Ilu

Vana koerad kuulake! Uus trikke saab õppida! See võtab extra natuke vaeva, kuid see on seda väärt. Ma arvan, et ilu on salapärane, kuid õiglane armuke, ja mida rohkem sa teed, et hoida teda, seda kauem ta jääb. On müüt, et ilu on valu, karm dominatrix, kes soovib midagi, kuid oma kannatusi šašlõkk tema perversne soove. Ta tahab oma verd, nälja, oma raha ja ta annab sulle tagasi tühja rõõm oma edevus - kuid ma mõistan, et see ei ole tõsi on. Ei ole kurja kuninganna, ei und tekitavate mürk õun, keegi ei ole kõige õiglasem kõik ja see ei ole nii, ilu on. Ilu on rohkem nagu sõber, kes on mõned tingimused sõprus, nii et ei ole õige tõeline sügav sõber rohkem pinnapealne üks. Like "sa annad mulle sõita lennujaama, ma tulen sulle lennujaama" omamoodi semu. Sa peske nägu öösel, ma ei tee oma nägu purskama täiskasvanute akne hommikul. Sa kasutad toonerit oma t-tsoonis, siis ma ei süvendada oma kombineeritud nahale. Leiad õige värvi huulepulk, ma teen autoparkija saatjate tuua oma auto ümber esimese ja annan selle sulle tasuta (ma muidugi nõudis intressi - kuid selline on tugevuse teada oma värvi).

Mu ema esimene teatas mulle idee, et ilu on valu, kui ta kiskunud enda paksult loomulik kulmud arvesse raske, 70s vaba read ajastu. "Ilu on valu" ütles ta tühja pilguga, nagu tema musta kulmukarva tundus pruuniks, sest punetus tema vihane naha all tema saamatu Maybelline pintsetid. See oli aeg enne Tweezerman ja Shu Uemera enne kui me võiks tõesti kisu neid pisikesi karvu mikroskoopiline tõsiselt. Ma uskusin teda ja halastamatult püüdnud vältida ilu palju, et minu noored ja siis täiskasvanuna. Ma ei ole masohhist. Ma ei taha valu. Ja seetõttu, ilu ja ma ei sobi. Ma ei usu enam, et see on tõsi. Olla ilus on tegelikult olla teadlik enda kunsti ja raami oma kunsti viisil, mis on ainulaadne, et ennast ja lihtne ennast ja lõbus ise. Me oleme lihtsalt meistriteosed ootavad raamitud ja kinnitatud ja valgustatud siis kummardasid. Meil on väärt seda, sest meil on rohkem hindamatu kui midagi muud.

Viimase paari kuu jooksul olen harjutanud see "mina kui kunstiteos" teooria ja olen näinud paranenud valdkondades, mis vaja suurendada, ja see ei ole mulle maksma rohkem raha tõesti. See on investeering aega, kuid mitte palju, ja see aitas mul hea enesetundega ise, mis on kõik, mida me tegelikult vajame maa peal, et tunda end hästi. Selleks ei pea pelgama, kui ma vilksatavatest end peeglist - mida ma teeks - ma tegelikult tunnen õudust oma mõtlemist, kes soovivad ennast vampiir, kes soovivad ennast Undead nii et ma pean taluma pilt minu inetus. Ma ei tunne, inetu enam, ja keegi ei kutsunud mind, et väga pikka aega (uskuge mind, ma kasutasin seda kuulda sageli, võib-olla rohkem kui üks kord päevas - tõsiselt!). Olen toimetamine mu kapp ja meik sahtlit. Ma kannan, mis on atraktiivne mind mu nägu ja keha ja tõesti ainult. Kõik mul on - selle ainus eesmärk on meelitama mind, ja kui seda ei juhtu, see on läinud. Kuhi, mis võiks loodetavasti meelitama keegi, mu elu tervitada teise jope / boot / särk / sall / huulepulk / ripsmete et saab aru minu ilu veelgi. Tee kõik tööd kontsert tuua ilu sind. Vana koerad on parim, õppida uusi nippe, sest meil on olnud läbi see kõik teame, kes me oleme, me teame kõike.

Mõned youtube videod on suurepärased juhendajad ja õpetajad. Minu lemmik - Catalina on geenius. Ta on korea ja ilmselt võiks olla mu tütar. Ta on armas ja nii tark ja on ka head nõuanded, nahahooldus. Meil on sarnane naha. Olen palju õppinud teda eriti seoses tundliku naha ja kuidas seda teha mu silma meik.

Catalina - Natural Flawless Look

Catalina - Natural Flawless Look

Ma armastan neid tüdrukuid - Korean ka! park ja kuup - gorgeous stiil, fotode - ja ka Shini on väga naljakas. Ta on hämmastav. Ta näeb välja nagu ta võiks olla minu pere ka - seal on silmatorkav perekondliku tundmine. Ma armastan teda ametikohta.

park & cube

park ja kuup

See blogi - Luxirare - on ka erakordne - nii palju võimalusi. Ma kinnisideeks Ji Kim disaini ja tema cooking ja ma tahan kõike ta ametikohta - kas süüa või selga panna. Olen pidevalt põrandaga poolt Inimeste loovus ja kunsti, mis nad otsustavad oma elu. See blogi on tõesti õppetund, kuidas me saame elada, kuidas me peaksime elama - mis on võimalik. Me peaksime elama iga hetk niimoodi. Kavatsen.

LUXIRARE

LUXIRARE14 Kommentaarid. Lisa Mix ...

  1. See on nii inspireeriv lugeda postitus niimoodi.

    Ja ma armastan seda, et olete Objekte mõned saidid leian võrdselt inspireeriv - Luxirare (tema ideede ja nende esitus on lihtsalt hämmastav!) Ja Catalina.
    Võtan kontrollida Park & ​​Cube, liiga :) .

  2. Hea teid, et leidsite aega, et aru saada, mis näeb välja ilus teid ja seljas it-kas see on riided / aksessuaarid või ruumala. See on nii tõsi, et see on investeering aeg sellest aru saada, aga väärt üks.

  3. Pingback: ip CCTV
  4. Pingback: parim

Jäta vastus