Maitse Linsanity

Kui on olnud avatud konteiner "Maitse Lin-meelerahu" rassiliselt lin-tundlik jäätise maitsega Ben ja Jerry, otse minu ees, ma ei ole solvunud, aga ikka oleks tahtnud seda proovida . Ma nagu vanilje-litši segu, see on selline Euraasia või Aafrika teel Aasias. See on päris eksootiline. Oli ka õnneküpsise tükki mix, mis tegelikult tundub selline raske, sest need on liiga lemony ja liisunud üldiselt, kui nad on väga värske, mis on haruldane, sest nad on töömahukas sõnumiga ja puha. Nad kipuvad teha ja istuda ja seda nad on teinud istuda.

Kas õnneküpsist veel üks, kui tal ei ole õnn?

Olid seal veidi segasena sõnumeid kreemjas sepitsus?

"Teie ootamatu ilmumine teeb igaüks hetkeks rassistlik, kuid mitte täiesti ebameeldiv, sest mõnikord on neil magustoidud."

Mis kummaline ilmutada stereotüübid - läbi jäätist. See on täiesti uus. Olen nõus, et maitse tuleb lõpetada kahandavad kvaliteeti see raamid Aasia Ameerika artefakt ja ajalugu ja kultuuri, kui see trivializes meid ja näitab meile pelgalt suudab Buffee toidu ja mitte poliitilisest seisukohast, kuid ka mina arvan, et õnn küpsiseid ei ole maitsev. Neil on potentsiaali, kuid see on harva realiseerida.

Kord, kui ma olin laps viidi mind nunnade et õnn cookie tehases. Ma vist viis ja hoole naised, kes kandsid kõik mustad, välja arvatud üks, kes kandsid kõik valge ja nad olid kinni, kuid ei tähenda, nagu ma olen kuulnud palju rääkida nunnad. Ma arvasin, et nad tundus päris ja ma mõtlesin oma juuksed. Õnneküpsiseid hüppasid välja konveieri, kuldpruun ja täiuslik, täites õhku magusa taigna lõhn. Ma murdsin neid ja hüljanud varandusi, ei suuda veel lugeda, ja gobbled alla shards in lõbu. Sõin mitmed neist, üritab lüüa magic esimese hammustada. Isegi kui preschooler olin tagaajamine draakon.

In aastat hiljem ma ei leia, et maitse jälle ja mu vanemad harva sõid neid, nagu õnn küpsiseid Laup inertne ja plasti pakendatakse küngas raha pärast õhtust hiina restorani. Minu vanemad ei hooli sellest, mida nad ütlesid sees. Nad olid liiga väsinud töölt ja tahtsin magama minna. Nad vaevu rääkis, kui nad sõid ja tõusis ligi enne kontrolli pandi lauale. Nad tahaks maksta leti ja mu isa oleks jalutada esimene kiire mööda tänavat tema pikad jalad. Ma arvan, et vihjeid lahkunud olid proportsionaalselt liiga väike ja nad tahtsid välja saada enne erinevus oli märganud.

Seda õnneküpsiseid tahtnud mind. Väsinud inimesed elavad üle oma võimete ilma tugisüsteemide laiendatud pere, püüame hoida ja mõnikord ei suuda, nagu patareid tühjenemise ilma müügikohti pistik.

Ehk Ben ja Jerry mõtte selle maitse oli armas ja mõnevõrra austust, sest õnn küpsiseid tähenda midagi neile. Seal on super suur Hiina Buffee toidu Vermont - üks detail I hoitav külastus Maksin seal üks kampaania kontorid Howard Dean, siis alles algab tema presidendivalimiste teine ​​voor. Hiina toit on hea eelmäng jäätis, sool tasakaalustamine magus rasva.

Hakkan mõtlema, et inimesed ei tähendab olla rassistlik, kuid kellel puudub keelt rääkida Aasia ameeriklased, et meil oleks talunud nähtamatus nii kaua, et nad lihtsalt ei tea, mida öelda. Nad ei tea, kuidas rääkida meile üle restoranidesse, kus te tellida mitmeid mitte nime roog kui see on liiga raske hääldada, sest nad ei ole pidanud. See on vihaleajav, kuid samal ajal oodata. On raske võtta, kuid ma võtan selle üle mitte-olemasolu.

Ja mulle Phish Food iga kord.


9 Kommentaarid. Lisa Mix ...

 1. kujutage ette, kui kõik muuseumid maailmas täitusid maalid number - ma ei ütle, et kahendkoodi ei asjad persse vaid ette kujutada kõiki neid vaipu täis Ilmalik nõelateraviku ja piiratud parameetrite numbrid - nüüd , et oleks uus paradigma. Ma olen seda näinud - ei aitäh. on fantastiline päev - hingata - ja elada. nii võluvalt, Lõbusas armas ja kohapeal on.

