõmsameelsed. Miks sa ei tantsi niimoodi ??????? Sama küsimus, mida küsitakse. Aga nüüd sa tead, et sa tõesti oskavad tantsida. Palju õnne.

 6. Andsin sulle kui sa olid seal. Sa õppisid sammud ja pärast seda; sa tunda muusikat. Sa oled tantsija! See oli rõõm vaadata, kuidas sa tantsid jälle nii ilusti lõpliku show. Hilinenud õnnitlused.

Jäta vastus