Minu Jacket

Me peaksime rääkima riided mõnikord. Mul on ilus, laitmatu, kujutlusvõime, uuenduslik ja täiuslik stiili, ükskõik kui palju kordi ma olen Objekte halvim riietatud nimekirja. Iga kord, kui ma end riidesse, on kirg ja silma detail kaasatud. Comfort, klass, ilm, kellaaeg, kord, kui ma läinud kodust, tekstuuri, toon, vajalikul tasemel riietatud üles / alla, tegevust, kuidas see välja iga nurga alt kui osaletakse aktiivselt - kõik on arvesse võetud. On kunsti kaste, ja sa ei tunne ilus ja hämmastav kogu aeg, mitte ainult öösel, mitte ainult kuupäevi, mitte ainult ürituste, kuid tõsiselt - iga kord, kui kanda riideid, iga kord paned midagi, võite olla täiuslik. See on võimalus kunsti.

Iga kord, kui paned midagi, see on hetk, eneseväljendus. Muidugi on laisk päeva ja mul on palju neid, kuid see ei tähenda, et ma ei vaata hea, vähemalt mina. On päevi seljas sama asi ikka ja jälle, kuid kui see töötab, töötab see. Minu stiil kinnisideed hetkest on kõrge ahenev vööd, õhuke hip rihmad, teksad - kuid mitte ereda Crayola sort, mis on üldlevinud kohe - Mulle meeldib sügav must ja kui see peab olema hull värvi, ma läheks koos paabulind teal või huulepulk punane. Kui tundub, Chrissy Hynde püksid, siis ma tahan neid. Ma kulutama veidi rohkem t-särgid, saan tõesti hea liiki, mis on kulunud vähe, mis sobivad ideaalselt, et on pehmust ja sensuaalsust neile, mida saab piisavalt tihedalt kanda ilma rinnahoidja (skandaalne) ja ka spordi-rinnahoidja, et nad saaksid hea välimusega jõusaalis. Ma saan need tehtud, et reklaamida oma lemmik tattoo stuudiote ja kunstnikud, samuti raamatud, mis on läinud läbimüüdud. T-särgid on oluline ja sa ei pea räpakalt neid. Kui soovite räpakalt, tee seda pesu ja sokid ja rinnahoidjad. Tavaliselt ma lihtsalt minna ilma, et kraam. See on ainult sellest, mida näed, minu arvates.

Samuti, ma lähen hulluks tihe nahkjakk, ja te saate lihtsalt ühe ja kanna seda iga päev kogu aeg ja isegi magada ta. Mul on 3 - see on ekstravagantne ma tean, aga ma kannan seda jama iga päev. Ma lähen edasi-tagasi paksu kõigi pühade ja õhuke kõigi pühakute, sõltuvalt temperatuurist ja siis on mul veda lilla / sinine seemisnahast sain haige müügiks refinery29 . Sick müük on tähtis ja sa pead ära, kui saate. Nii see on minu nahkjakk elu.

Teise John Roberts ja sain sobitamine Barbour vahatatud puuvill mootorratta jakid, et ma armastan nii palju pidin ka saada Barbour kott dudes seljas jope, et ma ei näe jope, kui ma kandsin seda ja ei vaata peeglisse. Meil kandsid neid koos, kui me olime Glasgow ja kuum Glaswegian taksojuht küsis meilt, kas me olime paar ja meie oma sobitamise jakid karjus "EI!" Üksmeelselt, sest kui eeldada, kui selline oli kohutav solvang. Jakid on sügavad mustad ja Jaani on matt ja minul on läikiv, kuid nad mõlemad veekindel ja soe. Nööpide ja lukkudega ja trukid ja riistvara on kõik kuld ja ei tuhmuma. See on seest pehme ja natuke raske väljaspool. Kui te oleksite seksuaalse armunud riideese, see on minu Barbour jope. Ma püüan teha jope vestluste, sest kui jope kohaldada teema. Kui räägin oma Barbour jope, mu juuksed tõusevad püsti ja mu nägu hood ja ma hakkan rääkima kiiresti ja sõnad pudi-padi koos ja ma ei vaevu saada neid. Ma armastan seda jope nii palju ma olen tegelikult sisselogimisel mootorratta õppetunde, mida igaüks oma elu vastu, kuid ma ei hooli. Midagi minu Barbour jope. Midagi.1 Kommentaar.

Jäta vastus