 2. Ma arvan, et kõik see ei häiri mind ja iseenesest, vaid see, mis mind häirib, on erinev tundlikkuse tase kuvatakse suunas erinevad võistlused. Ma mõtlen, kui Ben ja Jerry oli pannud bitti, ütleme, praetud kana * jäätise austada kedagi, kes on African American Ma ei usu, et me tahaks kunagi kuulda lõpuni. Ja see ei ole mainstream uudiste allikas kunagi joosta pealkirju nagu "on ühiskond muutunud liiga Ülitundlik rassilise?"

  * Lihtsalt ignoreerides teist et praetud kana jäätis oleks vastik.

 3. Ma tahan lihtsalt öelda, et ma tõesti nautisin lugemist seda blogi. See oli ilusti kirjutatud.

  Üle oma postitusi umbes tätoveeringud, riided või mootorrattad Mulle meeldib lugeda teie postitusi umbes mõista oma kultuuri (ja Aasia kultuuri üldiselt) ja nähtuse "Linsanity", mis minu arvates on naeruväärne (mitte vähendada Jeremy Lin andekus BB kohus ). Ma arvan, et ma õppinud midagi uut täna!

 4. Tahtmatu rassism on raske probleem. Ma olen täis igasuguseid naeruväärne mõistete kohta võistlused, alates lapsepõlvest. Olen tihti leian ennast olles tahtmatult rassistlik. Seni on tähelepanu juhitud sellele, et mind, ma olen tihti tunne seda. Ma arvan, et parim lahendus on käsitleda iga üksikisiku individuaalne, mitte võistlus. Kuid ma leian, kultuurilised erinevused olema põnev ja ma armastan mitmekesisust inimese kujul. Sellele tähelepanu juhtida ei pruugi rassistlik. Minule, rassismi halvustatakse ja valus. On tõsi, et valged inimesed on abitu palju aega. Harida meile. Olen avatud olla haritud. Siis faux pas on harvem. See probleem pärsib suhtlemist. Mitu korda ma olen vait, sest ma ei olnud kindel, et see, mida ma öelda oli asjakohane. Me saame oma vigadest õppida ja mõista, mis on asjakohane ja lahke.

 5. Ma armastan oma kontrast õnneküpsise kui lihtne / ebapiisav sümbol pf Aasia-ne, ja tõeline õnn küpsiseid kui teie ja teie tõeline Aasia pere kogenud neid reaalses elus.

  Miss Margaret, ma lihtsalt tahan öelda, et ma olen fänn alates "Ma olen see, kes ma tahan", kuid see oli alles paar kuud tagasi hakkasin lugemine oma blogis, ja ma olen lõpuks aru, et Lisaks sellele, et suur koomik, näitleja ja aktivist, sa oled fantastiline kirjanik. Tõesti võimas, tugev, intelligentne kirjanik. Sa lihtsalt saan parem. :)

 6. Esiteks, aamen kohta Phish Food! See ei saa palju parem kui see. :)

  Teiseks, minu arusaam on, et see ei ole pakitud jäätis, vaid on ainult müüakse üks Scoop Shop Harvardi kus Jeremy Lin läksin kooli. Esialgu litši-vanillijäätis toimetati õnneküpsise tükki küljel, et kasutada lusikaga kühvel jäätis üles. Küpsised osutusid siiski nõrk ja nätske, ja et nad olid asendatud vahvel koonus bitti.

  Nüüd, kõlab maitsev mulle. Ma armastan vahvel koonus, ja ma armastan litši ... Mind ei huvita, kes ta peaks olema "austus".

 7. Tere Margaret -

  Minu kommentaar ei ole seotud oma postitust, mis on hämmastav, kuid kahjuks ma ei ole teravmeelne ega läbinägelik piisavalt lisada arutelu.

  Ma tahan lihtsalt öelda, et ma tõesti armastan sind ja oma tööd. Minu Cho-sõltuvus algas siis, kui ma olin 14 ja vaatasin "Revolution" on IFC, minu TV keeratud võimalikult madalal, et vältida avastamist minu äärmiselt konservatiivne Jehoova Tunnistajate ema. Ma olen 23 ja ma just hiljuti hakkasin lugema oma blogis. Sa oled nii andekas - ta peab olema füüsiliselt võimatu ühele isikule olema nii andekas nagu sa oled.

  Sinu sõnad ja kogemused on ikka ühendust minuga. Watching oma stand up ja lugemist oma blogi on ainus kord, kui ma ei tunne end täiesti üksi.

  Ma mõtlen kõike seda vähemalt jube viisil. Ma olen innukas on mõelnud, et võite lugeda seda. Peaksime kindlasti olema kirjasõbrad. See on niiiiiiii ole jube kas.

 8. Aasia Ameerika naised on raske tundma õppida täies ulatuses Jeremy Lin saavutuste,. Sa tõesti olema Aasia American mees (eriti Aasia American mees sportlane), et tõeliselt aru saada, mida ta on läbi elanud.

Jäta vastus