Pinterest 2

Olen uhke oma Pinterest lauad ja ma pooride üle. Ma arvan, et see toitmine sarnane impulss suur kogud kleebised näeksin tüdrukut minu algkool Amass, tohutu raamatuid täis kleepuv unistused ja soovid, püüdlused ja eesmärgid, fantaasiad ja ettekujutustega, valmis rakendama. See võib tunduda obsessiiv liiga, sest ma olen lihtsalt hooldaja neid pilte, mitte looja neile ei kohaldata neid, kuid sisuliselt koristaja neid ja pühkimine neid kõiki nurgas internet, ma näen neid koos esmakordselt.

Olen rollita veebilehed leida pilte, mis mõjutas mu maailmapilti, mis põles kustumatu pähe ja churned mind kui ma kasvasin. Nagu ma näen neid kõiki nüüd visatakse see selgeltnägija prügikasti, ma leian, et see on peaaegu täiesti valged inimesed. Ma ei olnud teadlik sellest enne - et ma tugines üks sõit nii tugevalt, et mõista elu. Tulevad tea, mis minu maitsele ja eelistustele olid, kaevamis- minu meelest enda arheoloogia, ma ei näinud, kuidas rassiliselt kallutatud allikas, sest ma ei mõelnud, et vaatama. Mul oli midagi võrrelda ennast. Mul polnud aimugi, rassi ja tajuda seda kõike mull isolatsiooni. Minu vanemad töötasid enamasti, ja palju minu noorusest veetis ta üksinda ootab neid. Ma vaatasin televisiooni ja ignoreeris helisid kelder ja pööning ja mõelnud Elizabeth Taylor ja David Bowie lõputult.

Kui te ei näe ennast meedias ja te konditsioneeritud nähtamatus kuni punktini, kus te kunagi isegi proovida otsida ise, mida see teha, et vaim? Olen alles teada nüüd. Ma panen üles pilte Nancy Kwan ja Tina Turner minu plaadid aga naised värvi on haruldased liblikad. Ma ei saa pin neile ette nii kergesti ja mulle ei meeldi see, kuid see, kuidas maailm on tehtud. Kuidas ületada rassilist erinevust siis, kui see on olemas, minu meelest? Kas ma isegi ei eksisteeri sees ise?

TT pin

Järgi mind Pinterest

5 Kommentaarid. Lisa Mix ...

  1. Ma kasutasin värvipime pildid panin minu lemmikud box minu arvutis. Siis sain ise südametunnistus. Ma ikka valida pilte, sest mulle meeldib pilte, kuid tundub nüüd, et igavesti pilti ma valida, mis on mitte must, mul on valida musta üks samuti.

    Täname post.

  2. Tõesti huvitav tähelepanek, wow. Täname kirjalikult, alati rõõm kuulda su häält! XO

Jäta vastus