American Electric Tattoo

Mu sõber Michelle Carr on ilus, ja kui ma näen teda, ma pean paluma tal lubage mul molu tema rinnale. Ta lahkelt tõmbab alla või unbuttons või unzips iganes ta kannab ja võimaldab mul täis puhutud katkematu vahtima uhkemaid tattoo ma kunagi näinud (ja muidugi tema armas elevandiluu dekoltee on trükivärv tunduvad hõõgus nagu ta sai küünal sees teda - helendav, hõõguvatele - ah - naised on ilusaim olendid Maal).

Ta ütleb mulle, romantiline ajalugu selle konkreetse tätoveering, midagi english meremehed saaksin püsivalt ehib üle nende südamed ajal WW1 naise nägu habras tiivad illustreeritud lootust, naha soov - teha hoolika ja oskusliku read ja kõverad ja peent Vahe vormid värvi -, et nende sõbrad saavad minna tagasi neile pärast sõda. Elegantselt stiliseeritud art nouveau nägu, kurjalt magus vana kooli euroopa traditsiooniline julgelt tõmmatud Michelle veatu kondiportselan valge alabaster nahaga, rauge silmad sensuaalne ja teades, dramaatiline värvi ja aktiivsust ja vaimukus ja dekadentsi teeb mind minestama ja ohkama iga kord kui ma seda näen . Iga kord.

Gossamer tiivad, peen ja delikaatne nende püüdlik detail tundub, et lend ja ma tahaks riputada peale neid nagu tegelane laste romaan, tuul kasta oma silmi, kui ma õndsalt nautida sõitu. See on klassikaline tattoo Ma arvan, et üks, mis ma olen näinud versioonid välk ja tattoo raamatuid ja elavad naha minu ees, kuid Michelle on nii täiesti hüpnotiseeriv, et kuigi ta on tuttav pilt, suur ja auväärne ajalugu tätoveerimine, tema, see on nagu ma pole kunagi näinud seda enne. See on ilus, mil määral, et ta on üksi, kõik teised pretenders troonile. Michelle tattoo eeskirjad ja mis on mis.

Tätoveering kummitab mind ja mul on armunud, ja ma ei ole kindel, et minu sügav tundeid ei ole vastastikune. Kui kunst on elus sellist, kes on seda öelda ei saa armastan sind tagasi? Ma jumaldan, et tätoveering kirg (selgelt) ja ma alati arvasin, ma pean seda kunagi, kuigi see ei ole nii hea kadestada kellegi tätoveeringud, sest see viib paratamatult kuritegevuse plagiarizing teise isiku tätoveeringud, mis on valesti.

Tätoveerimine on individuaalne ja ainulaadne ja kõige paremini neile, tark õnnelik paar, kes arvasid, et saada neid algselt. Esteetiline geenius tuleks premeerida ainuõigused ja privileeg üle intellektuaalomandi. Jah, ma usun, et see kogu südamest, kuid Michelle tätoveering on nii kuradi hea, et ma pidin olema see kuidagi, nii et ma küsisin temalt, punkt tühi, kui see oli ok, kui sain sama asja ja ta ütles, see on muidugi sellepärast, et ta on fantastiline ja super lahe ja mu sõber.

Ma ei saanud tiivad, sest seal on juba maod minu ribide ja kõht, nii et ma arvasin, et seal peaks olema isegi rohkem madude ja nägu oleks Medusa asemel. Medusa ei ole tõesti kaaluda romantilise kangelanna aga mulle meeldib tema stiil, tema võimu ja ülevuse ei ole tegelikult umbes ilus, see on umbes midagi tumedamaks ja seetõttu parem, põnev ja oluline. See on feminism Gone Wild, mida ma kaevama tohutult.

Kunstnik taga Michelle suurepärane tätoveering on Craig Jackman , ja ma ajendatud tema koha, American Electric Tattoo , ülespoole miljon korda. See on minu igapäevane rütm. Sunset on minu Appiuse tee ja kõik teed viivad Echo Park. Ma pausi stoplight juures Maltman ja vaadata naljakas Poe oma elegantselt vanuses taksidermilisel ja hüpnootiline pannoo tätoveeritud daam, kokku otsin nagu vana ennustaja masin Musee de Méchanique ja mõelda: "Kui mul on tattoo siin Ma oleksin koju nüüd ".

See eriti venitada Sunset on legendaarne mulle sillutatud guajaav juust tordid ja laulud angerjad. Mul läks üks meeldejääv kuupäev mu elu 99 Cent Store (ma ei tee nalja - see oli super intiimne ja soe ja sain veidi käest ära ja Vapper ümber maha brändi hommikuhelbed kuva) ja Millie, vaid restoran, kus ma võin ausalt öelda, et ma peaaegu sattus päris isegi ei valeta fistfight - tõsiselt võite küsida Greg Behrendtile - kelle küpsiseid andis mulle pohmelus leevendust nii palju kordi, et ma tegelikult saada serotoniini ora, kui ma mööda oma uksed.

American Electric on ilmselt kõige vana kooli kõigi tätoveerimissalonge olen olnud ja on olnud tehtud töö, kus flash seinale ning kunstnike poolt päeval ja öösel, kes on hea tee midagi ja kõik, Jaapani ja bio-mehaanilised ja traditsiooniliste ja portreid ja script ja ühe nõela must ja hall ja pinups ja coverups ja anime ja kainust kuupäevad vana-inglise tähed ja mida iganes. See on selline sinise krae tätoveering kauplus aastat varem, kui meremehed võivad minna kaldale jätta, et saada ankrud oma käte või naiste nägusid habras tiivad üle oma südames. Koht tunne see kummitab Bert Grimm ja on seal on ajamasin kvaliteeti. Kõik on natuke seepia.

See on alati hõivatud olemas ja pidevalt kasutusel masinate lisada buzzy kihina punk rock ja heavy metal ja Portishead ja isegi Fleetwood Mac mänginud loudish tõmbaks elanike valu nii antud ja saadud, sest kunstnikud ei meeldi haiget sa nii palju kui sulle ei meeldi haiget.

Mitmekesisus muusikaline valikuid räägib mitmekesisust klientuur ja see iseenesest on tunnistus mitmekülgsus kunstnikud. See on haruldane, kui saad olla kõik asjad kõigile inimestele, kuid American Electric tattoo õnnestub see kuidagi ohverdamata kvaliteet töö eest, mis on midagi puudu imeline.

Protsessi tätoveerimine minu jaoks on olnud väga erinevad. Võin veeta aastaid korjamine kunstnik ja seejärel oodata veel aastaid neid ja mul on avad pööraselt kiire graafik. At American Electric seal on võimalus vahetu vaevatasu. See on koht, kuhu minna, kui on tuju midagi ja sa lihtsalt tahad minna saan seda teha küll siis. See on haruldane rõõm, et minna ideest impulss teostuseni päev või isegi tund. Ma ei ole seda teinud veel, kuid vaadates teisi inimesi tegema seda ajal minu mitut seanssi Craig on põnev ja peaaegu sama hea kui teeme seda ise.

Kui Medusa esmakordselt mainitud, ta vaatas palju nagu Selene Luna , kuid nüüd on ta mõned varjundiga teda natuke värvi maod, ja ta näeb välja nagu keegi teine, võib-olla keegi ei ole ma veel kohtunud, kes omakorda mulle kivi esmapilgul. Craig on kerge käsi, mis ma olen tänulik, kui Medusa nägu on õigus minu rinnaku ja maod oma juukseid vale üle iga soonikut, kui nad on kahanevas trepid. Detail on erakordne, iga madu oma isikupära ja heidavad kaalud. Paranemise protsess on minu ärkamist voodi täis kuiva roheline nahk nagu maisihelbed, sest kui ma muutumas madu ise. Mulle meeldib see. Kui ma valatakse piima ise ma pöörduks kogu kõik roheline.

Tätoveering on geniaalne, ma võin juba, ja see kõik on tõeline unistuse. Suur tänu Michelle võimaldab mul Plagioida ja muidugi tänu Craig Jackman jaoks inspiratsiooni ja teostus.

Leia teiste ametikohad umbes Blog ja kodeeritud .

2 Kommentaarid. Lisa Mix ...

  1. See praktika teeb mind haiget lihtsalt mõelda, kuid disain kõlab isegi paremini kui see on inspiratsiooni.

Jäta vastus